Şimdi Ara

12. Sınıfa Geçenler Yazı Nasıl Değerlendirmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
5
Favori
13.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 12. sınıfa geçerkenki yazda ne yapmalıyız? Ben acaba limit ve türev mi çalışsam yoksa ygs matematiğini bitirmeye mi çalışsam diye düşünüyorum. Sizce hangisi doğru bir hamle olur?

• Arkadaşım herkesi kendin gibi zannetme. Geçmiş yılların ygs lys türkiye birincisinin konuşmasını dinledim adam 11. sınıfın yarı döneminde ygs'yi bitirmiş. Kaliteli özel okullar yazın öğrenciye 2 hafta tatil verip bütün yaz ygs lys kursu veriyorlar. Bu yorumu okuyanlar bu adamı dinlemesin. İleride sıkılırsam diye çalışmamazlık etmeyin hayatımda bu kadar saçma çalışmamak için bahane daha duymadım.
  • Geometri ve fizik yüklen ve 11.sinif sayısalı hallet.Gerisi gelir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle 11 fen hallet gerisi boş
  • limit türev değil, 11.sınıfı hallet kardeş

• Ygsyi bitir eylulde denemeye başla mart gelmeden lys yi bitir lys çalışırken problem ve geo çözmeyi asla aksatma yamulursun yoksa

• Öklid kullanıcısına yanıt
    Ygs mat'dan mı bahsediyorsunuz yoksa hepsi mi? Ayrıca geo benim çok kötü şuan başlasam sınava kadar iyi hale getirebilir miyim?
  • Önünde zamanin baya var ama daha cok var deyip rehavete kapılma daha dun gibi hatirliyorum çalışmaya basladigimi senenin nasil geçtiği bilinmiyot tavsiyem geo için sonuç yayinlarinn kirmizi fasikulleri var onlar kolaydan başlar öğretir onlari bitir geo adina her gun cöz orta seviye soru bankasına dal onu bitir geonun işi her gun cozmektir baska noktasi yok duruma göre karekok lys geo alabilirsin ama sorulari serttir. Ygs mat adına problemler hariç diğer tüm konulari iyice öğren bitir pekiştir geonun yaninda her gün problem çözmen senin çok çok yararina olur apotemi problemler veya karekok prob kitabi bunlara ek yuzde yuzun prob kitabi çıkmış sorular ales ygs vs bunları adam akilli çözersen ygs mati büyük ihtimal halledersin adamlar buradan öğrenci ayikliyolar hedefin ney bilmiyorum ama problemler bel kemigi ygsnin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler 2. Dönem Nasıl Geçer ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erken başlayıp sonrasında sıkılcaksan dikkat et, temkinli ilerle eğer o duruma düşeceğni hissediyosan hem eğlen hem ders çalış yazın senin için iyisi olur.

(Yazın ders çalışmamak pişmanlıktır!)
  • Öklid kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, dediklerinizi yapmaya çalışacağım geometri cidden yapmak istiyorum fakat nedense yapamıyorum üzerine duracağım.
  • Geometri çalış geometri çalış geometri çalış

• Genius. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım herkesi kendin gibi zannetme. Geçmiş yılların ygs lys türkiye birincisinin konuşmasını dinledim adam 11. sınıfın yarı döneminde ygs'yi bitirmiş. Kaliteli özel okullar yazın öğrenciye 2 hafta tatil verip bütün yaz ygs lys kursu veriyorlar. Bu yorumu okuyanlar bu adamı dinlemesin. İleride sıkılırsam diye çalışmamazlık etmeyin hayatımda bu kadar saçma çalışmamak için bahane daha duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitsevergebey -- 3 Haziran 2017; 2:10:7 >
  • Hemen ve hızlı baslamayin cabuk birakirsiniz sonra

• hamitsevergebey kullanıcısına yanıt
    la yumuduh biz oraya yazın çalışma mı demişiz bi oku bakalım, nerenizle okuyonuz anlamıyorum varya
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam bizim kuzenler boş durmuyor :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Her şeyi yapmaya çalışma yani yazın çalışmak zaten bunaltıcı oluyor bi de programın aksadikca boşuna hevesini kacirirsin.yazını planlamak için 11ini nasıl geçirdiğini de plana katmalisin 11 de hangi dersleri hallettin eğer 11de çok eksigim var diyorsan 11.sınıf konuları ve geometri halletmeye bak derim

• Ayrıca limit türev gibi konular için YGS matematiginin sağlam olması lazim gidip türev sorusunds uslu sayılar yuzunden hata yapmak olmaz yani

• reyb kullanıcısına yanıt
    11. sınıfta matematikde diziler, fende biyolojinin çoğu, fiziğin hareket kısmı ve son elektrik kısımları, kimyanında son kısmı (okula gitmediğim için bilmiyorum) hariç tamamını biliyorum. Sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyb

Her şeyi yapmaya çalışma yani yazın çalışmak zaten bunaltıcı oluyor bi de programın aksadikca boşuna hevesini kacirirsin.yazını planlamak için 11ini nasıl geçirdiğini de plana katmalisin 11 de hangi dersleri hallettin eğer 11de çok eksigim var diyorsan 11.sınıf konuları ve geometri halletmeye bak derim

benimde 11 mat ve kimya bitti biyoloji 3 sistem bitti fizikten hareketin yarısı ve indüksiyon kaldı yazın napmaliyim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal calis sene icinde calismazsin rahat edersin. Zaten sene ici surekli mat fen çözeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 ve öncesini hallet geo temel at . Türkçe dil bilgisini hallet

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.