Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 12 Ay Garantili Apple iPhone XR 64 GB - Beyaz Satın Al 11 Ocak 2022 19:45 1 1 12 Ay Garantili Apple iPhone XR 64 GB - Beyaz Merhabalar,23 Aralık 2021 tarihinde Amazon.com.tr üzerinden satın aldığım iPhone XR telefonumu, fotoğraflarda da fark edeceğiniz üzere iPhone 13 Pro ile değiştirdiğim için satmaya karar verdim.Pil sağlığı %91dedir. 1 günü rahatça çıkartıyor.Orijinal kutusu duruyor, içindeki adaptörü hiç kullanmadım. Kablosunu da 1 ya da 2 defa kullandım. Ayrıca kutu içerisinde 0 kulaklık bulunmaktadır.Telefonun faturası mevcut olup garanti geçerlilik süresi 23 Aralık 2022dir. İsteyene faturasını gönderebilirim.Hiçbir problemi yoktur. Sadece telefonu, arabaya binerken cebimden düşürdüm. Alt tarafında ufak bir kozmetik kusur oluştu. Kılıf ile kullanırken belli bile olmuyor. Telefonla beraber kılıf ve ekran koruyucu da hediye edeceğim.Kargo ile almak isteyenler için kargo ücreti alıcıya aittir.Spigen Apple iPhone 11 / iPhone XR Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum AlignMaster GLAS.tR (1 Adet)Spigen Apple iPhone XR Kılıf Liquid Air Matte Black (1 Adet)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Dyson V8 Absolute Plus Supurge [SATILDI] iRobot i7+ Robot Süpürge [SATILDI] Dell P3223DE 31.5 2560x1440 60Hz 8ms HDMI DP Type-C IPS [SATILDI] Playstation 5 Disk Versiyon Turkiye + Dualsense Sarj Istasyonu