quote:Orjinalden alıntı: dark devil benim gercek hesabım ıyılestıgı ıcın multı yapmıs olmak ıstemıyorum ısteyenler pm atsın dostum ben alabilirim verirsen?pm at
quote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: dark devil benim gercek hesabım ıyılestıgı ıcın multı yapmıs olmak ıstemıyorum ısteyenler pm atsın dostum ben alabilirim verirsen?pm at sen pm atsana
quote:Orjinalden alıntı: kemins quote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: dark devil benim gercek hesabım ıyılestıgı ıcın multı yapmıs olmak ıstemıyorum ısteyenler pm atsın dostum ben alabilirim verirsen?pm at sen pm atsana Wallaha ha adam hem kendi istio hem pm atmıo
maalesef gece saldırıya ugramısım tum fılo savunma kayboldu 585 puandan 50 puana dustu hala ısteyen varsa pm atarım
Sen ne yapmışsın öyle yaa 50 puana ulaştıktan sonra filo mu yapmaya kalkıştın kalkışırsan 585 puana kadar çıkabilrsin Hele önce bir binalarını geliştir sömürge al neyse bunları almak isteyenin düşünmesi gerekecek galiba
quote:Orjinalden alıntı: kemins quote:Orjinalden alıntı: wandy quote:Orjinalden alıntı: dark devil benim gercek hesabım ıyılestıgı ıcın multı yapmıs olmak ıstemıyorum ısteyenler pm atsın dostum ben alabilirim verirsen?pm at sen pm atsana ben pm attım dünden yanlış yazmışım gelen kutusuna bakarsa dünden kalma mesaj var.
quote:Orjinalden alıntı: dark devil maalesef gece saldırıya ugramısım tum fılo savunma kayboldu 585 puandan 50 puana dustu hala ısteyen varsa pm atarım Benim 50.000 Puanım var ve 50 Büyük Nakliye Dışında Hiç Filom YOK..! Saldırsalar bile çok fazla puan kaybetmiyorum...
quote:Orjinalden alıntı: rektum quote:Orjinalden alıntı: dark devil maalesef gece saldırıya ugramısım tum fılo savunma kayboldu 585 puandan 50 puana dustu hala ısteyen varsa pm atarım Benim 50.000 Puanım var ve 50 Büyük Nakliye Dışında Hiç Filom YOK..! Saldırsalar bile çok fazla puan kaybetmiyorum... 50k puanın varsa nakliyeden başka bir şeye sahip olmayı düşünmk bile hata zaten benim 380k puan ham puan gerisi filo