Şimdi Ara

12 angry men izlenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşım 12 angry meni önerdi eski ama güzel film dedi sizce nasıldır izlemeye değer mi konusu falan olayı ne?yorumlarınızı bekliyorum

• neeeeeeee izlenir mi mi? sorman bile hata
  • Tabıki izlenir ama izlerken agresif abilere fazla kızma
  • İzledikten sonra ben bir film düşmanıyım diyeceksin.
  • Latin kökenli bir Amerikalı genç babasını bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle birinci dereceden cinayetle suçlanır ve mahkeme önüne çıkarılır. Sanığın kaybettiğini söylediği bir bıçak cinayetin işlendiği odada bulunmuştur, mahkemeye sunduğu savunma oldukça zayıftır ve kurbanın çığlıklarını ve katilin kaçışını duyduklarını söyleyen pek çok tanık vardır, dolayısıyla dava kısa sürecek gibi görünmektedir. Sanık suçlu bulunduğu taktirde idama mahkum edilecektir.Jüri üyeleri kararı açıklamak için odalarından döndüklerinde şaşırtıcı olmayan sonuçlar ortaya çıkar: oniki jüri üyesinden onbiri genç adam hakkında 'suçlu' hükmünde bulunmuşlardır. Sekiz numaralı jüri üyesi Davis 'suçsuz' hükmü yönünde oy veren tek üyedir. Davis'in jüri üyelerini kararlarını tekrar düşünmeye ve eldeki kanıtları tekrar değerlendirmeye ikna etmeye çalışması esnasında her jüri üyesinin 'suçlu' kararı vermesinin arkasında aralarında yabancı düşmanlığı, kanuna aşırı güven, çoğunluğa uyma, geçmişle hesaplaşma gibi farklı kişisel sebepler olduğu ortaya çıkar.

Konu bu ve çok ağır bir filmdir işin içine bir de siyah-beyazlık girdi miydi hayatın grileşiyor. Bir odada 12 jüri üyesinin sözlü tartışmasıyla -tabi önce mahkeme duruşmasıyla- başlıyor, gelişiyor, bitiyor. Türünü sevenlere güzel gelebilir beni bayan bezdiren bir filmdi.

• izlenir

• Tabii izlenir. Ben ilk başta sıkılırım zannetmiştim. Çünkü film tek odada geçiyordu. Ama zerre sıkılmadım. İzlenir bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 1 mi 2 mi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu tek mekanda geçer. Diyaloglar fazla olsa da, 3-5 dakikaya sen de kafa yormaya başlarsın. Lakin türe alışkın değilsen sıkılman muhtemel.
  • Tek mekan filmi olmasına rağmen gözümü kırpmadan izledim.Ancak dikkatini vererek izlemen gerekiyor
  • Film yanlış hatırlamıyorsam 1 saat 30 dakika civarıydı. Yani süre olarak da çok uygun. Konusu çok orijinal. Belli bir sonu yok ama mükemmel bir film. Oyuncular terlerken siz bile çok iyi hissediyorsunuz oradaki sıcak havayı.

Zaten bir bu filmde hissettim oradaki havayı, bir de Piyanist filminde.
  • İzlenmez mi? İzlediğim en iyi 2-3 filmden biri. Baş yapıt.

Bana kalsa hergün akşam 8'den sonra türk kanallarında yayınlardım bunu, toplumumuz bilinçlenirdi. Öyle bir film.
  • bende ızlıycem yakın zamanda pc de suan fılm.
  • İzlenmez mi
  • en iyi filmlerden biridir ama filmde bol diyalog sevmeyenlere göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 27 Haziran 2009; 16:58:39 >
  • bütün senaryosu ezberlenecek kalitede bir film
  • eyvallah arkadaşlar filmi izlicem
  • vallahi ekşın aramıyosan izle.. ben gecenin 3ünde izledim he iyiymiş dedim yattım hiçbişi anlamamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.