Şimdi Ara

12 ye geçtim 12.sınıf matematiğine nasıl çalışmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12 ye geçtim bu yazın kesinlikle 12.sınıf mat bitirmem lazım yoksa yalpalarım nasıl çalışmalıyım hangi kaynaklar ve hangi videolardan çalışmalıyım teşekkür ederim :)

• Kesinlikle Trigonometriyi önce bitir bak kesinlikle diyorum.
    Ders videosu olarak Behzat Rasuli,Nejdet Kirpi dinleyebilirsin.Teknofemdeki hocada iyi diyorlardı.
    Limit-Türev-İntegral üçlüsünü kesinlikle tamamiyle bitir.Götürebilirsen YGS-LYS bir arada götür.YGS sonrasına LYS matematikde 3-5 konu hariç kalmaması lazım.
    Denemelere önem ver çok faydası olur.
    Yapamadığın soruları defterin olsun ona yapıştır veya klasör al içine düzenli şekilde koy tekrar et.
    Fen derslerinde özellikle biyolojide not tutarak çalış.
    Matematik basamak basamak ilerler o yüzden alttan konu bırakma eksik olduğun konular ile ilgili test çöz.
    Tekrar yap unutma formülleri kısa yolları vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbar10xx

Kesinlikle Trigonometriyi önce bitir bak kesinlikle diyorum.
    Ders videosu olarak Behzat Rasuli,Nejdet Kirpi dinleyebilirsin.Teknofemdeki hocada iyi diyorlardı.
    Limit-Türev-İntegral üçlüsünü kesinlikle tamamiyle bitir.Götürebilirsen YGS-LYS bir arada götür.YGS sonrasına LYS matematikde 3-5 konu hariç kalmaması lazım.
    Denemelere önem ver çok faydası olur.
    Yapamadığın soruları defterin olsun ona yapıştır veya klasör al içine düzenli şekilde koy tekrar et.
    Fen derslerinde özellikle biyolojide not tutarak çalış.
    Matematik basamak basamak ilerler o yüzden alttan konu bırakma eksik olduğun konular ile ilgili test çöz.
    Tekrar yap unutma formülleri kısa yolları vs.

Teşekür ederim biyoloji için tamda sizin dedğinizi yapıyorum gerçektende çok faydası oldu mesela değişik bir soru göreyim o sorudakı bilgiyi ya bir kağıda yazıyorum ya da soruyu işaretleriyorum o soru %70 geliyor.Birde ben dershaneye gidiyorum yaz kursuna ygs matta problemleri bitirdik 20 gün ara var,ben konu çalışma olarak geriden geliyorum yeni problemlere geçtim diğer derslerde de geriden geliyorum dershane hızlı mı gidiyor ? Tatil bittiğinde konuları yakalarım birde trigo,limit,türev,integral çalışırım teşekkür ederim :)

• Merhabax kullanıcısına yanıt
    Dershaneler kapanacağı için hızlı gidiyor olabilirler.Temelin yoksa sanada hızlı gidiyorlar gibi gelebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.