Şimdi Ara

12 Adet Süper Beyin Dergisi+1 adet Kitap 20 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...Hâlâ elime ulaşmadı ama isteyenler; ilgili telefondan Beyhan Hn. la kontak kurabilir...
    Yeri Bağcılar Mahmutbey de imiş kargo parası vermeden de yerinden alınabilir.Kargo 5 tl zannedersem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati berbatov -- 1 Nisan 2011; 10:10:26 >

• güzel bir fırsat. dün sipariş verdim bu sabah elime ulaştı dergiler. haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • Güzel fırsat, teşekkürler.
  • okuyanlar içeriğinden bahsedebilirler mi. dergiler ve kitaplar nasıl. beğenen beğenmeyen ?
  • güzel fırsat fakat ilk alışım olacak almakta kararsızım tavsiyelerinizi sunabilirmisiniz arkadaşlar
  • Alınabilirliği yüksek bir set ama detaylar ve online alışveriş linki yok.

Online satış kitaplife.com sitesinde yapılıyor. Ancak arayınca sadece Genç Gelişim dergisi için aynı kampanya linki bulabildim burada

Ayrıca yine kitaplife.com sitesinde Süper Beyin dergi fiyatlarına tekil olarak bakıyorum, hem dergilerin hangi aya ait hangi sayı olduğu çok net değil, hem de fiyatlar farklılık gösteriyor.

Ben de alacağım ama önce detayların belli olması ve online alınabilmesi gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kampanya lınklerı genc gelısım dergısıne gıdıyor
    super beyın yerıne
    super beyının nerde satıldıgı muallakta

ayrıca genc gelısım setının fiyatı
    sitede 20 gozukmesıne karsın
    urun gorselınde 10 tl gozukuyor...

bı karar verırlerse bende menunıyetle almak ısterım ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    kampanya lınklerı genc gelısım dergısıne gıdıyor
    super beyın yerıne

Kampanya linki derken hangi linki kastediyorsunuz ?
    İlk mesajda sadee görsel verilmiş ve telefonla arama yapılması önerilmiş.
    Benim bir yukarıdaki mesajda verdiğim link ise, onu sadece diğer dergi için örnek olarak vermiştim.

Henüz siteye (kitaplife) Süper Beyin dergisinin kampanyasını giriş yapmamışlar. Giriş yaparken de tüm detayları verirler umarım (hangi dergi sayıları, kargo ücreti vb.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    kampanya lınklerı genc gelısım dergısıne gıdıyor
    super beyın yerıne

Kampanya linki derken hangi linki kastediyorsunuz ?
    İlk mesajda sadee görsel verilmiş ve telefonla arama yapılması önerilmiş.
    Benim bir yukarıdaki mesajda verdiğim link ise, onu sadece diğer dergi için örnek olarak vermiştim.

Henüz siteye (kitaplife) Süper Beyin dergisinin kampanyasını giriş yapmamışlar. Giriş yaparken de tüm detayları verirler umarım (hangi dergi sayıları, kargo ücreti vb.)

kitaplife set bolumunu kastetmıstım

benım asıl aklımı kurcalayan urun gorselınde 10
    urun fıyatında 20 tl yazması
    http://www.kitaplife.com/12-GENC-GELISIM-DERGISI-VE-KITAP,PR-345.html

• Az önce gazetecide baktım 7tl derginin satış fiyatı
  • biraz daha takip etmek lazım o zaman
  • ben bu dergiyi 1 sene kadar takip ettim. içeriği çok boş geldi. bunun yerine gidip bir kişisel gelişim kitabı alsanız daha makbul. içerik yüzeysel çünkü. hediye verdikleri kitapların içeriği de boş. önceden sırf odemesini peşin verdiğim için okuyordum sonra okuyup kapağı kapattıktan sonra zaten bildiğim şeylerden artı olarak hiçbir şey almadıgım için okumayı da bıraktım. poşetlerinden açılmamış dergilerim evde yatıyor. kısacası yüzeysel.dergi kapagındaki başlıklara kanmamak lazım.
  • en iyisi GENÇ BEYİN dergisidir. Bu tip dergilerin piridir ilk ve tek, özgün kişisel gelişim dergisidir
    diğer dergiler Genç Beyin dergisinin taklidi olmaktan öteye geçememektedir ve içleri boş içerik ve reklamlarla doludur
    Genç Beyin dergisinin abonelik ve indirim kampanyaları dergi kapağının arka sayfasında her ay yazmaktadır
  • Süper Beyin gayet güzel ve ilgi çekici bir dergidir tavsiye ederim. Normalde 1 sayısının fiyatı 3.90TL. Sitelerinde bu setle ilgili bilgi yok. İlandaki telefon numaralarından Beyhan Hn. ile görüşmeniz gerekiyor. Ödemeyi banka hesaplarına gönderip dekontu emaille gönderiyorsunuz, aynı gün içinde kargoluyorlar. Bana gelen sette 11 adet Süper Beyin, 2 tane Genç Gelişim, 1 adet Beyin Gücü dergileriyle Kibritlerle Akıl Oyunları diye bir kitap vardı. Bende 2009 ve 2010 yıllarına ait 5 adet sayı mevcuttu, rica ettim o sayılar haricindekilerden derlemişler. 1 adet eksik dergi gelmesinin sebebi de bu herhalde :) Normalde stok durumuna göre koyuyorlarmış sayıları. Dergi 2009 yılının 2. yarısında yayına başlamış. Yeni sayılarda sayfa sayısını ve cilt kalınlığını azaltmışlar sanırım maliyet düşürmek için. İçeriği güzel. Öyle bilgisayar dergileri gibi içindeki bilgilerin birkaç ayda eskimesi gibi bir durum da yok. Kısaca tavsiye edebileceğim bir set. Fiyatı da gayet uygun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.