Şimdi Ara

12'DELL INS.700M/MSI Megabook m635/12'TWINHEAD EFİO 121i-350YTL Ve DİĞERLERİ/ANKARA///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SATILIK 12 İNÇ DELL INSPIRON 700M(WİDESCREEN)

İntel Centrino 1,6 GHZ İşlemci
    64 mb İntel chip ekran hafızası
    40 gb harddisk(toshiba-ide)
    512 mb ddr ram
    Dvd rom/Cd Rw
    12 inç Widescreen 1280x800 Parlak Ekran(görüntü çok canlı ve nettir)
    Wireless var(sinyal çekişi süper)
    Ethernet ve Modem çıkışı
    Bir adet Pcmcıa slot
    2 adet Usb çıkışı
    Mini Dv çıkışı
    S-Video port
    Mikrofon ve kulaklık çıkışı
    Harici vga çıkışı
    SD memory kart soketi
    Bataryası 2,5 saat civarı gidiyor
    Yanında orjinal dell şarj aleti ve laptop çantası ile birlikte verilecektir.
    Muhteşem bir kulaklık ses çıkışı vardır.Ben hiçbir laptobun kulaklık çıkışından böyle ses duymadım.Kullanacağınız kulaklığın çıok sağlam olması şart.En kısık ayarda film ve mp3 izleyebilir veya dinleyebilirsiniz
    Q ingilizce klavye türkçe karakterler için stiker yapıştırmak gerekiyor.
    Sıfır 8 cell batarya ile 5 saati rahat devirir.Üzerindeki bataryada 8 cell dir ama yıpranması sebebiyle 2,5 saat civarı gidiyor.
    Görünümü son derece temiz kırığı yoktur.Bir iki minik çiziği dışında tertemiz cihazdır.
    Tüm XP sürücüleri eksiksiz harddiskinde yedeklidir.zaten dell in web adresinde tüm sürücüleri tek sayfada bulunmaktadır.
    Fiyatı: 550 ytl.takas ve pazarlık yoktur.

Fotoğrafları:
     12'DELL INS.700M/MSI Megabook m635/12'TWINHEAD EFİO 121i-350YTL Ve DİĞERLERİ/ANKARA///

-------------------------------------------------------------------

SATILIK TWİNHEAD 12' EFİO 121i NOTEBOOK
    (SATILMIŞTIR))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    KİME:blackwinterday .sanırım arkadaşına aldı.iyi günlerde kullansın arkadaş.

Hiçbir problemi yoktur.Tertemiz bir cihazdır.
    40 gb hdd
    64 mb paylaşımılı intel ekran hafızası
    Intel 855GME Chipset
    Centrino 1,5 Ghz Pentium M işlemci
    512 MB ddr ram
    Wireless(çekişi mükemmeldir.)
    SD,Memory Stick ,Multimedia kart girişi(ön kısımda)
    Mikrofon ve kulaklık girişi(ön kısımda)
    Ekstra manuel Volüm tekerleği(ön kısımda)
    Bir adet pcmcıa kart soketi
    modem ve ethernet soketi
    harici vga çıkışı
    Üç adet 2.0 Usb çıkışı(birinde temassızlık var)
    Dvd rom -cd rw(bazan dvd okumuyor.(CD okuma ve yazması SORUNSUZ....))))
    Tek eksiği bataryası mevcut değildir.))))))))))haricinde dört dörtlük bir laptoptur.
    Orjinal şarj aleti mevcuttur.
    Bataryası ile 4 saat çalışabilme özelliği.
    Hafif, ince, taşınabilir modern bir dizaynı vardır.
    Gri renktir.Fotolarını ekledim...TERTEMİZ BİR CİHAZ)))
    Bütün XP driverleri harddiskinde yedeklidir.Çok stabil çalışmaktadır ve beklenenin üzerinde performansı vardır.Elden incelenerek alınması tercihimdir.Zira kargo hiçbir şekilde oluşabilecek hasarlardan sorumluluk kabul etmemektedir.
    Yanında isterseniz idare eder nitelikte bir laptop çantası verebilirim(15,4 inç için olanlardan)
    Fiyatı : 350 YTL pazarlık yoktur.

