Şimdi Ara

120 gb slim ps3 + 13 oyun + ps move paketi + ps bluetooth kulaklik + 2 kumanda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,
    Elimde birkac yil once almis oldugum 120 gb sony playstation 3 var, date code 9D ve urun modeli CECH-2004A. Bu demek oluyor ki benim ps3'um cracklenebilir; ancak ben kesinlikle cracklemedim ve tamamen orijinal kullandim. Bununla birlikte hepsi orijinal sony magazasindan alinmis olan:
    Aksesuarlar;
    2 tane dualshock 3
    1 adet kablosuz bluetooth sony ps3 kulaklik
    1 adet move motion controller
    1 adet move navigation controller
    1 adet move camera

Oyunlar;
    Crysis 2
    Rage
    Uncharted 2
    Assasin's Creed: Brotherhood
    Call of Duty: Black Ops
    Call of Duty: Modern Warfare 2
    Killzone 3
    Prototype
    Resistance 2
    Turok
    Heroes over Europe
    Move Sports Champions
    Narnia: Prince Caspian

var. Fiyat 850 tl'dir, oyunlarin cok yeni olmadiginin farkindayim, bana mesajlar geldi sadece konsolu ve iki kumandayi 700'e alabilirim gibi; tum bu oyunlar ve aksesuarlara da 150 tl ekledim. Bu nedenle bence fiyat cok ama cok makul. Bu nedenle lutfen paket iceriginden bir seyleri tek tek satin almak icin mesaj atmayin. Bunlari satma sebebim de artik pek vaktimin olmamasi oyun oynamaya. Bunun disinda elimde bir de GTA V var ps3 icin ve bu oyunu sadece 7-8 saat, bitirene kadar, oynadim. Kutusu ve icerigi gercekten sifirdan farksizdir. Bu oyunu ayri satiyorum. Fiyati 95 tl'dir. Bu oyunu ayri almak isteyen olursa satabilirim. Fiyati da bulabileceginiz en ucuzlarindan. Ancak kargosu sizden, ya da Ankara'daysaniz elden satis icin bir seyler ayarlayabiliriz. Ege bu oyunu ps3 paketiile birlikte almak isterseniz oyun 50 tl'ye indirim yaparim. Tum paket 900 tl olur. Bu basliga mesaj atabilirsiniz, bana pm atabilirsiniz. Cok hizli cevap verebilecegimi dusunuyorum.
    Alan arkadasa iyi oyunlar simdiden.
    EDIT: Yaziyi ilk yazdigimda bir ayrintiyi atlamisim. Sette bulunan ps3 guc kablosunun kucuk(1,7 cm) bir kisminin plastigi tasinma sirasinda kesildi, ustune siyah bant yapistirdim neredeyse gorunmuyor. Bir sorun arz etmez, bu haliyle iki yil kullandim ps3'u ve hic sorun olmadi. Bunu soylememin nedeni bir sorun olabilir, dikkatli olun diye degil; sadece boyle bir sey var, kabloyu dikkatle incelerseniz bir sislik gorebilirsiniz diye yazdim. Bunun disinda kesinlikle her sey mukemmel calismakta. Herhangi bir sorunuz varsa pm/mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8994B13F4 -- 26 Eylül 2014; 18:04:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.