Şimdi Ara

12.Sınıf İlk Konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okulların açılmasına 1 hafta kaldı ben de bu bir haftalık süreçte 12.sınıfın ilk konularını bitirmeyi planlıyorum şimdiden ilk konuları bitirmiş olayım ki biz onları okulda işlerken hem tekrar etmiş olurum hemde okuldan ilerde olurum ygsye yönelik daha çok zaman kalır diye düşünüyorum sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum tavsiyelerinizi ....

Bu arada ilk konuları bilmiyorum sadece matematikten özel tanımlı fonksiyonlar kimyadan elementler kimyası geometri fizik ve biyolojiyide bilenler yazarsa sevinirim matematik ve kimyada ki konular da simetrilerde 50 sayfada anlatılmış bayaa uzunlar ne diyorsunuz bitirebilirmiyim

• Okulda dinlersin ne gerek var? Bildiğin konuları calisman daha iyi olur ben öyle yapıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ama bilirsin okulda bir dersi kaçırırsan geriside yavaş yavaş kopuyor seni bilmem ama bende böyle oluyo en azından okuldan ilerde olursam daha avantajlı olurum zaten bildiğin konuyu bilirsin bilmediklerin önemli :D inek şabanın buraya çıkmışsam çıkmışımdır konuşması gibi oldu
  • anlatılıcak sistemleri önceden çalışmadan gitme okula benden tavsiye sana :D
    organiği okuldada anlıyabilirsin
    mühendislik istiyorsan direk başla zaten 12 matematiğe
    fiziğide okulda anlıyabilirsin
    ama matematik(mühendis adayları için), biyoloji yüksek hedefleyen herkes için mutlaka
  • Bir hafta önce bitirmek değilde her dersin olacağı günün akşamı işleyeceğiniz yerlere bak okulda da görünce kolay anlarsın yoksa 1 haftada hepsi bitmez bence.
  • video izleyerek ötfyi okul açılana kadar yada biraz tavizle okulun açıldığı ilk hafta içinde falan bitirmeyi düşünüyorum daha hiç trigonometri çalışmadım hiç bilmiyorum ötfden sonra trigonometriyi bitirip limite geçerim tabi ki trigonometriye uzun bir süre vereceğim en az 2 hafta biyolojiden ilk hangi sisteme başlamamı öneriyorsun mühendislik istiyorum ama biyolojidende en az 20 yapmam gerek ve hiç çalışamıyorum biyolojiye
  • sınavstres kullanıcısına yanıt
    hangi mühendislik istiyorsun sıralama hedefin ne yani ve şuanki netlerin nasıl ona göre tavsiye veriyim dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam moralimi bozmazsan sevinirim 13k ve üzeri istiyorum netlerim yavaş yavaş artıyor konu eksiğim var o yüzden denemelerde resmen yarısını boş bırakıyorum 70 net falan ancak geliyor bugün fem gds girdim 70 net yaptım sıralamama göre aklımda EEM endüstri mühendisliği ve pilotaj var hedefimden çok geri kalırsam inşaat düşünüyorum
    hocam ilk şunu söyliyim herşeyden önemlisi hedefimin gerisinde kalırsamı unut yok öyle birşey
    2. olarak ygsyi tam olarak tamamlamadan fen lysye hiç başlama okulla birlikte az az götürürsen, mat2ye abartmadan başlıyabilirsin ama şu durumda önceliğin o ygs netlerini toparlamak olmalı
    önerim çözümlü soru bankaları hem her soruyu kendin öğrenebiliyorsun hem hoca peşinde koşturma derdi olmuyor o yüzden tecrübe kazanma bakımından iyi 2. sorubankalarını tercihine göre normalde çözebilirsin
    çözümlü olarak okyanus körfez tekinay gibi yayınları öneririm sana gelişmeni sağlar çokta zor değil
    ygs temelini oturmadan lysye geçme o yüzden ilk hedefin ygsde 100 nete görmek olsun
    çalışltığın konuları unutmamak içinde haftada 1-2şer bölüm denemesi çöz bence bunlarında çözümlü olanlarından al körfez hem zor değil hemde geliştirir
    bunları yaparkenden matematik lysden yavaş yavaş konuları öğren ama ygs çalışmanı engellemiycek seviyede olsun zaten 12 için yazılılara çalışıcağın dönem temelini alırsın
    ygs temelini oturttuğunda ise lysyi kasmaya başla çünkü asıl işi o belirliycek ancak ygsde bir temel olmadan lysde bir temel olmaz buna göre hareket et umarım kazanırsın hedefini başarılar

• hocam öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim çözümlü soru bankası konusunda aynı fikirdeyiz bugün tekinayı aldım bakalım yetecek az çok konu kavramak için . Aslında fizikten şu denge konusu canımı çok sıkıyor şimdi gözümde sadece o var gibi onu bi yapabilsem hepsini yapabilecekmişim gibi geliyor . Ygs de iyi birşeyler yapamayacağım gibi hissediyorum ama çalışmayıda bırakmıyorum tabi ki bu aralar biraz lys matematik ağırlıklı gidiyorum ygs matematikten soru çözüyorum fende ise fiziği halletmeye çalışıyorum fakat hocam bölüm denemesi çöz diyorsunda konuları tam olarak bilmeden nasıl bölüm denemesi çözebilirim ki verimsiz olmaz mı ? Konu konu deneme olsa hadi neyse diyeceğim Konuları unutmamak için arada sıkıldığımda ara sınıf kitaplarımdan vs soru çözmeye çalışıyorum . Birde sormak istediğim birşey daha var mesela fizikte modern fizik vs gibi konuların ygs temeliyle çok alakası yok o yüzden çalışsam bir sorun olurmu hani ilerde konuya ilk çalıştığımda yabancılık çekmeyeyim alışmış olayım diye diyorum 11.sınıfta modern fizik kim vurduya gitmişti femsetlerde falan hiç ellemedim

hocam tabiki yararı olur bir sıkıntı olmaz ama ygsyi halletme konusunda kuşkularının gitmiş olması lazım yani ygs ona göre çok daha kolay ve yapılabilir o yüzden
    bölüm denemelerindede yararlı olur hocam çünkü hem çözümünden çalıştığınız yada çalışmamışsanız bile eski senelerde az buz hatırladığınız şeyleri tekrarlamanızı sağlar kaç net yaptığınız önemli değil hatta 20 soru bile çözebilirsiniz günde amaç karışık soru çözmek öyle bir soru bankası olsa alırdım şahsen ama yok :D
  • saol kardeşim
    sorun değil hocam herzaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.