Şimdi Ara

12 Angry Men SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
6.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Admin yukardaki gibi yalan ve uydurma haberin yayınlanmasına izi veriyorsa,benim yazdığım cevabı niye siliyor.
    bunların hepsine cevap verebilirim.eğer yazdıklarımı daha evvel yaptığınız gibi silmezseniz.

    Ben adminin sildiği bir yazıyı tekraren burda yayınlamak istemem.
    Ama sen silimiş cevabını tekrar yayınlarsın...işte bu dahi senin forum kurallarına nasıl uymadığının belgesi. kaç defa uzaklaştırma aldın forumdan. sayısını hatırlıyormusun .
    gereken cevabı alacaksın sadece yönetimin bu durumdaki tutumunu görmek istiyorum.sonra görüşürüz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 14 Mart 2016; 10:04:37 >
  • arg-ist kullanıcısına yanıt
    Neyin yalan dolanıymış bu ?

    Hem beni mağdur et hem de gel bunlar yalan bunlar iftira de. Yazıların silinmesinin sebebi senin hakarete başvurman bunun sonrasında burada ki mesajlar silinmiş. Ben silinen mesajımı aynen yazmadım aksine daha detaylıca olayı en başından anlattım, fotoğraflar çektim ve gösterdim. Ortada ürünlerin başına gelenlerden rakorların iade edilmemesine kadar her şey var.

    Burada belgeleriyle her şeyi ortaya koyabiliyorum. Yapman gereken basit artan ürünlerimi iade edip mağduriyetimi gidermelisin, ticaret ahlakı olan her insan bunu yapar. 5-6 rakor gibi gözükebilir fakat 226 euro ediyor bunların fiyatı, öyle cebe atıp oldu bittiye getirmekle bu iş kapanmaz.
  • İftira , yalan ve hakaretlerinin cevabını aynen alacaksın.hak ettiğin şekilde.
    ben sadece yönetimin tutumunu görmek istiyorum bir şey yazmadan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 14 Mart 2016; 14:25:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arg-ist

    İftira , yalan ve hakaretlerinin cevabını aynen alacaksın.hak ettiğin şekilde.
    ben sadece yönetimin tutumunu görmek istiyorum bir şey yazmadan.

    Ortada bir mağduriyet var, kalan parçalarını kırarım öyle veririm gibi tehditler var. Yanlış ve hatalı kurulumu gösteren mesajları yukarıda paylaştım bunun adı nasıl iftira olsun ?

    Ben senden bir hizmet aldım parasını ödedim ürünler yolladım ama sen bunu gerektiği şekilde yapmadın, artan parçaları zamanında ve eksiksiz şekilde teslim etmedin. Ben ne yapacaktım ? Tamam olur öyle mi diyecektim ? Elbette ki burada derdimi paylaşacağım. O kadar para harcamışım yazık değil mi benim alın terime ?

    Senin verecek cevabın yok bunun yerine suyu bulandırmaya konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorsun. İftiraymış neyin iftirası ha ? Yukarıda tane tane yazıp detaylarıyla olayı anlatmışım, resimler çekmişim, ürünlerin adını ve sayısını paylaşmışım.

    Yöneticileri de çocuk falan sanıyorsun sanırım. Dolandırılan, mağdur olan herkesin konusunu kapatsınlar o halde, halının altına süpürsünler bir şey olmadı diye. Var mı böyle bir mantık ?

    Yazık ben bu mesajdan sonra biraz utanıp aa ben hata etmişim bunu hemen düzelteyim demeni beklerdim. Ticaret ahlakı bunu gerektirir fakat sen halının altına süpürmenin yollarını arıyorsun. Senin gibi yaşını başını almış birine hiç yakışmıyor.

    Yapman gereken şey basit, mağduriyetimi gider, sende kalan rakorlarımı eksiksiz şekilde bana teslim et.

    Ben bu işin peşini bırakmayacağım benim mağduriyetimi giderip ürünlerimi eksiksizce iade ettiğin gün bu iş kapanır. Ürünlerime el koyup laf kalabalığı yaparak bunu yanına bırakacağımı sanıyorsan yanılıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bekle... bekle.... ben 1 hafta bekledim sorduklarıma cevap vermeni.yinede vermedin ama cevaplar silinince ortalığı boş gördün ve iftiralarına hakaretlerine yeniden başladın...
    yönetim bu konuda tavrını koyana kadar kadar bekle bakalım.
    sana tek seferde cevap vereceğim ve benim açımdan konuyu kapatacağım.
    seninle çingene kavgası yapmaya hiç niyetim yok çünkü sen çok seviyesiz birisin.
  • arg-ist kullanıcısına yanıt
    Neyin hakaretini ettim sana, çarpıtmanın da böylesini ilk kez gördüm. Millet okumasa yukarıda belgeleriyle fotoğraflarıyla adım adım olayı anlattığımı değil de küfür ve hakaret yazdığımı sanacak.