--------------------------------------------------------------------------------

SATILIK MSI MEGABOOK M635 notebook(SATILMIŞTIR ))))))))))))))))))))

Kime:
    garuda arkadaşımıza.iyi günlerde kullansın :)

Leptop iyi durumdadır.Ekran kartı birçok yüksek grafik isteyen oyunları oynatabilmektedir(harici 128 mb ATi x700).Performansı çok iyidir.pili 1 saate yakın gitmektedir.ekranda en ufak bir çizik yoktur.kasada çizik yoktur.hiçbir problemi ve arızası yoktur.nakit ihtiyacından satılıktır.takas yoktur.Bluetooht, wireless vardır.1394 dvı çıkışıda vardır.Yanında orjinal 4.7 amperlik şarj aleti ve taşıma çantası vereceğim.fotolarını ekledim.
    MSI Megabook M635 Amd Turion 64 1.6Ghz işlemci
    *1 GB ddr Ram
    *160Gb Hdd
    *15.4'' WXGA Parlak Ekran
    *Ekran Kartı : ATI Radeon X700-128MB (Paylaşımsız) *
    Ses Kartı : AC'97 2.2, SoundBlaster uyumlu
    *Faks Modem : 56K MODEM
    *Ağ Kartı : 10/100 ETHERNET
    *Pcmcia : 1xTYPE II
    *Sabit Disk (Gb) : 160GB (5400 RPM)
    *Optik Sürücü : DVD+RW (DVD Dual)
    *Pil Tipi/Ömrü : 8 Cell Pil, Adaptör
    *Ekran Boyu (Inch) : 15.4'' WXGA
    *İşletim Sistemi : MS XP Home TR
    *Boyutlar : 303mm x 225mm x 26- Xip 0 28mm
    *Geliştirilmiş Portlar : Modem, Ethernet, External VGA, Mic, Headphone, 1 TypeII, Smart Card *Wireless : Intel PRO/Wireless 2200BG
    *Kızılötesi : Yok
    *Bluetooth : Var
    MMC,SD,MS Kart yuvası : Var
    *Diğer Özellikler : *Ağırlık : 2.8kg
    *Garanti :yok
    Ankara elden kontrol ederek teslim etmeyi tercih ederim.Şehirdışı kargo alıcıya aittir.
    Fiyatı:560 YTL
    40 gb hdd ile 500 olur.

Fotoları: http://forum.donanimhaber.com/m_24723308/tm.htm

Arkadaşlar laptobun modeli : hp compaq nx6110 (((((SATILMIŞTIR))))))))))))))))))))))

İntel celeron 1,3 ghz işlemci(centrino işlemci çok rahat takılabilir.)
    512 mb ddr ram(iki adet bellek yuvası vardır max:2048 mb)
    40 gb harddisk
    128 mb entegre ekran hafızası(intel media 900 uma)
    15 inç 1024x768 ekran
    2 adet usb port
    1394 iee bağlantı noktası(mini)
    Dvdrom-cdrw(sorunsuz-sony)
    2 adet pcmcıa slot
    Kulaklık ve mikrofon çıkışı(Adi Ac’97)
    Harici vga çıkışı
    Ethernet ve modem çıkışı
    Cihazın bataryası 1,5 saat civarı gidiyor.
    Windows xp driverleri mevcuttur.
    Wireless düğmesi ve slotu mevcuttur,wireless kartı yoktur.Değeri 25 ytl olan uygun wireles kart rahatlıkla takılabilir.yine pcmcıa slotunada wireles kart takılabilir.onunda sıfırının ederi 30 ytl dir.
    Şarj aleti mevcuttur.
    Laptop Çantası ile verilecektir.Ama çantanın markası hp değildir.

