Şimdi Ara

12 Aralık Sınavı (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
1
Favori
10.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar bende 12 Aralıkta girecem insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 12 aralık sınavına giriyorum arkadaşlar herkese başarılar.
  • Benim teorik ders 2Hafta 10Gün Toplamda.
    Cuma Günü Son teorik dersler.
    Daha sınava var 40 Kusur gün.
    İnş unutmam
    Verdikleri geçmiş dönemdeki testlere çalışılırsa 4-5 gün kala bilgi tazelenir
    Benim gibi teorik dersleri erken başlıyan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Kotyora

hangı kursa gitsem direksiyon harçı için 100+ üzeri istediler. Sizden çok iyi istemişler. Kaça anlaştınız ve hangi il?

Konya il ve ilçe kurslar 800 TL sabit fiyat. Şehir dışına yakın ilçelerde 400-500 civarı bir fiyat var. 800 e anlaştım ben.

Hocam neresi sabit 800. üç gün önce 6-7 yer gezdim hepsi sabit 1000 TL Fiyat çekti.(konyadayım)Allahtan bi tanıdık vasıtasıyla 750 TL Ye yazıldım. Resmen soygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

quote:

hangı kursa gitsem direksiyon harçı için 100+ üzeri istediler. Sizden çok iyi istemişler. Kaça anlaştınız ve hangi il?

Konya il ve ilçe kurslar 800 TL sabit fiyat. Şehir dışına yakın ilçelerde 400-500 civarı bir fiyat var. 800 e anlaştım ben.

Hocam neresi sabit 800. üç gün önce 6-7 yer gezdim hepsi sabit 1000 TL Fiyat çekti.(konyadayım)Allahtan bi tanıdık vasıtasıyla 750 TL Ye yazıldım. Resmen soygun.

Konya'da 1000 tl mi

İstanbul'da 750 ye yazıldım eylülde. 12 saat direksiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: koçlaw

quote:

quote:

quote:

Konya'da 1000 tl mi

İstanbul'da 750 ye yazıldım eylülde. 12 saat direksiyon

Ben 650Ye yazıldım 150Tlde harç ücreti verdim 800e yazıldım sayılır
    Sizin 750nin içindemi Sınav ücretleri ?

• hakan0725 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 120 tl toplam sınav ücreti sizi 30 tl kazıklamışlar mı ?

• koçlaw kullanıcısına yanıt
    Hepsinin farkındayım hocam
    Napim vermiyorum diyemedim ters gidersem adamlarda terslik yapar başka konularda.
    Burdaki hem yürüyerek gidiyom başka yere secsem otobüs parası vs aynıya gelicekdi.
    Zaten burda heryerde böle işliyor.

Edit: Sizin 750nin içinde degil yok dediginize göre 870 yapar ozaman sizinkide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 7 Kasım 2015; 15:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

Napim vermiyorum diyemedim ters gidersem adamlarda terslik yapar başka konularda.
    Burdaki hem yürüyerek gidiyom başka yere secsem otobüs parası vs aynıya gelicekdi.

Evet 870 ama çok memnun kaldım ve farkını bugün gördüm kursun. Diğer kurstakilerin çoğunluğu arabadan indirildi hocaları geçti direksiyona, bizim kurs benim gördüğüm süre zarfında öyle birşey yaşamadı. Güzel öğrettiler yani

• quote:

Orijinalden alıntı: koçlaw

quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

Evet 870 ama çok memnun kaldım ve farkını bugün gördüm kursun. Diğer kurstakilerin çoğunluğu arabadan indirildi hocaları geçti direksiyona, bizim kurs benim gördüğüm süre zarfında öyle birşey yaşamadı. Güzel öğrettiler yani

Bizimkide ole 5-6 arkadas aldi hepside tekde aldi.
    Zaten adamin emlak yeri sigorta yeri vs var
    Para var adamda yani
    Ya sonucta aldikdan sonra ucun besin hesabina gerek yok hocam. Siz 10ekim grubusunuz herhalde bizim direksiyon sinavi 2-3 ocak

Aynen hocam bugün direksiyon vardı aradım demin kursu geçmişim çok şükür

• Ben de giriyorum bu sınava inşallah hepimizin güzel geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 8 Kasım 2015; 13:47:17 >
  • Bugün benimde direksiyon sınavım vardı. Parkuru tamamladım ama sonucu akşam 6 dan sonra kursu aradım öğrendim. Arayana kadar stresliydim şükür geçmişim. Tavsiye 12 aralık grubu direksiyon dersinizi tam alın. Sınav olarak en çok üstünde durmanız gereken direksiyon dersi ve sınavıdır. Nedeni komisyon bir tek hata kabul etmiyor ya da eden komisyon çok azdır. Örnek verim şöyle konuşmalarına şahit oldum. Bugün direksiyon sınavına öğle vakti girdim. Komisyon araca bindi aracı çalıştırdım gidiyoruz. Aralarından konuşmaya başladılar sabah giren adayların hepsi kalmış çoğu da bayanmış itiraz etmişler laf söylemişler sinirler gergindi. Komisyon ben hata yapanı nasıl geçirim geçirsem bile bir daha sınavlara seçilemem gibi uzun uzun konuştular. Bu arada bende ister istemez kulak misafiri oluyorum. Zaten içimde belli etmediğim heyecan iyice tavan yaptı. Ya bende kalırsam diye ayaklarım titremeye başladı. Kalırsam hem masraf ve stajyerliğe kalacaktım. Bu arada kursunuzla sorun yaşarsanız şikayet etmekten çekinmeyin. Benden direksiyon sınav parasını fazla istediler hemen şikayet ettim. Öyle ters düşerim sınavımı etkiler falan diye düşünmeyin. Hiçbir şey yapamazlar. Bundan sonra ki girecek olanlara başarılar Allah yardımcınız olsun

• Benı aradılar bugün yarın 9da direksiyon dersi var diye dedim sabah dersim var dedim saat 4e aldım
    Ondan sonra 12 aralıkda daha sınav açıklanmasın 22 aralık direksiyon sınavıda 2-3 ocakda.
    Niye bukadar çabuk başlıyor bunlar.
  • Öncelikle şimdiden herkese başarılar. Ben 2 hafta önce kursa kaydoldum. Geçen hafta ise 60 liralık sınav harcını Ziraat Bankası'na yatırdım. Makbuzun üstünde TC Kimlik No ve telefon numaram yazıyor buna karşın adım soyadım yazmıyor bir sıkıntı çıkar mı? Bir de bu makbuzu kursa mı vereceğim?

Kursların direksiyon eğitimi alacak adayı çok ve fazla grup açacaklar ise direksiyon eğitimini erken vermek isterler. Bana da öyle yapacaklardı ama ben direksiyon sınavına bir iki hafta kala almak istediğimi belirterek randevu aldım. Direksiyon sınavına yakın bir zamanda eğitim almak yararınıza olacaktır.
  • Tc nizi doğru girdiyseniz sıkıntı olmaz. Makbuzu kursa vermeye gerek yok ama saklayın
  • quote:

quote:

quote:

Kurstaki adam bana da sabit 800 dedi tum konya'da.

• arkadaşlar sınav harç parasını yatırmak için son gün 17 Kasımdır. bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

quote:

quote:

Kurstaki adam bana da sabit 800 dedi tum konya'da.

Hocan bu ay içinde mi oldu bu olay

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.