    Hem ürünlerime zarar ver hem düzensiz ve özensiz kurulum yap hem de artan ürünlerimin üzerine yatmaya çalış ve ben bunları isteyince bunları dile getirince suçlu olayım öyle mi ? Bunlar mı hakaret ? Buna alınıyorsan o halde ürünlerimin üzerine yatmayacaksın, hemen paketleyeceksin ve göndereceksin.

    Bu yaptığının gasptan farkını söyler misin bana ? Çingeneliği yapan ben miyim yoksa rakorları ayırıp 220 euro civarındaki parayı cebe atmayan çalışan sen mi ?

    Bunlar yalanmış gibi yazıyorsun ya yazık ben senin adına utanıyorum. Bir insan nasıl böyle bir tavır içerisinde olabilir diye.

    Ben buradan da göreceğin üzere bir aydır bekliyorum. Takke düştü kel göründü bu mesajınla birlikte. Sanırım en büyük derdin de bu.

     12 Angry Men  SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D )

     12 Angry Men  SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D )

    Söyleyecek hiçbir şeyin olmadığı için etrafa içi boş tehditler savuruyorsun. Daha fazla kendini küçültmek yerine gasp etmeye çalıştığın ürünlerimi hasarsız ve eksiksiz şekilde bana yolla. Ha yok ben bunların üzerine yatacağım diyorsan zaten konu ve mesajlar ortada her türlü hukuki yolu deneyip hakkım olanı geri almak için işlemleri başlatırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle mesajlarınızda hakaret içeren cümleler kurmayın, forumda her türlü sorunlar yaşanabilir ama bu üyelerin birbirlerine hakaret edebileceği anlamına gelmez.

    Gelelim probleme,

    Ali abi sende artan parcalar mevcutmudur?
  • barhonda kullanıcısına yanıt
    Bu kardeşimize yaşadığı sıkıntılar sonrası elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışan biri olarak kendisinin bana attığı mesajlardan resimlerden ve adım adım geçirdiği süreçten ve delil olarak ortaya koyduklarından yola çıkarak yaşananları son derece talihsiz ve üzücü olarak adlandırıyorum. Ben her daim sıvı soğutma konusunda bilgisi olmayan arkadaşları kendi başlarına bu işi adım adım öğrenmesi için rehberlere ve başlıkları yönlendirmeye çalışıyorum yoksa ne yazık ki böyle durumlar ortaya çıkabiliyor.

    Eldeki verilere ve sunulanlara bakıldığında ortada bir mağduriyet olduğu şüphesiz lakin ben hakaret kısmına takıldım. Gasp etmek, dolandırıldım, tehdit edildim gibi kavramların dışında ithamlar göremiyorum ki yukarıda da ssleri alınan mesaj geçmişleri bu eylemlerin yapıldığını ortaya koyuyor. Hal böyleyken yapılan bir eylem sonrası bunu vurgulayan bir sıfatın kullanılmasını açıkçası ben bir iftira ya da hakaret olarak adlandırmakta güçlük çekiyorum. En sağlıklı olan çözüm yolu kişilerin karşılıklı şekilde saygılı bir şekilde diyalog kurup olayı çözüme kavuşturmasıdır.

    Dilerim iki taraf için de olumlu şekilde neticelenip bu genç kardeşimizin yaşadığı mağduriyet giderilir, geçmiş olsun.




  • barhonda kullanıcısına yanıt
    Merhaba sayın yönetici

    Yanıtınız için teşekkürler. Ben hiçbir hakarette bulunmadım ha önden uyarı yapıyorsanız o ayrı. Aksine kargo bana geldiğinde Arg-ist'e telefon açıp: ''Merhaba abi kargo geldi ama hala rakorlar eksik onları yollamamışsınız. Neden yollamadınız, ne zaman yollayacaksınız?'' dediğimde bana hakaret edip ağzına geleni söyleyip yüzüme kapattı telefonu.

