Şimdi Ara

12.Sınıf Matematik Konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulların açılmasına 1 aydan az kaldı o yüzden yavaştan mat konularına hazırlık yapmayı düşünüyorum.Tabi okulda hocalardan dinlemek daha faydalı olur ama 0 gitmeyeyim en azından bir şeyler bilmiş olayım.Müfredata baktım ama hangi konu ilk olarak işleniyor bilmiyorum.Biri bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexi Pavlovich -- 23 Ağustos 2017; 0:37:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• limit türev integral mantığını öğrensen yeter bence. ama 11.sınıf konularında süper değilsen 11.sınıf tekrar etmeni öneririm. 12.sınıf konularını öğreneceksiniz ama büyük ihtimal 11.sınıf konularını tekrar etmeyeceksiniz.
  • 11. Sınıf konuları eksiksiz olmadan, mantığıyla kavrayıp öğrenmeden geçme 12. Sınıf konularına. Yoksa anlamazsın, zorlanırsın. Yapamazsın demiyorum soru çözecek kadar bilirsin türev alma kurallarını vs ama mantığını kavraman kolay olmaz. Farklı soru gelince afallarsın.

Acele etmene gerek yok, 11. Sınıf konuları eksiksizse zaman kaybetme hafiften mantığını kavrayıp temel atabilirsin. Ben ilk defa okulda gördüm limit türev integrali, lysde sadece 1 boşum vardı onlardan o da limitteki öncüllü soru. Diğerleri de doğruydu. Geç kalmış olmazsın okulla beraber gitsen. yeter ki temeli oturt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trigonometri, diziler, fonksiyon tekrarı yap yeterli bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.