Kasası gayet temiz bir durumdadır.hatta çok temiz....sadece touchpadın sol alt köşesinde minik bir çatlak vardır.fotolarında görebilirsiniz inşallah..Birde siyah ortamda dikkatle bakıldığında farkedilebilen iki hayalet nokta vardır ekranında.fakat film falan seyrederken farketmek neredeyse imkansızdır..Resimlerini ekledim ama 6600 kötü resim çektiği için emsal fotolarınıda silmedim.kasanın ve ekranın görünümü çok temizdir.zaten kasası muazzamdır.boya atması derdi asla yaşanmaz çünkü üst kapak harici plastiğin kendi siyah rengidir.üst kapak gri renk.boyasıda çok sağlam.

Bir laptoptan beklenmeyecek derecede sesi çok kalite ve yüksektir.Sesi kesinlikle sizi tatmin eder.

Arkadaşlar laptobun iki usb çıkışını nedendir bilmiyorum xp yi temiz kurduktan sonra çalıştıramadım.bu sebeple yanında iki usb çıkışı bulunan yesyeni pcmcıa kartı vereceğim.bu kartın üzerindeki usb ler 2.0 ve sorunsuz çalışıyor.fiyatıda nakit sıkıntısı sebebiyle 300 ytl ye düşürüyorum.

Fiyatı :350>340>300 ytl dir.nakit sıkıntısı sebebiyle fiyatı 300e çektim.Pazarlık yoktur.

-----------------------------------------------------------------------
    Elimde iki adet 1 gb ddr2 667 mhz notebook ram vardır.
    Arkadaşlar ramlar sorunsuz durumdadır..
    Fiyat:tanesi 30 ytl.
    SONY marka notebook şarj adaptörü =19.5 Volt 4,7 Amper =laptop giriş soketi ve kablosu yoktur(sadece adaptör ve priz bağlantı aparatı)=35 ytl
    denenmiştir.
    hp omnibook xe3 notebook

Ekranı ve menteşeleri kırık
    40 gb hdd
    pentium2 400 mhz işlemci
    Cdrom bozuk.(anakart üzerinde bağlantılarında bir sıkıntı yoktur.yeni bir cd ve dvdrom rahatlıkla bağlanabilir.
    Bataryası yok
    Şarj adaptörü var
    128+64 mb sd ram
    iki pmcıa slotu var
    Klavyede bazı tuşlar bantla sabitlenmiş.vga çıkışından görüntü rahatlıkla alınabiliyor.kendi üzerinde bir adet usb ,vga çıkış,maus çıkış,com ve yazıcı çıkışı,kulaklık ve mikrofon girişi vardır.üzerinde disketsürücü sağlam.internet ,film ,mp3 ,sorunsuz dinlenebiliyor.
    Harici vga çıkışından monitör bağlandığında sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Laptobu hiç açmadan kısayol multimedya tuşları ile track şarkıları dinleyebilirsiniz.
    Bu şekilde fiyatı :100 ytl
    Anakart+şarj aleti+işlemci+ramlar+40 gb hdd bu fiyatı eder heralde
    --------------------------------------------------------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 21 Kasım 2008; 1:02:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm...
  • pm
  • pmler cevaplandı satışa devam.

• bir adet pm.
  • P.m. Lerin bir kısmı cevaplandı. :)

• p.m.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ACER 13.3" 3820TG 700 TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PM
  • cevaplandı

• pm murat abi
  • cevapladım hakanım

• quote:

Orjinalden alıntı: meteor_xxx

cevapladım hakanım

ram kaçlık abi 1gb mı? ddr2 olan?
  • 2 adet 1 gb ddr2 667 mhz. adet 30 ytl.