    Zaten ondan sonra sinirlendim ve kendime dedim ki benim bu olayı duyurmam lazım yoksa bu ürünlerin üzerine yatılacak. Bu yüzden bu mesajı atıp her şeyi detaylarıyla yazdım. Konuşma sslerini de ekledim ki her şey bütün çıplaklığıyla ortada olsun.

    Bunun adı her yerde dolandırıcılık diye geçiyor. İkinci el bölümüne bakıyorum insanlar 20 lira için birbirini yiyor. Ben bunca paranın söz konusu olduğu konuda yine gayet sakin davranıyorum. Hala alttan alıp bağırıp çağırmadan sakince çözüm arıyorum. Yaşadığım bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum benim tek derdim bu çünkü para kolay kazanılmıyor, emek istiyor, alın teri istiyor.




  • Nessarien yazdıklarını okudum. Benim hakkımda en ufak bir fikir sahibi olmadan beni tanımadan sadece orhan efendinin söyldikleri ile tek taraflı dinlediklerinle nasıl hüküm verebiliyorsun.

    *Geçenlerde benden yeni kuracağı sisteme sıvı soğutma parçaları toplarken yardım isteyen bir kardeşimiz vardı arada bir mesaj atıyordu ben de sorularını yanıtlayıp yardımcı oluyordum. Kalpazandan hallice herifin teki de bazı noktalarda ve kurulum konusunda aracı olmuş buna bir de bir ücret çıkarmış ki evlere şenlik. O parayla aynı parçalardan fazla fazla alıp iki sistem kurarsın. Hadi onu geçtim çocuk sorun üzerine sorun yaşadı bir de buna kurulum adı altında kasa parasından çok para vermek zorunda kalmış sanırsın Snef'e dizayn yaptırıyor ama verdiği paraya da değmedi. İşlemci bloğunu anakarta uygun vidalarla takmaktan aciz adamlar üstadım ayağıyla millete 1 e aldığını 3 e satıp ben bu işi hobi ve millete yardım ayağıyla yapıyorum diye vole vurmuyor mu... Çok ayar oluyorum böyle işlere. Yazık üzüldüm çocuğa neyse en sonunda sistemi bitti sandı sonra hop ramleri çalışmadı. Slotlarda sıkıntı varmış onun da senin gibi.. *

    Diyebiliyorsun sadece orhan efendini sana ilettikleri ile.. devamla…

    * Aynen öyle ne tipler var hem de. Üstad diye geçinip doğru dürüst montaj yapmaktan haberi olmayan insanlar sarmış etrafı bir resimler gördüm tam komedi sokaktan bilmeyen cahili getirsen daha iyisini yapar. Sanırım foruma yeni bir temizlik operasyonu gerekecek fena da olmaz, hem dramayı severim hem edepten yoksunları terbiye etmeyi. Arada bir böyle sepetteki çürük yumurtaları ayıklamak gerekiyor ki etrafı koku sarmasın. *

    Yazabiliyorsun devamla

    *Eldeki verilere ve sunulanlara bakıldığında ortada bir mağduriyet olduğu şüphesiz lakin ben hakaret kısmına takıldım. Gasp etmek, dolandırıldım, tehdit edildim gibi kavramların dışında ithamlar göremiyorum ki yukarıda da ssleri alınan mesaj geçmişleri bu eylemlerin yapıldığını ortaya koyuyor. Hal böyleyken yapılan bir eylem sonrası bunu vurgulayan bir sıfatın kullanılmasını açıkçası ben bir iftira ya da hakaret olarak adlandırmakta güçlük çekiyorum. En sağlıklı olan çözüm yolu kişilerin karşılıklı şekilde saygılı bir şekilde diyalog kurup olayı çözüme kavuşturmasıdır. *

    Bu sözler senin meşrebinde hakaret sayılmayabilir.ama bana bu konuda bir şey sorma gereğini duymadan tek taraflı…
    Seni ne tanırım ne bilirim hiçbir ortak hukukumuzda yok. Senin benden ne kuyruk acın var bilmiyorum…

    Sen malzeme sohbeti dışında ne iş yaparsın .
    Yaptığını küçümsemiyorum faydalı şeyler yapıyorsun keşki böyle 3-5 kişi daha olsa forumda..


