Şimdi Ara

120 GB 2.5'' TAŞINABİLİR DİSK 49 YTL..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cartel76


    quote:

    Orijinalden alıntı: Poibra

    Böyle bir siteye nasıl güvenebiliyorsunuz? İletişim bilgileri , adres vs hiçbirşey göremedim ben , üstelik sadece havale ile ödeme kabul etmeleri de ilginç geldi. Dikkat edin derim.




    senin şansızlığın bence istanbul dışında olman istanbulda olsaydın kapıda ödeme seçeneğin vardı




    Yok ben zaten alacak olsam adam gibi düzgün web sitesi olan , şirket bilgileri en azından adresi olan bir yerden alışveriş yapardım emin ol. Ne yazık ki müşteriymiş gibi yeni kullanıcı açıp , türkçe yoksunu mesajlarla kendi sitenizin reklamını yapmanız da durumun vehametini gösteriyor.




  • bizi keklemeye çalışıyorlar o firmadan kullanıcı hesabı açıyorlar. Reklam amaçlı üye olmuslar belli.

    Poibra nın dediği gibi çok berbat bir siteleri var. Tasarımın "T" si yok. Kime yaptırdığınız anlamadım gitti. Gerçek bir firma değil sanki.

    Benim gibi birine adam gibi resmi ve ciddi bir web sitesi tasarımı yaptırsaydınız daha iyi olurdu. Apartmandaki 15 yaşında bilgisayar bölümünde giden frontpage bilen bir çocuğa yaptırmışlardır kesin!


    Fiyat olarak çok uygun masaüstü pcnin fiyatı da güzel. 400 tl ye 19 inç monitorlü pc bulmak imkansız. İlk basta güzel bir e-ticaret sistemi yapın da sonra fake üyelikle reklam yapın!
  • http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/120_GB_TAsINABiLiR_HARD_DiSK_49_9_YTL/260422.htm
    cartel76 çok önemli bir nick heralde herkes kullanıyor
  • boş verin olay sahtekarlığa dönüştü hiç bulaşmayın
  • işin aslı dolandırıcılıkmıymış
  • yaa arkadaşım ne garip insanlarsınız yaa arkadaşım ben aldım diyorum ve size tavsiye ediyorum yok anasının gözü nerdeyse firmanın sahibi beni yapacaksınız yok sitenin reklamıydı felan yazanlar var yaa arkadaşım ne yani ben hepinize şimdi faturasınımı faxlıyayım insanlık olsun diye burada yayınladım millet hemen dolandırıcılık felan filan ben aldım diyorum sonuçta firma kampanya yapmış dün sipariş geçtim tekrardan 120 gb lıkların kampanyası bitmiş kampanyası bitince hemen dolandırıcımı oluyorlar o zaman türkiyede 1 tane bile düzgün firma yok.

    valla işin kolayına kaçan arkadaşlar size insanlık yaramıyoooooooo
  • ayrıca bazı arkadaşlarada sesleniyorum yok irtibat telefonu bile yok diyorlar girin bakalım siteye varmı yokmu telefonları
  • yok arkadaşım telefon falan...

    Müşteri değilsin belli , hala müşteriyim diye bize yutturmaya çalışıyorsun , 18 mesajının hepsi bu siteyle alakalı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poibra

    yok arkadaşım telefon falan...

    Müşteri değilsin belli , hala müşteriyim diye bize yutturmaya çalışıyorsun , 18 mesajının hepsi bu siteyle alakalı...


    arkadaşım 1 ben yeni üyeyim yeni üye oldum ,ayrıca sen sitede iletişim bölümünde telefon numarasını göremiyorsan ne diyeyim sana göz doktoruna git derim.
  • telefon numarası var fakat açan yok. ayrıca web siteniz çok güzel(!). kime yaptırdınız? ajans işi belli. tam bir firma sitesi.
  • Rain markasini hic duymadim.Adi sani duyulmadik markalara guvenmemek lazim.Sonucta onemli bilgiler yukluyoruz bu cihazlara.Adam gibi bir sey almak icin 100 lirayi gozden cikartmak gerek.
  • rain markasını baran bilgisayar isimli firma getiriyor türkiyeye. Yerleri mecidiyeköyde .Kendi markası. Cebine 20 bin doları koyan çine gidip kendi markasını bastırıyor istediği oem parçanın üzerine. Firma büyük fakat malların kalitesini bilmiyorum. bi kablo aldım çalışmadı. Ama diğer parçalarında sorun yok sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.