Şimdi Ara

12 MART BİM AKTÜEL Deterjan ve Temizlik Ürünleri için SICAK FIRSATLAR! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.712
Cevap
98
Favori
135.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüketici hakem heyetine nasıl gidiliyor
  • 3 ayrı sipariş vermiştim 500 ml den olandan 2 si iptal edilmiş 1 sipariş kargo yapılmak üzere diyor demekki hepsiburada üye başına 3al 1 ödeyi tek sipariş (3 adet 500 ml) olarak düzenledi fazla olanları iptal etti benim 2 sipariş iptal (6 adet 500ml) aynı şeyi tablettede yaptı tek siparişi gönderdi demekki farklı üyelik almak şart oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 5 Nisan 2013; 9:30:15 >
  • Fairy platinium 14 lü = 5tl
    Makromarket -- 06 / 12 Nisan

12 MART BİM AKTÜEL Deterjan ve Temizlik Ürünleri için SICAK FIRSATLAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 6 Nisan 2013; 0:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

3 ayrı sipariş vermiştim 500 ml den olandan 2 si iptal edilmiş 1 sipariş kargo yapılmak üzere diyor demekki hepsiburada üye başına 3al 1 ödeyi tek sipariş (3 adet 500 ml) olarak düzenledi fazla olanları iptal etti benim 2 sipariş iptal (6 adet 500ml) aynı şeyi tablettede yaptı tek siparişi gönderdi demekki farklı üyelik almak şart oldu

yok hocam üstteki mesajları baksana 6 tane alıp gönderilenler var. bende 3 tane almıştım benimkini de iptal etmiş. yani kafasına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

3 ayrı sipariş vermiştim 500 ml den olandan 2 si iptal edilmiş 1 sipariş kargo yapılmak üzere diyor demekki hepsiburada üye başına 3al 1 ödeyi tek sipariş (3 adet 500 ml) olarak düzenledi fazla olanları iptal etti benim 2 sipariş iptal (6 adet 500ml) aynı şeyi tablettede yaptı tek siparişi gönderdi demekki farklı üyelik almak şart oldu

ben 2 tane almıştım 2 si de iptal oldu ,yani işler iyice karışmış demek :)
  • 6 paket 28 lirayken almıştım, paketlerden 15 tane çıkmıştı. 6 paket 20 lirayken de aldım, yine 15 tane çıktı. 180 kapsül 48 liraya gelmiş oldu. Güzel alışverişti. Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum.
  • valla hepsiburdaya fazla güvenmeyin .b irkaç kere yanlış ürün ,hasarlı ürün olayları başıma geldi daha artık yanına yaklaşmam.mesela en son 4 adet fairy bulaşık makinası deterjanı aldım yanındaki hediyesi olan sıvı bulaşık deterjanları gelmedi.3 sefer telefonla görüştüm.3 tane form doldurdum.5 sefer mesaj yazdım.20 günden fazla oldu tık yok.artık üyeliğimi filanda sildim.
  • Çamaşır deterjani bitmek üzereymiş. Fırsat araştırdım ama fairy den başka güncel toz deterjan kampanyası yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

Çamaşır deterjani bitmek üzereymiş. Fırsat araştırdım ama fairy den başka güncel toz deterjan kampanyası yok mu?

Real'de 7kg Persil çeşitleri 19,90 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'da Rinso konsantre sıvı çamaşır deterjanlarında 1 alana 1 bedava kampanyası var (kargo bedava)

Bunların hangisi renkli,hangisi beyaz için bilgisi olan varmı?

RİNSO LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 8 Nisan 2013; 22:54:13 >

• Hepsiburada siparişinizi iptal edin diye mail atmıştı ve sallamamıştım. Ürün paketleme sırasına alındı yazıyor :)
  • benimkini iptal etmiş bu hepsiburada adlı DANDİK FİRMA...Şikayet yazdım ama iplemediler bile..Aklıma gelmişken şimdi şikayetvara yazayım bari birde

NOT: az önce şikayetvaraada Bimerede şikayetlerimi ilettim ve firmayı şikayet ettim bakalım bir şey olacakmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybasan -- 9 Nisan 2013; 17:54:53 >
  • Şokta Fairy lerde kampanya var fiyatlar HB den iyi haberiniz olsun.
    70 li olan 24.95 TL
    42 li olan 16.45 TL
  • CALGON'UN YENİ TABLET MODELİ ÖZEL FİYATIYLA STOKTA.COM'DA !

[size=5]15 x Calgon Çamaşır Makinesi Kireç Önleyici Tablet

[size=4]8,50 TL yerine

[size=5]Sadece 5,95 TL - SINIRLI SAYIDA

http://www.stokta.com/15_x_calgon_%C3%A7amasir_makinesi_kirec_onleyici_tablet_-urun1580.html

• tansaş fairy platinum14 lü 5 lt

• quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

CALGON'UN YENİ TABLET MODELİ ÖZEL FİYATIYLA STOKTA.COM'DA !

[size=5]15 x Calgon Çamaşır Makinesi Kireç Önleyici Tablet

[size=4]8,50 TL yerine

[size=5]Sadece 5,95 TL - SINIRLI SAYIDA

http://www.stokta.com/15_x_calgon_%C3%A7amasir_makinesi_kirec_onleyici_tablet_-urun1580.html

Bence çok gereksiz bir ürün...

Ve birde şu var, makina bir yıkamada 3-4 kez su alıp tahliye ediyor... Eğer bu ürünler verimliyse bile o tabletten her su almasında makina içine bi tane daha atmak gerekecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

Hepsiburada'da Rinso konsantre sıvı çamaşır deterjanlarında 1 alana 1 bedava kampanyası var (kargo bedava)

Bunların hangisi renkli,hangisi beyaz için bilgisi olan varmı?

RİNSO LİNK
    Sıvı çamaşır deterjanı hakkında bilgisi olan var mı? Arkadaşlar önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Şokta Fairy lerde kampanya var fiyatlar HB den iyi haberiniz olsun.
    70 li olan 24.95 TL
    42 li olan 16.45 TL

hocam biz HB den 42li fairy (14+14+14) 9,98TL' ye almış olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Şokta Fairy lerde kampanya var fiyatlar HB den iyi haberiniz olsun.
    70 li olan 24.95 TL
    42 li olan 16.45 TL

platinium mu ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ywz10

tansaş fairy platinum14 lü 5 lt

Hocam tüm Tansaşlarda geçerlimi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.