    Benim ne olduğumu ne olmadığımı forumda çok kişi bilir.Üstadlık gibi bir iddiamda olmadı hiçbir zaman.
    yaptıklarımda ortada... sorgulatırsan burada sayısız örneklerinden bazılarını görürüsün.

    https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=Uh3pVtSOA6qz8wfd1by4DA#q=arg+ist++case+mods&start=0

    yapabildiklerim sayısı... yabancı forumlarda ilgi ile izlenir takip edilir beğeni alır.

    Örneğin projelerimden
    Jumbo case 12.000
    Terminator…..18.000
    TJ07………….….23.000
    Mac G5………….24.000
    800D………………25.000

    Kişi tarafından izlendi. Sen hiç yabancı bir forumda bir konu yayınladınmı..yabancı forumdan vaz geçtim DH da yayınlanmış başı sonu belli bir konu açtınmı…

    Ama insan senin gibi yalancı, dolandırıcı , kalpazan ,iftiracı olunca(bunları demek hakaret değil meşrebince) bilir bilmez her şeyi yazar böyle..karanlık şövalyesi adı var kendi yok uzman sende..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 16 Mart 2016; 11:57:28 >




  • Hakkındaki ithamlara yanıt vermek ve bu olayı çözmek yerine bana bulaşmayı tercih etmen ilginç, hedef şaşırtmana izin vermek istemiyorum o yüzden sana cevapları kısa keseceğim ve uzatmayacağım tek bi yanıt verip üzerini çizeceğim. Bu doğrultuda, konudan sapılmaması adına senden gelen olası bir yanıta da yanıt vermeyeceğim zira buradaki mesele başka ve buradaki konu bütünlüğünü bozmamak lazım.

    Neyse...

    Cümle sonundaki ithamların tam bir talihsizlik olmuş ama şaşırtıcı değil bu çocuğun gösterdiği mesajlara bakınca ve yukarıda okuduklarımı hesaba katınca vay canına yaşlı başlı adam nasıl böyle şeyler der diyemedim. Benim hakkımda benimle ticaret yapan biri gelip bunları yazarsa ve böyle bir eylem söz konusuysa bu bambaşka bir olay olur ama sen kalkıp boş beleş şekilde bunları bana yazarsan amacını ortaya koymuş olursun. Gördüğün üzere konu benim hakkımda değil senin ve eylemlerin hakkında. O yüzden haddini bil, ağzından çıkanı kulağın duysun.

    Benim kim olduğum ne yaptığım nerelerde ne yazdığım beni tanıyanlar tarafından gayet iyi bilinir, anonim takılmayı çok seven biriyimdir. Yurt dışında öğrenim hayatını geçirip orada yıllarca yaşamış ve çalışmış birine kalkıp da yabancı forum muhabbeti yapman epey komik olmuş. Nasıl bir yer anlatsana bu forumları ? Unicorn falan var mı ? :) Yukarıda yazmışsın ya seni tanımıyorum diye eh bununla alakalı zaten işin o kısmı, tanıyor olsaydın kendini küçük düşürecek şeyler söylemezdin. Benim konum x hit aldı çok süper kafasını 15 yaşında olsam heyecan verici bulabilirdim ya da işi gücü olmayan biri olsam muhakkak ki beni epey tatmin ederdi, wow derdim.

    Ne iş yaparım ? İşimin detaylarını ister misin ? Hobilerimden falan da konuşabiliriz dilersen. Hatta şöyle yapalım buradaki eylemlerden yola çıkalım. Forumda neler yaptığımla başlayalım. Başkalarını mağdur etmem mesela bununla başlayabilir miyiz ? Ouch. Yeni çıkan ürünlere ait kullanıcı incelemeleri yapıp onlara dair faydalı bilgiler paylaşırım, boş beleş yazılar yazmam. İnsanlara yol gösteririm, sorunlarının çözümünde firmalarla olan bağlantılarımı kullanıp mağduriyetlerin ortadan kalkmasını sağlarım. Bağlantılarımı kullanıp genel konular açıp insanlara avantajlar sağlayacak adımları atarım. İnsanların bilgisizliğinin üzerinden para kazanmayı haksız kazanç sağlamayı düşünmem. 1000 liralık ürünü 3000e satmam, insanların ürünlerini yarım yamalak onlara göndermem ve en ufak bir hasarda ya da sorunda o işin arkasında durup en güzel şekilde çözüm sağlarım. Görüleceği üzere hep pozitif şeyler. Yeterli sanırım en azından başlangıç için

    Konu seninle benim aramda değil. Konu seninle mağdur olan müşterin arasında geçiyor oraya odaklanman daha faydalı olacaktır. Senin olayın bu işi nihayete erdirmek ve bunu sağa sola sataşarak yapamazsın. Ben de seviyemi böyle eylemlerde bulunan biriyle daha fazla konuşarak düşürmeyi planlamıyorum. Bol şans !




