Şimdi Ara

12 saat boyunca skype de kameralı sohbet eden kız Hoslaniomudur sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hiç bir Sevgilimle bu kadar uzun süre bırakın cam açıp sesli görüntülü konuşmayı.mesajlasmamisimfir bile.bu benim için rekor oldu.yemeği bile ekran başında yedik.lavabo gitme molalari saymazsak bildiğin on iki saat.günün yarısı kadar sürdü
    Oglen On iki de başladık.bittiğinde görüşmemiz gece on ikiyi geçiyordu.kız sevgilim filan değil .kızın erkek arki var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence sevmiyor min 13 saat olması lazımdı. özellikle 13 olmadan kapatmış...
  • ne güzel yedek olmuşsun sen öyle
  • Gene ban yicem xd olum siz nası bi tipsiniz la sevgilisi olan kızdan umut bekliyonuz ondan sonra kız bana onu bunu yaptı diye burada zırlıyonuz

• ANA FİKİR BURDA ASLANIM

kızın erkek arki var zaten
  • Hayir sevmiyordur issizdir

• Ben hayatımda toplasan 12,saat konuşmamışımdır naptınız 12 saat ne konuştunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızın erkek arkadaşı varsa sen niye kizla konuşuyorsun biri senin sevgilinle konussa 12 saat olurmu. Sen karaktersizsin, kiz sendende karaktersiz

• Kizda sende sevmedigim insan tipisiniz

Suclu olan sensin (sevgilileri ayiriyon)

Daha suclu olan kiz (yedekleme pesinde)

Daha daha suclu olan kizin erkek arkadasi (!) nasil erkekse baska adamlarla konusturtuyor (yada kizin erkek arkadasi yok)

Sonuc olarak kiz seninle cikarsa senide aldadirt senle sevgiliyken baska birisiyle olur:)

• Ne konuştunuz o kadar yahu.Ben asla böyle bir şey yapmazdım.Çünkü çok görüşmek , konuşmak partnerin diğer partneri itici bulmasına sebep olur.Kızın böyle bir yolu tercih etmesinin sebebi senin yakışıklı olmandır yüzde 99,99. Başka bir ihtimal olacağını sanmıyorum.
  • 12 saat mı boşa geçen bir zaman
  • Sevgilisi olan kızla 12 saat konuşmak ne hocam? Kız karaktersiz çıkmış, senle sevgili olsa başkasıyla da 12 saat konuşur demek ki. Uzak dur bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgilisi varken senle konuşan kızdan ne hayır bekliyon ? böyle karektersizleri gördükçe ilişkiler midemi bulandırıyor
  • La ben kızın gözüne 2 saniye bakmaya kıyamıyorum 12 saat ne

• Senden sonra bi 12 saatte bana mastürbasyon gösterisi yaptı

• 2008 msn yıllarından kalan bir konu sandım sonra tekrar başlığı okuyunca skype olduğunu anladım.. Ne günlerdi be öyle :(

Konu sahibine de cevabım şu.. Yedek kulübesine hg kardeşim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu süreç içerisinde sana göstere göstere sevgilisine cevap yazdı mı ? Sevgilisiyle tanışıyo musun? Bu iki soruya hayır yanıtı verdiysen sen yeni seçeneksin. Evet cevabi verdiysen ego tatmini ve yedek parçadan başka bişey degilsin.
  • 12 saate 5 evlilik programı içinde; 5 kavga flört 2 tane yaşlı dayının şaklaban gibi oynaması 2 nikah 8 kez bal reklamı denk gelirdi be

Kızla 1 ay yada 1 senede konuşcağın şeyi 1 günde konuşmuşsun ileride konuşcak bişey kalmamış kız sende hiç bişeyi merak edip peşinden sürüklenmiycek ve engeli basıcaktır
  • Çok merak ettim birisiyle 12 saat sandalyede oturup nasıl konuştun yani sabah bir kafeye gitsen kız arkadaşınla akşama kadar oturmazsın oturamazsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.