Şimdi Ara

12 TERCİHİN 12.SİNİN TUTMA İHTİMALİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİNDE 12.TERCİHİN 1. , 2. ..... 11. , tercihe görme tutma ihtimali nedir ?

DEĞİŞİK Bİ SORU OLDU AMA

• %43.248624353294532
  • Değişik mi mantıksız bir soru gibi geldi bana :D

11 tane imkansız bölüm yazarsın 12. yi en alttan yazarsın %100 olur. Garantilemek istersen
  • 1/sonsuz
  • Demek istediğim şu ilk 3 tercihe tutma ihtimali düşük bölümleri yazdım.4 ten 11 e kadar tutabilir dediğim bölümleri. 12. tercihime tutması yüksek bi bölüm var onu yazdım.
    Bu tutması yüksek bölümü 12. sıraya koymam bi dezavantaj olur mu ? demek istediğim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armatö® -- 10 Ekim 2010; 23:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armatö®

Demek istediğim şu ilk 3 tercihe tutma ihtimali düşük bölümleri yazdım.4 ten 11 e kadar tutabilir dediğim bölümleri. 12. tercihime tutması yüksek bi bölüm var onu yazdım.
    Bu tutması yüksek bölümü 12. sıraya koymam bi dezavantaj olur mu ? demek istediğim bu

Bir dezavantaj olmaz. Puanın yeterli geliyorsa, ösym sana 1000 tercih hakkı sunsa sen 1000. tercih olarak yazsan bile kazanma şansın aynıdır. (Eğer 1000. tercihe kadar tutan olmazsa tabi )

• olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 gibi gelme ihtimali ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam soruda mantık hatası var.
  • İyide ya seninle aynı puanlı yada senden biraz daha yüksek biri seninle aynı bölümü 11. sıraya yazarsa ne olacak? Tercih sırası önemli değilmi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: orkjinal

quote:

Orijinalden alıntı: Armatö®

Demek istediğim şu ilk 3 tercihe tutma ihtimali düşük bölümleri yazdım.4 ten 11 e kadar tutabilir dediğim bölümleri. 12. tercihime tutması yüksek bi bölüm var onu yazdım.

Bir dezavantaj olmaz. Puanın yeterli geliyorsa, ösym sana 1000 tercih hakkı sunsa sen 1000. tercih olarak yazsan bile kazanma şansın aynıdır. (Eğer 1000. tercihe kadar tutan olmazsa tabi )

Çok teşekkürler hocam.
    Sonunda tatminkar bi cevap aldım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.