Dokunmatik ekranlı,wi-fi ve kameralı bir telefonla veya hesaplı bir dijital fotoğraf makinası ile takasa girebilirim hp nx6110 u .(sony,nikon,canon ile sınırlı) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 17 Ekim 2008; 15:33:26 >

• nx6110 ların büyük bir çoğunluğunda bu sorun var.usb hub bağlantı noktası güç yüklemesi diye bir hata veriyor.Sonunda usb gidiyor.
    quote:

Arkadaşlar laptobun iki usb çıkışını nedendir bilmiyorum xp yi temiz kurduktan sonra çalıştıramadım.bu sebeple yanında iki usb çıkışı bulunan yesyeni pcmcıa kartı verecem.bu kartın üzerindeki usb ler sorunsuz çalışıyor.fiyatıda nakit sıkıntısı sebebiyle 300 ytl ye düşürüyorum.pazarlıksız son fiyattır.lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncay

nx6110 ların büyük bir çoğunluğunda bu sorun var.usb hub bağlantı noktası güç yüklemesi diye bir hata veriyor.Sonunda usb gidiyor.
    quote:

Arkadaşlar laptobun iki usb çıkışını nedendir bilmiyorum xp yi temiz kurduktan sonra çalıştıramadım.bu sebeple yanında iki usb çıkışı bulunan yesyeni pcmcıa kartı verecem.bu kartın üzerindeki usb ler sorunsuz çalışıyor.fiyatıda nakit sıkıntısı sebebiyle 300 ytl ye düşürüyorum.pazarlıksız son fiyattır.lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.saygılar.

-------------------------------------
    Maaşalllah arkadaşım taa Adanadan teşhisi koymuşsun.Kronik bir sorun diyerek ilanımı kirletiyorsun.profiline baktım bu konuda bilirkişilik yapacak bir yeterliliğe sahip olmadığını düşünüyorum..sana tavsiyem bilmediğin mevzulara bilirkişilik yapma.Kronik bir sorunu olduğuna dair bir bilgiye rastlamadım ben .sen bu fikre nerden ulaştın açıklarmısın?

• aynı sorundan dolayı 3 tane laptop tamir ettirdik.Ve en sonunda anakart gidiyor merak etme.Forumdan tuncayantar nickli arkadaşa tamir ettirdim anakartı.Kendisine de sorabilirsiniz.profilden nasıl anladınız cehaletimi Bravo yani.İnsan bir sorar bu kanıya nerden vardınız diye.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tuncay

nx6110 ların büyük bir çoğunluğunda bu sorun var.usb hub bağlantı noktası güç yüklemesi diye bir hata veriyor.Sonunda usb gidiyor.
    quote:

-------------------------------------
    Maaşalllah arkadaşım taa Adanadan teşhisi koymuşsun.Kronik bir sorun diyerek ilanımı kirletiyorsun.profiline baktım bu konuda bilirkişilik yapacak bir yeterliliğe sahip olmadığını düşünüyorum..sana tavsiyem bilmediğin mevzulara bilirkişilik yapma.Kronik bir sorunu olduğuna dair bir bilgiye rastlamadım ben .sen bu fikre nerden ulaştın açıklarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncay -- 18 Ekim 2008; 23:30:31 >

• Pes yani arkadaşım hp nx6110 un şimdi de anakartına çamur atıyorsun.forumda bu laptoptan başka satanlarda var.sen gelip benim ilanımı kirletiyorsun.üç tane tamir ettirdim diyorsun.
    Birincisi bu üç laptobun üçününde mi anakart gitti?
    İkincisi bu laptoplarda kronik fabrikasyon hatası olduğunu hp firması biliyormu.?
    Üçüncüsü elindeki üç laptop arıza verdi diye bir ünlü laptop markasının bu modeline çamur atma girişiminde niçin bulunuyorsun? (her notebook modelinin yüzlerce binlerce tanesi arıza verebilir.Senin şansızlığın üç tanesinin sende toplanmış olması.Şimdi arızalı notebook topluyorsun diyeceğim, başkasına tamir ettirdim diyorsun.belli ki notebook tamirinden anlamıyorsun.Anakart gitti demek kolay hangi entegresi, hangi kondansatörü, hangi direnci veya hangi devre elemanı fire veriyor.yoksa devre elemanları kartamı yanlış konumlandırılmış.bunları söylede işten anladığını bilelim.