  • nessarien...
    başkalarının ürününü yarım yamalak göndermem diyorsun.

    adamın ürünlerini 5 ayda getirebildin . getirdiğin rezervuarın Oringleri yoktu. blok ve arka plakanın vidaları yanlış ve eksikti. anında sana bildirildi ... niye bunlardan bahsetmiyorsun.
    ürünler bitpazarından mı aldın yoksa ucuz olsun diye...
  • Evet dostlar bir adamın en büyük meziyeti yalancılık ve iftira atmak olursa böyle yukardaki gibi şeyler yazar konuya.
    Sen nasıl tükürdüğinü yalayan bir adamsın ki aşağıdaki cevabın yerinde ;
    Rıza abi senin sayende sadece yabancı forumlarda görebildiğim, düşünemiyeceğim mükemmel bir kasaya sahib oldum .. sana çok teşekkür ederim ellerine sağlık …. Diye methiyeler düzüyordun..benim eklemediğim fotoğrafları ekliyordun konuya..
    Bir ay durdu bu yazdıkların orda…
    Ki o kasa Bittechnet de 3. lük ödülü ve Corsair den mükafat aldı..
    yabancı forumlarda binlerce kişi tarafından takip edildi.
    Niye sildin bu yazdığını , utandınmı milletin onu görmesinden , sildin konuyu ondan sonra bunu yazdın..
    Adam olsan yazdığın konuyu silmez sin, ya yeni konu açarsın yada altına eklersin
    İnsanın sözüde yazdığıda senettir, onun şerefidir.
    Sen acaip bir kertenkelesin ne çıkarsın düz duvara.. sen ömründe hiç bir ekran kartı açtınmı ,hiç monte ettinmi…
    Bundan evvelkl kasanı yaparken sana sıkman için bir vida verdiğimde sağamı sıkacağım solamı diye soruyordun..
    Elinde bilgisayar işinde kullanılacak hiçbir takım yoktu..
    Senden bir tornavida istediğimde bana buna benzer birşeyi tornavida diye verebildin ancak …

     12 Angry Men  SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D )


    Şimdi sana soruyorum Evga 980 Classy i böyle bir tornavida ilemi açmaya kalktın …allah bilir keski olarak kullanmışsındır bu tornavidayı..
    Vidaların kırılması normaldir . açmak için sağa çevirmişsindir vidaları bu sefer de
    Ekran kartının o hale gelmesi normaldir.
    Görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini… koparmış. Senin yaptığında bu…
    Evga 980 classy senin neyine..
    Elinin hamuru ile böyle şeylere kalkmasaydın sökmeseydin. Bir bilene yaptırsaydın…
    Senin çok bilenlerin var nasıl olsa..
    seni uyarmıştım.
    Yine aynı deyimi tekrarlıyorum:
    Sen acaip bir kertenkelesin ne çıkarsın düz duvara..
    Bu konuda konuştukça batacaksın hiç merak etme gereken cevabı da alacaksın hak ettiğin.




  • Evt dostlar
    Bana 4500 tl parça fiyatı verdin X kişi hiç para almadan 3500 liraya getirdi diyorsun.

    Ben sana son fiyat olarak 3750 tl verdim yalan söyleme

     12 Angry Men  SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D )


    senin arkadaşın sana 3500 tl ye getirmiş olabilir. Belki kızalayda çalışıyordur kendisi bilemem nessarien in hesabı..

    ben bu fiyatı sana sadece malzeme fiyatı olarak vermedim biliyorsun.malzemeleri benden alınca montaj için para almayacaktım. Sadece kullanılacak ilave mod malzemelerinin parasını verecektin .
    Sen ne yaptın tasarım için haftalarca uğraştım , parça listesi çıkardım . sadece bu işler için bana 168 sayfa dolusu PM atmışsın.ne mecburiyetim var benim seninle böyle uğraşmaya

    Gittin malzemeleri başka yerden 6 ay bekleyerek parça parça aldın. Senin bileceğin iş ..

    Ama gittin süprüntü aldın . Dükkan süprüntüsü muhtemelen toplama malzeme.

