Şimdi Ara

12 Mayıs 2013 Fenerbahçe-Galatasaray Maçı (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 16 yaşındayım ve bu maça gelmeyi çok istiyorum, Türk Telekom(Okul Açık) da izlemek istiyorum oturup çekirdek yemek isteseydim başka yerde izlerdim, o maç için bileti nasıl temin edebilirim nerden bulabilirim herkes kombineli orası bulamazsın diyor ama bjk maçına bir arkadaşım gitmişti lütfen yardım

• Varsa 300- 400 liran burada karaborsacı çok.Alırsın izlersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal fiyata bulunmaz dimi hocam yani genel satışta ? Peki taraftar kart çıkartsam 1 aylık, 1 gün önceden alabilir miyim normal fiyata ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.s.d.g.b.e.a

Normal fiyata bulunmaz dimi hocam yani genel satışta ? Peki taraftar kart çıkartsam 1 aylık, 1 gün önceden alabilir miyim normal fiyata ?

O maça kadar 4 puan fark olursa bilet bulman imkansız sadece karaborsa bulabilirsin.Oda insaflı biri denk gelirse en ucuz kale arkasını bile 200den verir.

• Bulamazsak mecbur karaborsa o zaman, sağolasın
  • Başka bilgisi olan yok mu ?
  • Telekom'da bilet satılmıyor.kombine kiralaman lazım o da karaborsa işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telekom genel satışa çıkmıyor kombine kiralaman lazım genel satıştan alacaksan taraftar kart veya kongre üyesi olmalısın ki önceden alabilesin

• O maç 11 mayıs'ta olacak. 15 Mayıs'da maçımız var TFF geriye alır
  • Peki kaça kiralarım ve ya kiralayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

O maç 11 mayıs'ta olacak. 15 Mayıs'da maçımız var TFF geriye alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Pomo

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

O maç 11 mayıs'ta olacak. 15 Mayıs'da maçımız var TFF geriye alır

dedin diye banlamışlar işte

• 3 ve altında puan farkı olursa en az 600 lira'ya bulursun. Dünyanın en hızlı internetine sahip olsan dahi alamazsın taraftar kartın olsa bile Fenerium'dan bilet. Kongre üyesi bulursan da çoook düşük bir ihtimal.
  • Boşuna uğraşmıyım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

3 ve altında puan farkı olursa en az 600 lira'ya bulursun. Dünyanın en hızlı internetine sahip olsan dahi alamazsın taraftar kartın olsa bile Fenerium'dan bilet. Kongre üyesi bulursan da çoook düşük bir ihtimal.

kimler alıyor peki?kongre üyesi alamıyor,fenerbahçe kart alamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

3 ve altında puan farkı olursa en az 600 lira'ya bulursun. Dünyanın en hızlı internetine sahip olsan dahi alamazsın taraftar kartın olsa bile Fenerium'dan bilet. Kongre üyesi bulursan da çoook düşük bir ihtimal.

zaten en fazla 10 bin bilet satisa cikar normal aninda tukenmesi .kac bin kisi istiyor bilet almayi .normal yani arkadasin dedigi

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

Fenerium'dan demişim zaten yanlışlıkla. Telekom diyecektim Yoksa Fenerium üstten biraz şans yardımıyla alınabilir. Ki ben geçen sene bir arkadaşım için Migros'dan almayı başarmıştım 0-0 biten süper final maçı için.

• Hocam genel satışta bilet satış noktasına çok erken gelsek falan da mı olmaz, illa TürkTelekom olması şart değil her yer olur. En kolay nasıl alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.