120 haftam var. Nasıl çalışmalıyım? Kafam çok karışık, bir sürü şey var. Problem mi çözeyim geometri mi lise 1 matematiği mi yoksa temel matematik mi? Sayısal seçeceğim için edebiyat vs. çalışmayacağım, direkt TYT Türkçe'ye gireceğim fakat matematiği nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi bir sürü şey var. Ve program hazırlamayı bilmiyorum, program nasıl hazırlanır? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortana12 -- 9 Mayıs 2021; 1:55:22 > |
120 Haftada Sınav Kazanılır, Değil Mi?..

-
-
matematik için sorularınıza Eyüp B Matematik youtube kanalının ders dışı oynatma listesinden cevap alabilirsiniz, ayrıntılı kaynak önerisi de var. yorum bırakırsanız hoca elinden geldiğince cevaplamaya çalışıyor, sağ olsun. ben sorumu cevapsız bıraktığını görmedim şu ana kadar.
program hazırlamak için 2020 tavsiye konuları diye bir konu vardı, bu sene iyi dereceler elde eden kişilerin hikayelerini ve tavsiyelerini paylaştıkları konular toplanmıştı bir konuda. o konuları incelerseniz sizin açınızdan faydalı olacaktır.(link bulursam eklerim birazdan) https://forum.donanimhaber.com/bu-yilin-tum-tavsiye-konulari-mezuna-kalsam-ben-okusam-turkiye-18-si-tarafindan-ovuldu--145105972
temel matematikte sıkıntınız varsa problemlere direkt başlamanızı önermem. temel kavramlar, birinci dereceden denklemler, üslü-köklü sayılar vs. gibi temel konulara başlayabilirsiniz.
tabii ben 11.sınıf öğrencisiyim daha ayrıntılı tavsiye vermem pek doğru olmaz. söyleyebileceğim şeyler bunlar, başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EF7BE56 -- 9 Mayıs 2021; 2:8:21 >
-
aga git hayattan zevk almaya bak daha 10.sinifa gecerken ne tyt aytsi. sinavlara calis kitap oku yeter
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çalışmaya başla-çalışma diyenleri aldırma-başarınca herkes tebrik ediyor, saygı duyuyor,emeklerinin karşılığını alıyorsun bunun verdiği haz anlatılamaz.
hem akademik başarı hem iyi bir için gelecek çalış.
tabii 10. sınıfsın hayatsız gibi çalışma şuanda 3-4 saat belki biraz daha çalışsan yeter
tabii dersen ben en iyisi olacağım; tyt bitir ve 11. sınıfa başlamadan önce ne kadar zamanın kalırsa ayt derslerine geçersin. çalışmaktan zarar gelmez
-abi tavsiyesi
tyt matematik için 345 al çöz probleme cebir kısmında sıkıntı yoksa kolay-orta fasikülleren başla
türkçe dil bilgisi ezber zaten çalış geç, paragraf çözmeye başla metinlere nasıl yaklaşacağını şimdiden kavra, anlama gücü geliştirecek
sos ve fen için erken şuanda türkçe ve mat bitirince halledersin bunlar çerez zaten.
-
yetmez hocam yetmez. size bu umut satanlara bakmayın. kreşte başladım hala yetişmiyor. ayt fizik bitmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X