< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
12 serisi ekran ile kasa arasındaki açıklık (2. sayfa)

-
-
Merhaba, bu konuyla ilgili bir güncelleme var mı? Ne yaptınız acaba? Onarıma verdiniz mi?
-
Hocam onarım icin bir hareket yapmadım . Çünkü haya araştırdım genel bir durum olduğunu gördüm sorun etmedim artık devam ediyorum kullanmaya . Onarıma verince aksi hır şey olmasından endişe ediyorum .:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar benim yeni aldığım 13 cihazımda da boşluk var arasına A4 giriyor sağ taraf. Bu normal mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 serisi ile birlikte yeni tasarım da artık apple bunu normal görüyor cunku mantık olarak kasaya gelecek darbeler de ekrana baskı yapmaması adına ekran kasa arasına biraz boşluk bırakmışlar
Ohalde hepsinde olması gerek yada sadece sağ tarafı değil sol tarafındada olması gerekmez mi. Birde bu sorun çok mu nadir yoksa baya baya var mı hocam
Şimdi söyle her cihaz da veya her tarafta yok evet bu zaten apple nin onarım hakkı olabilir dediği unsur . Söyle ki 12 serisi ole birlikte çok büyük sorunlar olmayan cihazlar icin sadece onarım veriyorlar . Bana da onarım yapalım kasayı değiştirelim dedi ama yeni kasa da aynı şey olur mu gene olur oyuzden cihazı açtırmak istemedim . Bence hiç sorun etmeyin çok büyük değilse açıklık . Ve teknik servise gitseniz de 8 10 gün inceleme yapmamız lazım diyorlar . 10 gün bakacaklarmış görmek icin .:) oyuzden bence hiç uğraşmayın derim takdir gene sizin .:)
Kalsın ozaman uğraşmaya gerek yok
çok güzel bir cihazınız var hiç kafaya takmayın :) güle güle kullanın
-
Eyvallah güzel düşünceniz için :) ve moral verdiğiniz için :)
.:) ne demek hocam para ile alınan şeyleri takmamak lazım . Bende 12 mini icin çok sorun etmiştim herkes bir şey demişti garanti dışı kalır diyenler de dahil ama geçen ay değerinde sattım sorunda olmadı .:)
Suan ne kullaniyorsunuz peki hocam
11 pro aldım hocam
Öncelikle ekran, kasanın iç kısmından 1milimetrenin yarısı kadar küçük olması gerekiyor buna montaj payı da denir. Açıklık her cihazda var. Üstte altta ya da köşelerin birinde olabilir. Kasa üretilirken köşelerde zaruri olarak 20-100 mikron arası simetri farkları oluyor bu da açıklığın ne tarafta olacağını belirler. Bende yok diyenler olabilir. Gün ışığı veya yüksek yapay ışık altında incelenirse görülür tabi gözleri sağlamsa.
Bir A4 kağıdı 20mm diye biliyorum ozaman A4 girmemesi gerekmez mi hocam. Not: artık umursamıyorum sadece öğrenmek için soruyorum:)
A4 kağıdı yaklaşık 100 micron yani 1 milimetrenin 10'da biri kadardır. Bahsettiğim 20-100 micron ölçüsü kasanın simetrisiyle alakalı açıklığı ile ilgili değil. Açıklığa gelince Apple'ın normal kabul ettiği sapma bildiğim kadarı ile 400 micron. Açıklık, yamukluk vs farketmez buraya kadar normal kabul ediyor.
-
Böyle bilgili insanları burada görmek mutlu ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X