    Bitspower rezervuar almışsın O ringleri yok . piyasadan bulana kadar canım çıktı.

    Ekran bloğunun vidaları yanlış ve eksikti hemen sana bildirdim . mecburen kendimden aynı ölçüde başka vida kullanarak montajı yaptım.

    Kullanılan blokta kullanılan vidaların hepsi M3X4mm backplate in ise M3x8mm vidalarıdır

    Bana PM atmışsın

     12 Angry Men  SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D )


    En basit TERMAL MACUN JELATİNİ bile çıkarılmamış diye.Macun macundur üstünde jelatin olmaz

    Macun üstüne jelatini ancak sen koyarsın. Ben değil…

    Gözün öyle dönmüş bir haldesinki kasanın parçalarını çekiçle kırıp Rıza abi yaptı dersen bile şaşmam artık. Hatta kasanın içine pisle evvela sonra bunu da Rıza abi yaptı diyebilirsin karakterin müsait.
    O acetali çıkarılmamış fotoğraf ise sadece kurgulama. Korumasını çıkarmadan sadece sen takarsın onu öyle. Bana termal bant soruyordun buldun onu yapıştırdın herhalde fotoğrafı çekmek için..
    Daha ne yalanlar uyduracaksın merakla ve korku ile bekliyorum …

    Sen öyle cahil bir adamsınki sana Backplate in üstündesadece 5 tane vida var onların hepside aynı ölçüde M3X8mm diyorum sen bana backplate de 15 vida var diyorsun . buyur bak bakalım.. kaç taneymiş.. backplate vidaları

     12 Angry Men  SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D )


    Bana bu parçaların ne işi var diyorsun… Bre cahil. O parçaların adı somundur. Cıvatayı sıkmak için kullanılır.

     12 Angry Men  SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D )


    Nerede kullanıldığını öğren. I/O bracket i sabitlemek için kullanılır . ben somunun zamanla açılmasını önlemek için ilaveten kontra somun koyarım ki birbirini kitlesin . kontra somunun ne olduğunuda akıl hocalarından sor öğren..bu fotoğrafta da o somunun nerede nasıl kullanıldığın dair detay var.
    Bak da öğren..

     12 Angry Men  SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D )


    ama senin orada böyle bir somun olduğundan bile haberin olmadığı için kimbilir nasıl zorlayarak açtın bloğu somunu çıkarmadan ekran kartını zorlayarak. Muhtemelen I/O Bracket de kırılmıştır.
    Kırılan yerlerden açıkça görülüyor marifetlerin zaten..
    Seni gidi bilmediğini bile bilmez adam;

    Hep dediğim gibi elini hamuru ile böyle şeyler yapma. Senin uzmanlık alanın bunlar açtığın konulardan belli. Seni gidi seni SURVİVOR uzmanı seni….

     12 Angry Men  SPIDER WEB (örümcek ağı) Kasası ( 900 D )


    sen git bu mevzularda konu aç..
    daha bitmedi attığın iftirayı , saçmalığını tek tek ortaya koyacağım merak etme..
    belki söylediklerinden utanırsın. Utanma duygun varsa..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bana zaten senin hiçbirşey bilmediğini daha evvel yaptığın kasada görmüştüm diyorsun.
    Madem böyle bir kanaate varmıştın niye 15 000 TL lik sistemimi kur diye bana getirdin.

    Parçaları kimden aldıysan git kasanı da o kursun dediğİmde

    niye kapıma gelip ÇOCUK GİBİ AĞLADIN karşımda ben kimseye yaptıramam bunu diye . niye yalvardın yakardın ağladın karşımda... yapayım diye..

    Haline acıdım genç çocuk dedim sözümü bozdum. Forumda bir çok arkadaş yapma böyle kaypak birinin kasasını dediği halde. Ben hata ettim yine yaptım.

    Ben sıradan kasa yapmıyorum bana şu malzemeleri temin edersen ancak başlarım dediğim halde

    Şart olarak istedim 2 adet inline sensörü almamak için bana kan kusturdun .

    Malzemelerinin toplam değeri 15 000 lira almaktan kaçtığı 2 adet inline sensor en fazla 100 tl.




