Şimdi Ara

120 GB SSD TAVSİYESİ ACİLL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 120 gb lık ssd almam lazım acil olarak 250-280 tl bütcem var.Ssd lerden hiç anlamam. Lütfen anlayan arkadaşlar yardım ederse memmun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tmm tavsiyen için saol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-555mb-_-yazma-510mb.html

Bu ürün daha iyi bir performans vermez mi acaba?

• Okuma yazma hızlarına göre konuşuyorsan benim bildiğim genel olarak ssdlerin hızlı olmasının nedeni içinde mekanik parça olmaması ve mimarisi. Okuma yazma hızlarına baktığımızda Kingston daha yüksek gözüküyor ama çoğu ssd belirtilen okuma yazma hızlarını sağlayamıyor diye biliyorum. Bu konuda en iyilerinden biri Samsung diye duymuştum. Şu ana kadar gördüğüm tavsiyeler arasında en çok önerilern ssd Samsung du. İndirimli görünce hemen siparişimi verdim.

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-120gb-ls-serisi-sata-30-ssd-535mb-okuma-_-440mb-yazma.html
    Bu ssd de indirime girmiş. Aklında bulunsun.

Sen yine kesin bilgi verebilecek arkadaşları bekle.

• arada bir sandiskin 128gb standart ssdleri 155 tl ye iniyor inmesini bekle 2 tane al raid yapar saniyede 1 gb a yakın performans alırsın
  • Notebookun harddiski bozulduğu için geçici olarak ssd acil olarak almam lazım ve araştırdım kingston hyperx 3k modelini yarın vatanbilgisayardan almaya karar verdim. Tavsiyeleriniz için saolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.