Bildirim
12 DEKI SONUCUM&MEZUN SONUCUM (SS yüklendi)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
rez başlardan -
mobilden yüklemedi açtım pc yi paintten yaptım :D -
quote:
Orijinalden alıntı: dinorhyme
mobilden yüklemedi açtım pc yi paintten yaptım :D
hangi bölümdesin şu an ? -
Konunun tutacağı belliydi
Deniz manzaralı rez almıştım
Şimdilik 11 ilk-12 ilk-YGS yapayım sonra düzenlerim.
11 ilk:44
12 ilk:70
YGS:135
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekskalibour -- 30 Ağustos 2016; 13:49:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marmara dış hekimliği
Hocam tebrikler,fiziğe nasıl çalıştınız,hangi kaynakları kullandınız?
dershaneye gittiniz mi -
1 senede böylesine uçan matematiğin sırrı ne ?
Hocam matematiği ne yaptın öyle sen tebrik ederim. Ne önerirsin matematik geometri için?
Hocam matematik için sene içinde nasıl hareket ettin ? ( Ayları belirtirsen makbule geçer)
Neler cozdun?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 in extra zor 2016 nın extra kolay olması
(1.kısım biraz kendi öykümü içerir okumak istemiyorsanız 2 ye bakın daha kısa)
1.KISIM
Fiziğe nasıl çalıştığımı 12den başlayarak anlatayım. ilk önce 9-10-11 de ders dinlememiş son gün sınava çalışmış adamım. diploma notum 81. onu da hak etmiyorum tamamen hocaların bana vermiş olduğu abartılı sözlüler yüzünden 81. neyse 0 dan başladım. 12 deki dershanem kötüydü ve ben Final yayınlarının ve Karaağaç yayınlarının K.A kitaplarını aldım. Böyle kitapları göz gezdirdiğinizde sanki karaağaç çok daha güzel ayrıntılı geliyor ama öyle değil. 12 de karrağaça kandım ve finalın yuzune bakmadım diyebilirim. Karaağaç çok güzel bir kitap ama ygs lys ye yönelik değil. ve konular finaldekine göre daha uzun bitiyor. bu yuzden 12 de hem konuları yetistiremedim hemde yetiştirdiklerimde soru çözemedim. Lys fizik konu ağırlıklı çalışılarak halledilebilir ama ygs fizikte kesinlikle soru kitaplarını parçalamanız gerekiyor. İlk sene fızık sonucuma bakarak hata ettğimi anlamanız zor değil :) mezun senemde ise fizik konusunda öfkeliydim daha hırslıydım. Ocağa kadar özel bir kurumda 6 kişilik sınıfta Ocaktan sonra ise Fem e yazıldım. Ocağa kadar olan kısımda kurumdaki öğretmen ygs fizik konularını tahtda anlatıp bizde deftere yazıyorduk. konular yavaş ama anlaşılır geçiyordu ve en önemlisi ödevler vardi. misal her hafta fizikten en az 350 soru çözmeliydim. Genellikle konu bitince aynı gün içerisinde palme ve final soru bankalarını çözerdim. bu sayede ciddi yol kateetğimi düşünüyorum. Feme geldğimde ise çok şanslıydım çünkü fizikçimiz teknofemdekinden bile daha iyiydi :D fantastik adamdı gereksiz hiçbirşey anlatmadı ve femin etkin defterleri ve akıllı tahta sayesinde konuları nisanda bitirdik.
(YUKARISI HEM FİZİK TAV. HEMDE ÖYKÜMÜ İÇERİR)
2.KISIM
YGS FİZİK %40 KONU %60 SORU BANKASI (FAZLA TEKRAR ETMENİZE GEREK YOK DENEME COZMEK DAHA MANTIKLI)
LYS FİZİK %75 KONU %25 SORU BANKASI (HER GUN EDEBİLDİĞİNİZ KADAR TEKRAR ETMENİZİ ÖNERİRİM YGS SONRASI VE DENEMELEREDE MAYISIN 15İNDEN SONRA MUTLAKA BAŞLAMINIZI)
KONU ANLATIMLI = FİNAL (Yazarının soyadı BAŞER olanı)
SORU BANKASI = FİNAL, KAREKOK, PALME A&B
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wallens
Hocam matematik için sene içinde nasıl hareket ettin ? ( Ayları belirtirsen makbule geçer)
Neler cozdun?
Burayı unuttun galiba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün siralamalarimiz benzer arada 100 kişi felan var sadece mezun lysem 20kda kaldı benim çekemedim
Matematik bu sene kolaydı öncelikle geçen senede normaldi yani olması gerektiği gibi idi. ama şunu belirtmek isterim kolay olduğu için 48 yapmadım. aralıktaki ilk denememde 43 yaparak başladım. kolaydı o yuzden yaptın gibi düşünenlere ayar oluyorum :D
oncelikle 12 de 0 dan başladım ve tüm senenin yarısını lys matematiğe harcadım peki neden tatmin olmayan bir sonuç aldım soyleyeyim. DENEME DENEME DENEME. 7 sorunun yüzünü göremeden maalessef sınav bitti ve bunun tek çözüm yolu ise deneme. Şimdi dediğin gibi aylara bölerek anlatmaya çalışıcam mezun senemden başlayarak.
