Şimdi Ara

12 TEMMUZ SONRASI (SPOT VE FATURALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 12 TEMMUZ DAN SONRA ALINMIŞ BİR SPOT BİR CEP TELEFONU EĞER BAŞKA ÜLKEDEN FATURALI İSE KAYIT ETTİRİLEMEZMİ.LÜTFEN YARDIM.

• quote:

Orjinalden alıntı: konsey06

ARKADAŞLAR 12 TEMMUZ DAN SONRA ALINMIŞ BİR SPOT BİR CEP TELEFONU EĞER BAŞKA ÜLKEDEN FATURALI İSE KAYIT ETTİRİLEMEZMİ.LÜTFEN YARDIM.

Bu yasa TR ye katkı sağlamak için.Başka bir devlete vergi ödemişsin olur mu ?
  • hediye geldiyse dışardan
  • Benim bildiğime göre faturalı telefon yurt dışından alınmış da olsa kullanılabilir. Kayıt ettirilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Benim bildiğime göre faturalı telefon yurt dışından alınmış da olsa kullanılabilir. Kayıt ettirilebilir.

tabii ki gümrük vergisini öderse burda kullanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Benim bildiğime göre faturalı telefon yurt dışından alınmış da olsa kullanılabilir. Kayıt ettirilebilir.

12 Temmuz'dan sonra alınan faturalı telefonlar sisteme kayıt ettirilebilecek.
  • KAYNAK VARMI ARKADAŞIM NASIL ETTİRİRİZ
    GÜMRÜK VERGİSİNİ NEREYE ÖDEYECEĞİZ
    BUNLAR HEP SORU İŞARETİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam boşa uğraşma bu işlerle al bitane kayıtlı bak keyfine
  • Geçen gün bu işlerle ilgili birisi ntv de açıklama yaptı. Eğer yabancı ülkeden aldığını ispat edeceğin faturan varsa kayıt ettirebiliyormuşsun. Fakat ispat edemezsen 5 YTL yi vermek zorundasın.
  • haber sağlammı hocam ama 12 temmuz sonrası içinde geçerlimi bu
  • İnan programı tam izleyemedim. Duyduğum kadarıyla böyleydi. Kayıt süresinin uzatıldığından, yabancı ülkeden alınan telefonun faturasıyla kayıt edileceğinden falan bahsediyordu. Ama seni yanlış yönlendirmek istemem. Çünkü bütün programı seyredemedim. Onun için istersen sen sağlam bi kaynağa başvur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsey06

haber sağlammı hocam ama 12 temmuz sonrası içinde geçerlimi bu

12 Temmuz'dan sonraki cihazlar için faturan yoksa geçmiş olsun.
  • iki tane üst konu var bunun için lütfen okuyun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.