  • Sonunda başladığım halde bütün parçalarını bir koliye doldurup ,
    al git başımdan diye 2. defa kovmadımmı seni evimden.. senin nasıl utanmaz arlanmaz biri olduğun orada da belli oldu.. yine ağladın zırladın kıvırdın utanmadın..
    Bilmeden etmeden, cahilce söktüğün ekran kartı başına bu derdi açtı . herşeye rağmen abi böyle bir şey oldu ne yapabiliriz diyeceğine bak ne yapmışsın ekran bloğunu bozmuşsun, vidayı kırmışsın yanlış vida takmışsın diyerek yaklaştın konuya olayı benim üstüme yığmaya çalışarak.

    Mesele aslında bunca pisliğinden sonra anakartın ram slotu hatalı çıkınca abi bunu sök anakartı değiştireyim yeniden kur deyince çıktı ortaya. Olur desem sorun yoktu..

    BENDEN PASO BİR DEFA DAHA SÖKÜP BEDAVAYA SANA BU SİTEMİ 2. Defa YENİDEN KURAMAM

    dedim diyemi bunca pislik. Konunun altına methiyeler düzüp

    ABİ SENİN SAYENDE SADECE YURTDIŞI FORUMLARDA GÖREBİLDİĞİM , SAHİP OLAMAYI HAYAL BİLE EDEMEDİĞİM

    Bir kasaya sahip oldum derken iyi idi.

    Daha fazlasını SENİN İÇİN yapmam dediğim içinmi kötü oldum .tu kaka oldum . o laf ettiğin kasa yabancı forumlarda binlerce takipçiye ulaştı. BITTECHNET den 3.lük CORSAİR den ödül aldı .900D kasa üzerinde yaptığım geliştirmelerle.

    Sen ne dersen de “ it ürür, kervan yürür “ derler eskilerimiz. Ben 8 senedir bu forumdayım tek bir uyarı almadım.tek bir uzaklaştırma almadım. Bu forumda bilen beni de bilir seni de bilir.
    Ama sen ona buna hakaret etmekten kaç defa uzaklaştırma aldın sayısını hatırlıyormusun…

    Daha fazla konudan veya PM den hakaret edersen uzaklaştırma alma bahasına sana senin gibi cevap vereceğim .Benim için konu burda bitmiştir.

    Yoluna devam et diyeceğim . ama diyemiyorum.

    O söktüğün kasayı bir daha monte edemiyeceğin için…

    satıp hava soğutmaya geçecekmişsin. Yeni kasa arıyormuşsun…

    Hayırlı olsun .. çok bile sana…

    Senin neyine SPIDER WEB CASE …




  • Bana niye sistemi çalıştırıp kontrolunu yapmadın diyorsun.

    Sana daha kasa ya başlamadan bu donanımı uzay sitem kur donanımım kontrolunu yap sonra sorun çıkar dediğimde 100 tl verip soğutucu almadığın için bir şey olmaz dedin ve es geçtin.

    Bittikten sonra ise gel sistemi kur dedim sana . çünkü ben kimsenin sitemine program yüklemem kendisi yanımda olmadan start düğmesine de basmam .

    Ama sen ne dedin.... abi ben evde internete bakar kurarım dedin.... Ve öyle yaptın. Şimdi bana niye soruyorsun..

    CPU ısı yapıyor dedin geldim söktüm ve uzun ayakları monte ettik. Çalıştırdın testlerini yaptın günlerce kullandın . sorun yoktu ısınma yoktu..şikayetin yoktu..günlerce kullandın..

    Sonra ram slotunda arıza çıkınca çıngar koptu… bıkmıştım senin çingenelik ve utanmazlığından..

    15 000 liralık sistem kuruyorsun 100 liralık malzemenin daha ucuzu yokmu diye soruyorsun almaktan kaçıyorsun..


    Bana bu iş için 1500 tl ödeme yaptığını söylüyordun.

    bana bu iş için yaptığın ödeme sadece 800 tl o da kullanılan malzeme parası…deyince..

    kıvırdın 2 sene evvel yaptığım kasa için istediğin ürünler için 500 tlpara verdiğini ürünü almadığını söyledin utanmadan. O paranın bu işle ilgisi ne..

    O parayı bana FORMULA 6 ANAKART BLOĞU için vermiştin .

    Bloğu aldın ve forumda ilanla sattın o almadım dediğin bloğu almadan nasıl sattın o bloğu..

    Beraberinde gelen Primochil hortum hala dükkanında satışta onu da almadın değilmi yalancı düzenbaz.

    Yine almadığını söylediğin 4 adet xspc sıkmatik rakoru da son kargo ile yolladım . onuda almamışsındır allah bilir.

