Şimdi Ara

'12 Kia Rio CRDİ Fancy İncelemesi (Tüketim verileri 2. sayfada) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
35.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce seninle Rio hakkında tartışmaya girmiştik, o gün neden böyle olduğunu hatırlamıyorum ama kalbini kırdıysam özür dilerim. Gördüğüm kadarıyla arabandan memnunun, belirtmiş olduğun tüketim değerlerinde son derece objektif gözüküyor. En azından, 7 mesaj yukarıdaki üstün otomobil bilgisine sahip (!) olan arkadaşımız gibi, "C sınıfından bile üstün" gibi atmasyon ve gerçek dışı ifadelerde bulunmuyorsun.

Sevgi ve saygılarımla.
  • tam dolu lpg ile 92tl izmir giresun arasında tam 550km yol yaptık daha bitmemişti 100km ortalaması aracın 4.9 araçta 3 kişi ve bagaj ile.. yakıtı bence çok çok başarılı bi araç bu arada otomatik olmasını ayrıca belirteyim.. 1.4 cvvt at sporty

elbette her c sınıfından kaliteli diyemem aracı ancak neredeyse piyasada c sınıfı satılan araçların yarısından donanımlı ve kaliteli.. ancak c sınıfı bu donanımda araç almak istesem 65-70 i gözden çıkmalıyım ki rıo şu anda 45 civarı...

ben birde aranızda hiç navigasyon multimedya taktıran oldumu sormak istedim

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Merhaba Yavuz arkadaşım,

Daha önce seninle Rio hakkında tartışmaya girmiştik, o gün neden böyle olduğunu hatırlamıyorum ama kalbini kırdıysam özür dilerim. Gördüğüm kadarıyla arabandan memnunun, belirtmiş olduğun tüketim değerlerinde son derece objektif gözüküyor. En azından, 7 mesaj yukarıdaki üstün otomobil bilgisine sahip (!) olan arkadaşımız gibi, "C sınıfından bile üstün" gibi atmasyon ve gerçek dışı ifadelerde bulunmuyorsun.

Sevgi ve saygılarımla.

Merhabalar Stand Alone hocam.O gün yaşananlar o günde kaldı.Ben de istemeyerek te olsa biraz sert ifadelerde bulunduğumun farkındayım eğer ben de sizi kırdıysam özür dilerim.

Saygılar,selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • Sayın hocam bilgilendirici paylaşımlarınız için teşekkürler.Yalnız c sınıfı meselesi biraz ütopya ya kaçıyor.Bence biraz iddialı kalıyor.Umarım yanlış anlamazsınız.

Multimedya ekranına gelince;geçtiğimiz günlerde dayıma aldığımız corolla için kitlere bakarken rio için olanlara da rastladım.Ama açıkcası pek içime sinmedi.Tabii ki görmeden yorum yapmak zor

İyi forumlar.

Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

tam dolu lpg ile 92tl izmir giresun arasında tam 550km yol yaptık daha bitmemişti 100km ortalaması aracın 4.9 araçta 3 kişi ve bagaj ile.. yakıtı bence çok çok başarılı bi araç bu arada otomatik olmasını ayrıca belirteyim.. 1.4 cvvt at sporty

elbette her c sınıfından kaliteli diyemem aracı ancak neredeyse piyasada c sınıfı satılan araçların yarısından donanımlı ve kaliteli.. ancak c sınıfı bu donanımda araç almak istesem 65-70 i gözden çıkmalıyım ki rıo şu anda 45 civarı...

ben birde aranızda hiç navigasyon multimedya taktıran oldumu sormak istedim

merhaba bende sedan manuel fancy sahibiyim

sizin araç sporty acaba arka stoplar led mi?
    iyi akşamlar evet sporty led hocam arka stoplar ancak ledin de bi kusuru var sanırım yada benim başıma gelmişte olabilir bi tanesi arızalandı serviste garantiden değiştirdik bir yılda olmamalı diye düşünmüştüm...
    iyi akşamlar hocam bilgi için saolasın sahibindende 850 tl ile 1350tl arasında değişen fiyatlarda var ancak istanbulda yaşamadığım için bi sorun yaşasam kime neye derdimi anlatacağım o sebeple istanbuldan biri alıp taktırmış olabilir belki yada sakaryada vardı ilanda...