AĞUSTOS-EKİM
ÖZEL TANIMLI FONK-LİMİT-TÜREV(max-min hariç)
Bu 3ünün konu kısmını bitirmek 7-8 günümü aldı. Geçen seneden altyapım olduğu için erken bitti konu kısmı yoksa bu kadar erken bitmez. Konu Anlatımı ise Behzat Hocadan dinledim 12den beri. 10 numara 5 yıldız adamdır kendisi. neyse konuları bitirdikten sonra başladım apoteminin fasiküllerni çözmeye. Apotemi bitti final çözdüm, final bitti endemik çözdüm. Ekime kadar lys mat böyle gitti. (karekök bu aylarda çözülmemeli tavsiye etmiyorum). Bu konulardan kaç soru çözdüğümü hatırlamıyorum ama sene başı hırsıyla dehşet yardırdım
EKİM-OCAK
Genellikle ygs ağırlıklı geçsede lys ye az çok baktım. Trigonometri ve olasılık hariç tüm 10.sınıf konuları bitirdim ve gene aynı kitaplardan soru çözdüm. belirteyım soru çözme aralıklarım yok. Kendimi eksik hissettiğim bir anda kafama göre açıp çözerdim ama çözerdim yani. atıyorum oo tamam bu konu bende diyip çözmediğim olmadı. kütapta temiz sayfa kalmasın :)) 10 da bitince kafam rahatladı az ve ilk denemeyi femde oldum ve türkiye 400. girdiği lys sınavında 1. ben oldum :D ve arkadaşlarınızın sorularını çözün arkadaşlar. Onlara yardım ettiğniz kadar kendinizede yardım ediyorusunuz emin olun. hemde pskilojık olarak doğru yolda olduğunuzu hissedersiniz
OCAK-YGS YE KADAR
Girişimlerim oldu ama hiç bir zaman konu tamamlayamadım ygs heyacanından dolayı. bu tarihten sonra ise kütüphanede ders çalıştım ve dersten verim alma seviyem inanılmaz arttı. kütüphaneler candır. sahip çıkalım
NİSAN AYI
İnanılmaz dolu geçen bir ay. Yav arkadaş hayatımda bu kadar ders çalışmadım. Çünkü LYS FKB konuları birikmişti ve son süratle mat konularını bitirip onlara odaklanmalıydım. Kışın b itirdiğim 12.sınıf konularına bile dönüp baktım. unutulmuyor konular rahat olun sadece pratik kaybediyorsunuz. nisan ayından sadece karekök soru bankası çözdüm ve bitiremedim zaman yok diye. 11.sınıf konularını matris determinat dışında bitirdim ve mayısa beklemeden denemelere başladım. Çözemediğiniz sorularla ilgili benim şöyle bir teorim var bilmem ne kadar katılırsınız. 100 sorudan 20 ve fazlasını çözemiyorsanız kesinlilke gidin hcalara sorun ama eğer 10 tane falansa s*ktir edin :D vakit kaybı arkadaş başka birşey değil. zaten o 10 soruyu çzdürdüğünüzde aaa böylemiydi e bişe yokmuş diyeceğiniz sorular çoğu. o yuzden vakit kaybetmeyin ve denemelre başlayın
Deneme evresi
benmayısı beklemden başladım yani baya erkendi. bu yuzden baya deneme çözdüm. hepsini bitiremedim söyle yazayım
Apotemi-sonuç-345-zaman denemelri- denge denemleri- Uğır yayınları- karekök yayınları ve diğer bi kaç tane özel denemeler
apotemi ve sonuç sınavın üstünde. böyle sormazlar emin olun. ah keşke sorsalar :D ama ne kadar zorunu görürseniz sınavda o kadar kolayıyla karşılaşırsınız. 2015 lys de yetiştirememiştim 2016 saat 10:58 sınavı bitirdim. 17 dakka varken. bunun sebebi denemelere asılmamdır ve denemlerdende apoteminin bana zaman anlamında çok şey kattığını düşünüyorum
345 orta seviye sınavda karşınıza çıkabilcek zorlukta. ama çıkabilcek en zor sınav bunuda belirteyım. hedefi ilk 30 k olanlar çözebilir
denge ve zaman aynı zaten. bence lysye en yakın yayınlar. gerçi artık piyasadan kalktılar ama bulursanız mutlaka çözün
eğer vakit kalırsada diğer dediklerime göz atabailirsiniz. kolay denemelerdir. çokda kolay değil tabi. hedefiniz buyuk degilse çözebilirsiniz işinizi görürler.
-
fenden 20 net yapmam lazım yardımcı olurmusunuz -
Tebrik ve teşekkür ederim . Faydalı bilgiler -
Sağolun cevap icin. behzat hoca deidiginiz videolari parali olan mi?
Evet behzat rasuli videoları ücretlidir. ben 12.sınıf konularına para verdim diğerlerini ise buradan buldum. ben kafları pdf olarak çıkardım ama size kitapını almayı öneririm daha temiz olur. behzat hoca 12.sınıf konularını efsane anlatmış. sınavda sıkıntı yaşamazsınız bu konulardan çıkan 15 sorunun 10unu garanti yaptıracak şekide anlatıyor konuları. övmeyeyim fazlada adam cidden işini iyi yapıyor :D videolarını paralı parasız bir şekilde dinleyin
Benzer içerikler
- gebzeden kartepe"ye nasıl gidilir
- kitap seç güvenilir mi
- buhar basıncı kaynama noktası ilişkisi
- tyt türkçe 35 net nasıl yapılır
- hayla nasıl yazılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X