    Benim bu kasa yapımı nedeni ile aldığım ödülü 260tl sayıp onu da hesaba ekledim diyorsun utanmaz adam..

    Bana 2 pakette çay getirmiştin hediye diye... onu da ekledinmi hesaba…

    Şimdi bana bu iş için 1500 lira verdiğini söylediğine göre demekki 1500 Tlye anlaşmışız.

    .bana verdiğin 800 tl bu durumda bana bu iş için vermediğin 700 tl yi borçlusun öde borcunu…

    Daha başka bir şeylere ihtiyacın varsa söyle onlarıda yollayayım utanmaz . arg-ist.


    BENİM İÇİN KONU BİTMİŞTİR . PM nide blokladım . buraya da başka bir şey yazmıyorum merakla yazdıklarımın kaç dakika sonra silineceğini bekliyorum.Diğer hakaretler yerinde dururken..




  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Konuyu Takip ediyorum.Konu şu an aranızda tenis maçı gibi gidip geliyor.
    Bu kasa nasıl bu hale gelmiş derken kasayı toplayan beyefendi birtakım örnekler , şema resimleri paylaştı.
    Açıkcası Custom PC toplayan biri olarak bir profosyonel biri nasıl olurda böyle bir pc toplamış anlayamadım dedim kendime. Yada anlamak istemedim*. Çünkü kendinden bu kadar emin biri böyle bir pc toplamamalı.

    Ortada olmamış bir kasa var ve sonradan paylaşılan resimlerin pek de bir önemi yok.
    İşinde uzman biri kasa topladıktan sonra böyle sorunlarla karşılaşmayandır. Aksi yaşanan durumlarda ortada illaki bi eksik taraf vardır. Amaç bir kişiyi suçlamak yada kusur bulmak değil. Ama ibre bir mağduriyet yaşanmış olduğunu gösteriyor.
    Bu konuşulan konular yapım aşamasında karşılıklı geri bildirimlerle çözülebilirdi çünkü unutmayalım insanlar anlamadıkları için profesyonellere para ödüyorlar.
    Umarım aranızdaki sorunu çözer ve mağduriyeti giderirsiniz.

    Saygılarımla.




  • Bu arada söylemek isterim :

    Bu kasa olmamış dedim. Ama tabiki bu demek değil ortada emek yok .Sadece iki vida sıktım oh mis bu kadar kolay. Her şey bir tarafa bu kasayı toplamak demek ortada bir tecrübe konuşmuş demek ki benim takip ettiğim kasa çok güzel devam ediyordu.

    Zaten anlayamadığım konuda size dense bile, bunu böyle yapıver, bu vidayı tak geç olduğu kadar; siz karşı tarafa sorumluluğu bırakamazsınız. Naçizane fikrim.

    Birde üzerine eksik parça var deniyor. Bilmiyorum inşallah çözülür.
  • Öncelikle hayırlı akşamlar saygıdeğer forumdaşlar, benim Ali Rıza abi ile bir kaç kez ufak çaplı alışverişim olmuştur kendisi bu yaşına rağmen benim işimi yapmak için koşturmuş sonunda da sadece malzeme parasını almıştır, ne zaman kafama birşey takılsa kendisini arar sorarım bir kez bile başından savmaya da çalışmadı. Ha diyorsunuz ki bunları niye anlatıyorsun birader, demeye çalıştığım kendisi gayet yardımsever bir abimizdir zannetmiyorum ki böyle milletin rakorunu çalsın vs. Konuda itham edilen şeyler de o kadar basit ki arkadaşa da yalancı demiyorum kesinlikle ama bence burada bir iletişim eksikliği var. Sonuçta ali rıza abinin ilk sıvı soğutma toplaması değil bu kadar ufak hatalara düşmez kendisi. İnşallah en yakın zamanda konu güzellikle kapanır. Arkadaşımızın sorunuda iyi bir sonuçla çözülür. İki tarafada geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum iyi forumlar
  • Cahil, gaspçı, yalancı, sahtekar, hırsız gibi kavramlar sizin için sıradan kavramlarmı hocam ? Uzun zamandır forumda satış yapan üyesiniz, demekki bunlar size söylense tepkisiz kalacaksınız öylemi ?

    Ek olarak siz neden taraflı olarak konuya müdahil oldunuz, Buyurun hocam, siz olayı biliyorsunuz aslı nedir? Şeklinde bir sorumu sordum size ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.