Arkadaşlar ben 11.Sınıftayım.Geçen sene TM bölümünü seçicekken son anda MF seçtim. Bugün bir hocam bana senin sözel derslerin çok iyi TM seçip matematik çalışarak sadece çok rahat iyi bir derece yapabileceğimi söyledi.Geçen seneki hocalarımda MF seçmem konusunda çok ısrar etmişlerdi.Çok kararsız kaldım.Seneye TM 'ye geçmelimiyim ? Biliyorum iş olanakları düşüyor fakat benim Fen derslerim kötü okuldaki Biyoloji Fizik ve Kimya hocaları zaten ders anlatmıyor.Yani 11. sınıfta pek bişey öğrendiğimi söyleyemem gelecek sene için Sınav Temel Lisesine kayıt yaptırdım.Son sene iyi bir çalışma ile halledebilir miyim eksiklerimi bilmiyorum.Bilgisayarla veya teknolojiyle uğraşmak çok hoşuma gidiyor sürekli bişeyleri merak ediyorum araştırıyorum. Bundan dolayı elektrik elektronik mühendisliği , pc mühendisliği yada yazılım mühendisliğini düşünüyordum fakat bölüm değiştirirsem ne okuyabileceğimi bilmiyorum hukuk pdr harici pek bilgim yok.Son sene böyle bir karar alıp hayatımı etkileyecek bir şey yapıcağım için çok kararsız kaldım.Sözel derslerim gerçekten iyi Matematiğim de TM cilere göre oldukça iyi.Fakat dediğim gibi ne yapacağımı bilmiyorum.Bir yardım edin gözünüzü seviyim.O kadar kararsız kaldım ki MF seçersem iyi bir derece yapamıcağımı biliyorum fakat tuttururum bir üniversite ama TM seçersem iyi derece yapıcağımı düşünüyorum.Sizce iyi bir TM 'ci olmak mı yoksa orta - kötü bir MF 'ci olmak mı ?