# İşlemci : Intel® Core 2 Duo T7100 işlemci # Ekran : 15.4 parlak ekran 1280*800 # Ekran kartı : NVIDIA® GeForce 8400 grafik # Sistem belleği : 1 GB DDR2-667 # Sabit Disk : 120GB sata # Optik Sürücü : DVD RW multi drive # Batarya : 2-3 saat # Web-cam : dahili mevcut # Wireless : 802.11b/g Kablosuz Ethernet # Bluetooth : Bluetooth # Card reader : 4in1 kart okuyucu # işletim sistemi : Windows® Vista Home Premium
Sadece bir hafta kullanılmış..kutusunda eksiksiz , çiziksiz..garantili,faturalı..
# İşlemci : Mobil Intel® M725 DOTHAN 1.6(A) GHz, 400MHz FSB, 2MB L2 ön bellek # Ekran : 15.4" WSXGA (1680x1050) HD ekran # Ekran kartı : 64MB ATI Mobility Radeon 9200 paylaşımsız # Sistem belleği : 2 GB DDR 333 CL 2.5 # Sabit Disk : 40 GB ULTRA HDD # Optik Sürücü : DVD CDRW combo drive # Batarya : 8 cell ion batarya 2-3 saat artı yedek batarya !! # Wireless : 802.11b/g Kablosuz Ethernet # Bluetooth : Bluetooth # Ses : JBL Pro Speakers # Kızıl ötesi : Irda portu # işletim sistemi : windows xp professional
Cihaz temiz durumda..Hp'nin en özel laptoplarından birisi..sonradan upgrade edilen özel 2 gb ram'i,yüksek çözünürlüklü ekranı, paylaşımsız ati ekran kartı ve JBL ses sistemi ile oyunlarda ve multimedia uygulamalarda oldukça kaliteli sonuçlar alabiliyorsunuz..Ayrıca bluetooth , wireless , kızılötesi gibi kablosuz iletişim yollarının tamamı mevcut..8 cell yüksek dayanımlı pili ve yanında yedek bir pili daha mevcut..ayrıca özel deri çantası ve mouse'uda pakete dahil..son olarak cihazda lisanslı windows xp professional mevcut..
# İşlemci : Mobil Intel® M735 DOTHAN 1.73 GHz, 2MB L2 ön bellek # Ekran : 12.1" (1024x768) ekran # Ekran kartı : ATI Mobility Radeon IGP 350 # Sistem belleği : 1 GB DDR 333 CL 2.5 # Sabit Disk : 80 GB ULTRA HDD # Batarya : 1-2 saat # Wireless : 802.11b/g Kablosuz Ethernet # Bluetooth : Bluetooth # Card reader : MMC # işletim sistemi : windows xp professional
Cihaz temiz durumda..1.6 kg oldukça hafif ve şık bir laptop..hp'nin business serisi kaliteli üretimlerinden birisi..ram ve hdd sonradan upgrade edilerek yenilenmiştir..laptopta lisanslı windows xp professional mevcut..