Çamur atması kolay, anakart gidiyo demekte kolay, işten anlıyorsan sebebini de söylede hp nin bu işi yapan sayısız uzmanı AYDINLANSIN.

Hp bu noteboooktan binlerce piyasaya sürmüştür.Böyle kronik bir arızası olsa toplatma kararı almazmıydı.Yoksa hp servislerinin işi gücü yok hep bu modellemi uğraştı.

Yanlış anlama arkadaşım.sana tavsiyem üç tanesi arıza verdi diye(muhtemelen bu laptopların üçüde senin değildir) kimsenin ilanına girip kirletme.insanları boştan yere uğraştırma.Ne gerek var eminim beni tanımadığın için benle şahsi bir problemin yoktur.Her markanın, yüzlerce modelinin , yüzlerce tanesi arıza verebilir.Senin şanssızlığın üçünün sende toplanmış olması.Hemen tezcanlılık yapıp, bir başkasının ilanında genelleme yapmayalım lütfen.
    ilan sahibinin yerine kendini koy biraz insaflı ol lütfen.ben ekmeğimi bu işten kazanmıyorum.ekmeğini bu işten kazanan insanlar var forumda.
    piyasadaki sahtekarların tekerleğine taş koymuştur forum ikinci el alım satımları, insanları buradan da yıldırmayalım .eleştiriye her zaman açığım.burası er meydanı isteyen istediğini insaf sınırları içerisinde yazabilir.Benim önceki ilanlarımda bazı arkadaşlar kendi ürünlerinin linkini ve fiyatını vermiştir.Buna kızmıyormusun diyenlere ; insanlar en hesaplı nereden buluyorlarsa ordan alsınlar serbest piyasa, sorun değil demişim.Ama senin yaptığın farklı bir şey.

Yoksa 300 ytl gibi çok hesaplı bir fiyata mı vermem seni rahatsız etti bilemiyorum.Bunun işlemcisini bir kaç dakikada centrino yapıp daha fazla fiyata satanlar var.

• evet hocam hplerde bu usb güç yüklemesi oluyor.tuncay hocamda bu arızalar oldugunu biliyorum.birader eleştirilere acık olman lazım cihazı zaten cazip fiat yazmışsın alan bunu bilsin bunun adanadan bilinmesine gerek yok bu arada tıuncay hocam elektonik ögretmenidir mütevazılık yapıp söylememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raalem1 -- 19 Ekim 2008; 9:40:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: raalem1

evet hocam hplerde bu usb güç yüklemesi oluyor.tuncay hocamda bu arızalar oldugunu biliyorum.birader eleştirilere acık olman lazım cihazı zaten cazip fiat yazmışsın alan bunu bilsin bunun adanadan bilinmesine gerek yok bu arada tıuncay hocam elektonik ögretmenidir mütevazılık yapıp söylememiş

e yani ben de şu an başvurup ön lisans alabilecek seviyedeyim bilgisayar mühendisliğindeyim yani elektronik öğretmeni olunca bu her önüne gelen baskı devreden anladığı anlamına mı gelir

ki koca hp mühendislerinin hatalı yaptığı şeyi bi elektronik öğretmeni anlayacak düzeltecek olay bitecek öyle mi yapmayın allah aşkına ya bu devreler tasarlanırken 10 larca mühendis kontrol ediyo ortaya çıkan diferansiyel denklemleri, mantık kapıları vs yi o adamların hepsi bişey bilmiyo bi elektronik öğretmeni bilip teşhis koyuyo bu seri komple arızalı diye

alkışlıyorum artık çamur atmak da az gelir bu yapılanı tanımlamaya

• biraz dikkatli okursan hocamın başkasına yaptırdıgını anlardın bütün hp arızalı demiyoruz buna tesatüf mu dersin sana kalmış ve hp lerin bu hali bile çogu notebooklara 10 basar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.