Şimdi Ara

12 ay limitsiz abonelik varmı ttnetten geçiş mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 2ay bedava 8 mb netlimitsiz tarifede ücretli ikinci aydayım şu an ben 12 tahhütlü sandım ama 24 aymış 12 aı indirimli kalan 12 54 tl ben bi yıl sonra askere gidicem allah kısmet ederse yani benim ihtiyacım 12 ay lık bi limitsiz tarife bunu ttnette baktım ama sanırım yok başka hangi şirkette var ben araştırdım bişey bulamadım birde şu anki tarifeden nasıl geçiş oluyo lütfen yardım edin arkadaşlar

• taahhüt imzaladığın için 2 ay kullandığın indirim farkını ödeyeceksin. Bir de modem aldıysan direk modemin parasını çıkaracaklar senden

http://www.ttnet.com.tr/web/529-2495-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/yalin_internet_kampanyasi/s:12+ay+taahh%FCtle

ttnet in bir yalın internet kampanyası var bu şekilde 12 ay taahhütlü

diğer iss lere baktım pek bişe bulamadım.

istiyosan aylık paketler var taahhütsüz onlara geç hiç taaahhüt falan imzalama

• FARKLI BİR TARİFEYE GEÇMEM KAYDINDA da yine aldığım indirimi geri ödücem değilmi
  • taahhütü bozduğun için öyle olacak malesef.

ama iki ay indirimli kullandığın için ödeyeceğin ceza 50 lira olacak sanırım

ilk 12 ay, ayda ne kadar ödeyeceksin kampanyayaa göre_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

taahhütü bozduğun için öyle olacak malesef.

39,90 gibi bişey
    şu an ücretli ikinci aydayız
  • quote:

hocam bi de şu bdava dedikleri iki ayın parasını almıcaklar benden değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

quote:

hocam bi de şu bdava dedikleri iki ayın parasını almıcaklar benden değilmi

normalde tarife fiyatı 55 lira ama sen 40 lira ödüyorsun. Yani her ay 15 lira indirimli kullanıyorsun.

iki ay kullandığın için; 15x2=30 lira indirimden faydalanmışın.

Bir de aktivasyon ücreti de onlar ödediyse 28 lira da ona ödersin

60 lira gibi bir ceza olur. Modem aldıysan 100 lira + KDV bir cezası daha oluyor.

öyle yani.

ben taahhüte tekrar hiç girme derim taahhütü bozacaksan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi tp link modemim var zaten bu ay sonuna doğru fatura aybaşında kesiliyor diye biliyorum kapattırıcam normal tarife gibi olmuş olucak anladığım kadarıyla tahütle bi alakası yok bu işin iptal edersem sanki tahütsüz almış gibi iki ay bedava kullandığımda yanıma kar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

kendi tp link modemim var zaten bu ay sonuna doğru fatura aybaşında kesiliyor diye biliyorum kapattırıcam normal tarife gibi olmuş olucak anladığım kadarıyla tahütle bi alakası yok bu işin iptal edersem sanki tahütsüz almış gibi iki ay bedava kullandığımda yanıma kar

ikii ay bir de bedava mı kullandın?
  • ilk iki ayı bedava olan bi kampanyaydı iki ay kullandım sonra geçen ay yani 3 ayın faturası geldi
    http://www.telekombasvurum.com/interneti-denemesi-bedava-kampanyasi.html bu kampanyaydı galiba orsdaaltta şole bi yazı var
    Deneme süresi tamamlandıktan sonra iptal halinde internet paketi için 3. aydan itibaren sağlanan indirimler, bağlantı ücretinin kalan taksitleri, modem ücretinin ceza bedeli (kablosuz modem için 125 TL, kablolu modem için 50 TL’lik tutardan modem için ödenen taksitler toplamının farkı) faturaya yansıtılır.

ben burdan ilk iki ayın parasını vermiceğimi anladım doğrumudur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.