Şimdi Ara

12 ay kaldı-11.sınıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.sınıflar burda toplansın derim bi sürü konu açmaya gerek yok hepimizin derdi hemen hemen aynı birbirimize bu konu altında soralım.

[/simage]
    Ben şuan sadece matematik 1 ve 2 ye çalışıyorum fizik türkçe falan hiç yüzünü bile açmıyorum. Bu yüzden mat. çalışmamı biraz daha düşürüp fizik geo türkçe çözücem. Siz neler yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun550 -- 18 Mart 2012; 13:51:13 >

• matematikten hangi yayın çözuyorsun
  • çalışın laaa. iyi çalışın. sonra üzülüyor insan.
  • arkdaşalr esen yayınları iyi midir ondan başladım??????
    mat 1 kitabı
  • mat 1 e başladım 3.5 ay harcıcam mat 1 e daha sonra mat 2 kasıcam sürekli günlük 400 soru çözmeyi düşünüyorum zaten yapıyorumda :D
  • hepsinden azar azar çözüyorum

kafamda kurduğum planı uygulayabilirsem yazın 3. haftasında ygs konularını bitiriyorum
  • et 1 sen kazanacaksın rahat ol . Şimdiden durumun farkindasin. Ben geçen sene bırak ders çalışmayı kitabın kapağını açmazdım. Şimdide deliler gibi pişmanım 1 senemi daha verseydim mis gibi hukuk okurdum. Içimi döktüm rahatladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • matematiğim zaten o kadar kötü olmadığı için fizik-biyoloji girişecem matematik bi şekilde yaparım ama temelsiz gitmemek lazım biyoloji fizikten.
  • ben.daha.baslamadım.mat1'e.11.sınıf.konularını.zor.yetıstırıyorum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCJ

ben fem mat 1 konu özetli bitirdim. 1 adım önünüzdeyim

geometri ve fizik için sağlam kaynak tavsiyesi bulamadım daha

Tebrik ediyorum seni :)

Esen ygs lys geo s.b. mutlaka incele model sorulari icin aldim. Gayet
  • önerebileceginiz fen kitabı var mı? tüm konuları içeren..11 sınıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marje3321

matematikten hangi yayın çözuyorsun

karekök yayınlarını çözüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

matematiğim zaten o kadar kötü olmadığı için fizik-biyoloji girişecem matematik bi şekilde yaparım ama temelsiz gitmemek lazım biyoloji fizikten.

aynen bende matı öyle düşünüyorum ama ben matı şuan bitirmek istiyorum salıdan sonra fizik geo türkçe çalışıcam arada mat1 . Bu arada benim şöyle bi, sorunum var mesela mata 2 hafta çalıştım diyelim onunl beraber fiziği veya geoyu yürütemiyorum sadece mata odaklanıyorum bu huyuma sinir oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCJ

ben fem mat 1 konu özetli bitirdim. 1 adım önünüzdeyim

geometri ve fizik için sağlam kaynak tavsiyesi bulamadım daha

ne güzel bende 2 soru bankasıyla birlikte yürütüyorum. yza kadar ancak biter mat1 tam anlamıyla . ahmet demir in geo kitabı var onu aldım güzel kitap hocalar önermişit bende aldım.
  • Fizikle matematiği bitirdim sayılır.Kimya'nın yarısındayım.
  • Ben Fem Simetri matematik 1'in ilk kitabını bitirebildim. Şubattan bu yana kaygılıyım biraz yavaştan mı alıyorum diye..
  • mat 1 ve geo ygs konularını bitiricem az kaldı :) mat1 de problemlerdeyim geo çember bitti :)
  • Karakok iyidir
  • sınavlardan ygs ye çalışacak zaman bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

sınavlardan ygs ye çalışacak zaman bulamıyorum

aynen bu aralar böyle :( yarın tarih sınavında 168 sayfadan sorumluyuz :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.