Şimdi Ara

🔗12 ve Mezunlara Kritik YGS/LYS Önerileri🔗 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
266
Favori
22.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tpdr01

quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

Helal olsun be ne yazmîşsın emeğine sağlık, kimin kankisi işte
    Ben de mi bòyle bir konu acsam ne yapsam, Ygs için ne yapmalısınîz, lys için ne yapmamalısınız diye

Sen yazarsan efsane olur knk :D bence hem guler hem bilgileniriz:D

Eylül gibi yazarım belki knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağa sen naptın seni çok merak ediyordum banlandin galiba bir ara?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reptise

Hocam 11. Sinif icin
    Matematik Fizik Kimya Biyoloji kitaplari onerir misiniz? Konu Ozetli bol sorulu kaynaklar lazim direkt soru bankasi almayacagim.Tesekkurler.@tpdr01

11 in kitaplarini al.Fem dergi vs. Ama ben olsam simetri ygs setlerini yaza kadar bitirmeye calisirdim sonra lys calisirdim

• Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 27 Temmuz 2015; 14:25:11 >
  • Merhaba ben seneye dersaneye gitmeyeceğim o yüzden LYS fizikten sence ne almalıyım?

Lys Konu Anlatım Olarak;
    -Lys simetri
    -Final Mustafa Başer
    -Palme a-b-c-d
    -Lys güvender

Lys Soru Bankası Olarak;
    -Fem ygs -lys s.b.(çözümlü , o yüzden çok cazip geliyor bana)
    -Körfez Cdli S.b.
    -Palme A-B s.b. (açıkcası çözümlü değil internete soru atmakla da uğraşmak istemiyorum ,ayrıca sözel b kitabı güzel diyorlar.sadece b mi alsam ki?)

---
    sence ne yapayım ?
  • Gencler yokum artik ben , kendinize iyi bakin

• quote:

Gencler yokum artik ben , kendinize iyi bakin

o nasıl bir vedadır dokhtor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

Merhaba ben seneye dersaneye gitmeyeceğim o yüzden LYS fizikten sence ne almalıyım?

Lys Konu Anlatım Olarak;
    -Lys simetri
    -Final Mustafa Başer
    -Palme a-b-c-d
    -Lys güvender

Lys Soru Bankası Olarak;
    -Körfez Cdli S.b.
    -Palme A-B s.b. (açıkcası çözümlü değil internete soru atmakla da uğraşmak istemiyorum ,ayrıca sözel b kitabı güzel diyorlar.sadece b mi alsam ki?)

---
    sence ne yapayım ?

Konu an. : mustafa baser ilerlemek farkli sorular da gornek istersen simetri zordur ama anlatimi ozet seklindedir.

Soru b. : fem beyaz, korfez cdli alma cpk kotu

• 12.sınıftaki ilk netim ss olarak eklendi :) 85 net yapmıştım tıp kazandım.Yani netlerinize pek takılmayın ders çalışın
  • Çarşamba günü yeni yazımı yazacağım.''ygs ve lys den hangisi önemli'' , ''ders çalışırken dikkat etmeniz gereken öneriler'' cinsinden sorulara cevap vereceğim :)
  • 12.SINIFTA YAPTIGIM NETLERİN TEKNOFEMFEKİLER BUNLAR EVDE YAPTIKLARIM DA BUNLARA YAKINDI

• ÜSTTEKİ PUNLARDI BUNLAR İSE NETLERİM :)

• Mesaj ile ozel soru sorabilirsiniz :)

• takipteyiz zupersin dokhtor
  • Guncellemeleri yukaridan bakin :)

• quote:

quote:

Merhaba ben seneye dersaneye gitmeyeceğim o yüzden LYS fizikten sence ne almalıyım?

Lys Konu Anlatım Olarak;
    -Lys simetri
    -Final Mustafa Başer
    -Palme a-b-c-d
    -Lys güvender

Lys Soru Bankası Olarak;
    -Körfez Cdli S.b.

---
    sence ne yapayım ?

Konu an. : mustafa baser ilerlemek farkli sorular da gornek istersen simetri zordur ama anlatimi ozet seklindedir.

fem beyaz çok kasıntı diyorlar ösym fiziğine göre başlangıç için lys fizik .s.b lazım hem de çözümlü çünkü dersaneye gitmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Lys Konu Anlatım Olarak;
    -Lys simetri
    -Final Mustafa Başer
    -Palme a-b-c-d
    -Lys güvender

Lys Soru Bankası Olarak;
    -Körfez Cdli S.b.

---
    sence ne yapayım ?

fem beyaz çok kasıntı diyorlar ösym fiziğine göre başlangıç için lys fizik .s.b lazım hem de çözümlü çünkü dersaneye gitmiyorum.

Ileri seviye isen onu al ama brn cok azini cozmustum o kitabin cok da gerek degil".Birey gelisim serisi b " al .zBen de bunu cozdum.Fem setlerdeji fizikleri mutlaka coz ve cikmis soeulari

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lys Konu Anlatım Olarak;
    -Lys simetri
    -Final Mustafa Başer
    -Palme a-b-c-d
    -Lys güvender

Lys Soru Bankası Olarak;
    -Körfez Cdli S.b.

---
    sence ne yapayım ?

Ileri seviye isen onu al ama brn cok azini cozmustum o kitabin cok da gerek degil".Birey gelisim serisi b " al .zBen de bunu cozdum.Fem setlerdeji fizikleri mutlaka coz ve cikmis soeulari

femset 11 ler var bende. ygs-lys yok.birey b çözümlü değil sanırım

• Arkadaslar nedense bugun sabah aniden cok fena hastalandim.Sinav sonucum abartilacak derecede iyi degil ama "Masallah " demenizi istiyorum.Nazar dedigini tahmin ediyorum.Cunku gecen yil bir sinavda cok iyi yapmistim 2 3 gun cogu kisi beni konustu ardindan cok fena hastalanmistim.

Anlayisiniz icin saolun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A09B98E5 -- 5 Ağustos 2015; 14:27:59 >
  • Hayir degil ama sorulari kolay + orta .Hemen cozersin.Ama sinava yonelik sayilir.Ilk bunu cozun sonra fem beyazi cozun.Femden baslarsaniz moraliniz bozulur mesela ben gemden basladim sonra kaldirdim attim kitabi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.