c sınıfı konusunda yada başka konuda siz yada diğer arkadaşlar böyle saygılı yazılar yazdıkça isterse benim beyaz dediğim yoğurda siyah desinler yine saygıyla görüşlerini okur bi çıkarım yaparım kendimce.. ancak ben şunu demek istemedim aracımız c sınıfından iyi asla ancak aynı paraya alınacak bütün c sınıfından iyi ve donanımlı demek istedim yoksa rıo eşimin aracı ben kendim 2013 spo 2.0 dizel otomatik kullanıyorum aralarında dağlar var ancak fiyat olarak sıra dağlar var

bu paraya bu donanım ve kalitede bakınca bana göre boş bi c almaktan çok daha mantıklı geldi bu tabi bana göre bi başkasıda c olsun taştan olsun der..

• Hocam öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Tabii ki herkesin beklentisi,isteği farklı oluyor.Ama benim için önemli olan bizim içimize sinmesi.Gerisi zaten geliyor :) Size de kialarınız ile güvenli sürüşler.

İyi akşamlar.

Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • quote:

iyi akşamlar hocam bilgi için saolasın sahibindende 850 tl ile 1350tl arasında değişen fiyatlarda var ancak istanbulda yaşamadığım için bi sorun yaşasam kime neye derdimi anlatacağım o sebeple istanbuldan biri alıp taktırmış olabilir belki yada sakaryada vardı ilanda...

c sınıfı konusunda yada başka konuda siz yada diğer arkadaşlar böyle saygılı yazılar yazdıkça isterse benim beyaz dediğim yoğurda siyah desinler yine saygıyla görüşlerini okur bi çıkarım yaparım kendimce.. ancak ben şunu demek istemedim aracımız c sınıfından iyi asla ancak aynı paraya alınacak bütün c sınıfından iyi ve donanımlı demek istedim yoksa rıo eşimin aracı ben kendim 2013 spo 2.0 dizel otomatik kullanıyorum aralarında dağlar var ancak fiyat olarak sıra dağlar var

bu paraya bu donanım ve kalitede bakınca bana göre boş bi c almaktan çok daha mantıklı geldi bu tabi bana göre bi başkasıda c olsun taştan olsun der..

Sasi numaranizi ozelden gonderme sansiniz varmi led stop almak istiyorum ama servis bulamiyor sasi lazimmis

• quote:

Orijinalden alıntı: ilter88

quote:

Sasi numaranizi ozelden gonderme sansiniz varmi led stop almak istiyorum ama servis bulamiyor sasi lazimmis

hocam kusura bakmayın ancak aracımı bu gun satmış bulunmaktayım belki istediğimiz fiyatı veren olur dedik 28 ekimde ilana verdik sadece bir gün kaldı ilanda çok şaşırdım.. kıa rıo yu alırken acabalarım vardıinsanlar yok satılmaz 2. eli kötü alma dediler ancak bu durum gösteriyor ki sırf karalama derdindelermiş.. satma nedenimiz de kıa ceed almak araca bebek aracı sığmıyordu..

• Hayırlı olsun hocam ne kadara gitti.İlan duruyorsa link atabilirmisiniz

Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • Yavuz. kullanıcısına yanıt
    hocam ilanımı sildim sahibinden den sattım aslında pekte niyetimiz yoktu ama nasip diyelim.. beyaz sporty atiker lpg kiti vardı 42 bindeydi aracım hiç hatasızdı 39.500tl ye sattım 40 yazmıştım... yarın nasipse kıa bayisine gidip ceed e bakacağız bebek arabası bagajına rahatça sığarsa yine yeni kıa dan devam edeceğiz...
    aracınız çok güzel. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. benim merak ettiğim direksiyon sistemiyle alakalı bir problem yaşadınız mı? hyundai'larda kronik problemler var kardeş firmada olması da muhtemel. yani herhangi bir ses, kilitlenme vs.

