Şimdi Ara

12 Yaşındaki araçta kaza-boya olması normal değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı haftasonu oto pazarına götürdüm. 2001 model Hyundai Accent 1.3 LX modeli. Araç lpgli, fiyatına 13.000 TL yazdım. Aracın ön iki çamurluğu değişmiş ve bel altı komple boyalı. Araçta değişen ve boya olduğunu duyanlar hemen kaçıyor veya fiyatı düşürmeye çalışıyor. Ben zaten fiyatı uygun yazdım. Pazardaki diğer accentlere göre benim aracım çok temizdi. Sizce 12 yaşındaki araçta kaza-boya olması normal değil mi? Araba boyanmasaydı zaten şimdi pastan çürükten gözükmezdi. Ben bu insanları anlamıyorum gerçekten Sanki sıfır araba alıyorlar.

Edit:

Aracımın ilanı bu:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-temiz-aile-araci-75238926/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominic Toretto -- 21 Şubat 2012; 9:41:13 >

• Hastalık olmuş işte.12 bin liralık güya temiz gözüken arabayı alıp masraf etmeyi seviyorlar.
    İkinci el araçta en önemli konu aracın masrafsız ve bakımlı olması,boya değişen bana göre boş takıntıdan başka birşey değil...Büyük kazası olan araba zaten kendisini belli ediyor usta da bir bakışta anlıyor ben anlamasam da.
  • olmayan arabalarda var 2001 focus 211bin km de kaza boya yok
    Şaka bi yana araba alacak olsam 2001 model arabada boya aramam.komple boyalı tabikide almam ama boya çokda önemli değil.Ama değişen olması benim gözümde bir kayıptır
  • araç satanların diline pelesenk olmuş kavramlar oldukları için dürüst kişilerin araçlarının üstüne bi .ıçılmadığı kalıyor malesef.

ben kendi aracımı satarken açık açık yazdım ama , 98 model, istanbul içindeki hiç bir aracın boyasız çiziksiz olmasını beklemeyin diye de açıklama yazdım yanına.

bu arada aracı satmışsınız hayırlı olsun
  • Teşekkürler Araç şu an Adapazarı'na gitti. Plakasıda değişmiştir
  • Bizim insanımızmı böyle her yer de mi böyle bilmiyorum

Mübarek herkesin arabası tertemiz

Kaza yok,boya yok,değişen yok

Takmayın kafanızı böle şeylere bu tipler arabadan anlamayanlardır
  • Dış boyaya hiç önem vermem. Sadece şasede hasar olmaması benim için önemli. Araca göz ucuyla bakarım. İçini dışını detaylı incelerim sonra ufak bir gezintiyle yürüyen aksamı kontrol ederim. Motoru zorlarım. Eğer araçta dengesizlik yoksa ve motor düzgün tepki veriyorsa isterse dışı komple boyalı olsun tereddüt etmeden alırım.

Tek şart şasede hasar olmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satmışsın zaten hayırlı olsun.

gerçi motoru da baya ufak mış.

kaça verdin?
  • KİLOMETRESİNE ALDANMAYIN, OTOBANDA SOL ŞERİTİ KAPATIP GİDEBİLİRSİNİZ.
    kaça satıldı araç.
  • milletimizin bilinçsizliği ile ilgili mesele tamamen,Avrupa da ikinci elde aksine boyanmış araçlar daha çok tutulur ama bizde de tam tersi..
    sadece eğitimde yetmez bilinçlenmek şart,adam odtü yü bitirmiş mühendis 12 yaşındaki araçta bir parça değişeni kafaya takıyor uğurlar olsun diyerek gönderdim..
  • 12.500'e sattım aracı. Adapazarı'na gitti. Motoru ufak değil, en-boy-genişlik olarak ölçmedim ama baya bi yer kaplıyordu

Motor hacmi 1341 cc benzinli (900 kilo)

Yeni aldığım aracın motor hacmi 1248 cc dizel (1200 kilo)

var gerisini sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Merhaba arkadaşlar,

Aracımı haftasonu oto pazarına götürdüm. 2001 model Hyundai Accent 1.3 LX modeli. Araç lpgli, fiyatına 13.000 TL yazdım. Aracın ön iki çamurluğu değişmiş ve bel altı komple boyalı. Araçta değişen ve boya olduğunu duyanlar hemen kaçıyor veya fiyatı düşürmeye çalışıyor. Ben zaten fiyatı uygun yazdım. Pazardaki diğer accentlere göre benim aracım çok temizdi. Sizce 12 yaşındaki araçta kaza-boya olması normal değil mi? Ben bu insanları Araba boyanmasaydı zaten şimdi pastan çürükten gözükmezdi.anlamıyorum gerçekten Sanki sıfır araba alıyorlar.

Edit:

Aracımın ilanı bu:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-temiz-aile-araci-75238926/detay/
    Arabamız 14 yaşında boya yok çürük de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Aracımı haftasonu oto pazarına götürdüm. 2001 model Hyundai Accent 1.3 LX modeli. Araç lpgli, fiyatına 13.000 TL yazdım. Aracın ön iki çamurluğu değişmiş ve bel altı komple boyalı. Araçta değişen ve boya olduğunu duyanlar hemen kaçıyor veya fiyatı düşürmeye çalışıyor. Ben zaten fiyatı uygun yazdım. Pazardaki diğer accentlere göre benim aracım çok temizdi. Sizce 12 yaşındaki araçta kaza-boya olması normal değil mi? Ben bu insanları Araba boyanmasaydı zaten şimdi pastan çürükten gözükmezdi.anlamıyorum gerçekten Sanki sıfır araba alıyorlar.

Edit:

Aracımın ilanı bu:

Sabahtan akşama kadar garajda yatarsa olacağı bu zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Sabahtan akşama kadar garajda yatarsa olacağı bu zaten

Garajımız yok,araç en fazla 3 gün yatıyor

• 12500tl ye 2001 model accent.
    5000 euroya accent:)
    Ne diyim Türkiye....

Herkes gider mersine biz hep tam tersine..
    Saçmalık.3000tl vermem işte ama tr de 12500tl ediyor.
  • Haklısınız hocam ama ülkemizde hala tofaş ve toros gibi araçlara 5000 lira isteyenler olduğu için ve buna ek olarak sıfır araçların ÖTV + KDV oranları yüksek olduğu için malesef bu durumdayız. Yurt dışındaki arkadaşım 1500 Euro'ya 2000 model bir otomobil almış duyunca ağzım açık kaldı
  • quote:

12.500'e sattım aracı. Adapazarı'na gitti. Motoru ufak değil, en-boy-genişlik olarak ölçmedim ama baya bi yer kaplıyordu

Motor hacmi 1341 cc benzinli (900 kilo)

Yeni aldığım aracın motor hacmi 1248 cc dizel (1200 kilo)

var gerisini sen düşün.

alana , satana hayırlı olsun hocam, iyi paraya satmısın bence...
  • Hocam konu açılmışken bende cevap vermek istedim bizde araba aldık ve tam 12 yaşında 2000 model toyota corolla 1.6xei araçta değişen yok boya yok dediler baktırdik tabiki ama araba pisdi anlayamadılar neyse ki araba bel altı boyalı çıktı değişen yok ama boyasıda dandik boya bize güneş yanıgı denmişti boyası dökülmüş kısım kısım neyseki boya üzerine boya atmışlar fazla kalın değil macun falan yok yani bu yaşta araba için boya sorun değil biz bile alırken bi boya attırıp kullanırız diye düşündük sırf hiç boyanmadı diye yani... sonuç olarak boya çok sorun değildir bence o yaşta arabada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.