Şimdi Ara

12.sınıf kitap önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.sınıfa geçtim temelim sıfır nereden başlamamı ve tüm dersler için kitap tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• up
  • Upp neden kimse yardım etmiyor

• Up

• up
  • Up gençlik bitmiş

• kitap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lecørbusier

kitap yok
    Nasıl ben nasıl çalışıcam o zaman

• Önceikle 1 adet karekök tyt 1 adet sadece problem kitabi(karekok,apotami vs)1 adet paragraf(yayın denizi karaağac vs)bunlar başlıca kıtaplar olsun bunlardan sonra turev limit integral konularına calış ve son 30 yıl cıkan soruları cozerek soruları analız etmek icin cöz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansivas -- 4 Temmuz 2018; 21:1:42 >
  • Karekök ayt mat

Palme kimya tyt ve ayt

Palme biyo tyt ve ayt

Limit biyo ayt

Bunlar kesinlikle alman gerekenler. Tyt için ise bence şimdilik bekle yeni kitaplar çıkacak. Özellikle bir konu için özel kitap almanı hiç önermiyorum. Problem kitabı, sistemler kitabı gibi. Ama paragraf kitabı hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bofames -- 4 Temmuz 2018; 21:9:41 >
  • adam temelim sıfır diyor siz karekök öneriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi management inf systems -- 4 Temmuz 2018; 21:18:39 >
  • Öncelikle temelim sıfır diyorsan kareköke sakın bulaşma. Karekök başlangıç kitabı değildir, ileri seviye kitaptır. AYT mat 32 net yapmama rağmen Karekök AYT ağır geldi çözmedim kitap boş kaldı. Öncelikle sayısal-eşit ağırlık hangisinden hazırlanacağını belirtirsen doğru dersten kaynak önerisinde bulunabiliriz.
  • Temel seviye için şu kitapları önerebilirim (Sayısal olduğunu farzediyorum):

Matematik:
    - 345 TYT-AYT Soru Bankaları, temelden almak için uygun kitaplar.
    - Okyanus Master Matematik: İlk çıkan yeni nesil matematik kitaplarından biri. İçinde yeni sisteme uygun sorular mevcut. Kitabın linki mevcut, şu konuya git oradan kitabın linki var istediğin gibi inceleyebilirsin:https://forum.donanimhaber.com/yeni-nesil-tyt-matematik-kitabi-cikmis-link-mevcut--133690416#133690539
    - 345 TYT 12'li matematik ve AYT 12'li matematik denemelerini alıp çöz. Gelişince Acil TYT Matematik denemeleri çözebilirsin biraz zor olabilir.

Fizik-Kimya-Biyoloji
    - Palme A-B kitaplarını alıp çözebilirsin.
    - Biyoloji için palmeyi ve çıkmış sorular kitabını alıp çözmeni şiddetle tavsiye ederim. Yanılmıyorsam bu sene AYT'de 2 tane biyoloji sorusu çıkmış soruydu. Palme çıkmış soru ve o tarz soruları kitaplarına koyuyor.
    - AYT için bölüm denemesi olarak Yanıt 27'li çözümlü denemeleri alabilirsin. Fizik ve kimyasını inceledim iyidir.

Türkçe
    - Paragraf kitabı konusunda Limit Kronometre ve Bilgi sarmalı paragraf kitapları en çok tavsiye edilen kitaplardan. Ben kronometre kullandım ve memnun kaldım.
    - Çağrışım yayınları TYT Türkçe 20'li denemesi öneririm.

• Harfiyen aynı kitapları öneriyorum:

Ayt matematik için: https://www.unirotam.com/ayt-matematik-kitap-onerileri/

TYT matematik için: https://www.unirotam.com/tyt-matematik-kitap-onerileri/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.