örneğin bir arkadaş yazmış:

"ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA GEÇEN HAFTA 2.EL 2012 1.25 FANCY YENİ RİO ALDIM. ARACI DÜZ YOLDA ÇİZGİSİNİ KORUMAM İÇİN DİREKSİYONU ÇOK FAZLA SAĞ SOL YAPMAM LAZIM YİNEDE GEZİNMEYİ ENGELLEYEMİYORUM. SANKİ DİREKSİYONDA BOŞLUK VAR GİBİ..BENZER SIKINTI YAŞAYAN VAR MI ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.."

aynı şey benim elantra'mda da var.

@trexin

Merhabalar hocam.Direksiyon sisteminde elektrikli yapısından dolayı ufak hissizlik mevcut.Ama çok rahatsız edecek bir şey olduğunu sanmıyorum.Ki zaten genelde de olan bir durum.Ben yine de unutmazsam babama sorarım.O biraz daha hakim bu konuya.

Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • merhabalar,
    ikinci el almayı düşünüyorum 2011 ve 2012 modellerde yokuşta kalkış desteği varmı?

Orijinalden alıntı: turkmineral

merhabalar,
    ikinci el almayı düşünüyorum 2011 ve 2012 modellerde yokuşta kalkış desteği varmı?

2012 aracımızda mevcut.2011 hakkında ne söylesem yalan olur.

Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • konuyu hortlatıyorum ama üç şey sormak istiyorum
    -içeriden görüş açısı nasıl ? şöför koltuğuna oturduğunuzda "basıklık" (açıklayacak kelime bulamadım) hissi veriyor mu, sağ ve sol taraf rahat görülüyor mu ?
    -yokuşlarda nasıl motor performansı ?
    -şu zamana kadar kaç arıza çıkardı, periyodik bakımlara ne kadar bayıldınız sağlam diyebilir miyiz araba için ?
    şimdiden teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: azure_wolf

konuyu hortlatıyorum ama üç şey sormak istiyorum
    -içeriden görüş açısı nasıl ? şöför koltuğuna oturduğunuzda "basıklık" (açıklayacak kelime bulamadım) hissi veriyor mu, sağ ve sol taraf rahat görülüyor mu ?
    -yokuşlarda nasıl motor performansı ?
    -şu zamana kadar kaç arıza çıkardı, periyodik bakımlara ne kadar bayıldınız sağlam diyebilir miyiz araba için ?
    şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar hocam.

Şöför koltuğunda görüş açısı ön kısımlar için sorunsuz.A sütunundaki kelebek cam olabilecek olumsuz durumu telafi etmiş.Basıklık hissi eski aracımız getz olduğu için biraz var.Ama tam tadında diyebiliriz.
    C sütünü kalın olduğu için arka çapraz görüş araca alışıncaya kadar zorlayabilir.

Yokuş performansı olarak torkunda etkisiyle gayet tatminkar.Daha önce babamın çok dik bir yokuşta dar bir park yerinden çıkması gerekiyordu.Sorun çıkaran tek şey hill holderdı ordan hesap edin :) Tabii ki full yüklü ve klima açık olarak yüksek viteste zorlarsanız size cevap vermeyebilir.1 vites düşürerek her yokuşa gelir :) Bu konuda olumsuz bir şey yaşamadık diyebilirim.

Maşallah diyelim herhangi bir sıkıntı yaşamadık.
    Bakımlar 15 binde bir ama yılımızı doldurduğumuz için 10 binde girdik.Bakım ücreti 420 lira (hediye tablet pc aldık) .Bakım biraz karambole geldiği için tuzlu oldu ama seneye biraz daha makul bir fiyata kapatmayı düşünüyoruz.

İyi forumlar.
    Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor

• Yavuz. kullanıcısına yanıt
    cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim bildirim gelmemiş şimdi gördüm

Orijinalden alıntı: azure_wolf

cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim bildirim gelmemiş şimdi gördüm

Rica ederim.

İyi forumlar.

Sonsuza kadar Del Sol...

BalıkesirSpor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.