Şimdi Ara

12.000 TL'ye sistem yükseltme önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut anakartım MSI Tomahawk Z270, malum epey eski. Ayrıca Windows 11 desteklemiyor, nette MSI Pro Z690-A Wi-Fi DDR4 buldum fiyatı 6 bin TL.

DDR4 alma sebebim mevcut RAM'leri kullanabilmem oyunla fazla işim yok 12600KF almak istiyorum toplam 12 bin TL'ye iş bitecek bu durumda.

Tavsiye ve önerilerinizi rica ediyorum.

• raver kullanıcısına yanıt
    13 numaralı set için SSDsiz fiyat alın derim.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161438186
    12.000 TL'ye sistem yükseltme önerisi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 12 bine sifir ddr5 gene gelir bos yere eski parcalara 12 bin odeme derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDR4 anakart almanin hicbir gecerli sebebi olamaz 2025 yilinda.

• Biz kullanmamak icin TPM disabled yapıyoruz, millet Windows 11 kullanmak için 12000 Lira ödemek istiyor. Oyun oynamayacaksan ya da performans gerektiren bir şey yapmayacaksan, upgrade yapmanın da bir anlamı yok bence.

Yani Windows GUI kullanırken, çok bir fark hissedeceğini sanmıyorum. Islemciler performansını oyun oynarken ya da render falan yaparken gösterir..

Windows 11 TPM atlanabiliyordu hala öyle oluyorsa ISO'yu editleyip atla TPM'i kur 11'i..

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hocam anakartta tpm zaten var, win11 kuruluyor sıkıntı yok ama microsoft tam destek vermiyormuş.

Ayrıca yakında win12 çıkar hazırlık olsun diyorum, beni en çok düşündüren ddr4 olması elimde 40 gb ddr4 ram var şimdi satmaya kalksam çöp fiyat verirler, ddr5 lerde çok pahalı ne yapsam bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.