Şimdi Ara

11LER ACIL BAKABILIRMI BI SORU VARDA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışmaya başladınız mı arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz çalışmasında kriterleriniz neler nasıl çalışıyorsunuz biraz taktik verin ben de başlayayım çalışayım

Biraz zaman kaybettim var an itibariyle Yani bugün yani akşam Yani 11.12 gibi başlayacağım da nasıl yapayım tyt mi AYT mi neye çalışayım biraz yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler Herkese iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 11. sınıf konularını en baştan tekrar + her gün geometri, paragraf ve problem çözüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazAtmacaDH

11. sınıf konularını en baştan tekrar + her gün geometri, paragraf ve problem çözüyorum.
    11misin hocam sende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulanalihocaadamlan

11misin hocam sende?

Alıntıları Göster
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazAtmacaDH

Evet

Alıntıları Göster
    nasıl gidiyor peki hocam sene içinde tyt bitmişmiydi/başlamışmıydınız yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulanalihocaadamlan

nasıl gidiyor peki hocam sene içinde tyt bitmişmiydi/başlamışmıydınız yani?

Alıntıları Göster
    TYT fizik 0, kimya ve biyoloji yarım yamalak, önemli olan AYT hocam, benim 11'de bile eksiklerim varken TYT çalışmam, ha Matematik için bazen konunun temelini bilmen gerekebiliyor, o yüzden matematik istisna olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041AC64DC

Bu mesaj silindi.
    stratejin bunlarda hocam anlıyorum fakat tek tek konu listesini önüne alıp öyle bodoslama matematiğemi çalışacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041AC64DC

Bu mesaj silindi.
    hangi konular hocam peki?
  • Benim cumartesi başlayasım var bir nevi tatil gibi birşey yapıyorum

• Bu aralar azalttım ben çalışmayı açıkçası bu seneki tyt çözmeyi bekliyorum biraz hergün tyt Türkçe ve 3 güne bi mat denemesi atıyorum onunda dışında pek bir şey yapamadım son 11 günde denemelere çok vakit gidiyor zaten Limit ve Türev konularına çalıştım birde şu sınav geçsin tam çalışmaya başlarız inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 11 Haziran 2019; 20:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfroThePro123

Bu mesaj silindi.
    Katılıyorum TYT Kısa denemeydi şuydu buydu halledilir asıl seçici kısım AYT zaten bizim Temmuzdaki okul kursunda TYT anlatılacakmış 1,5 ay içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 11 Haziran 2019; 20:47:45 >
  • Benim 11 yaz stratejim şöyle:
    11de bazı konular temel istiyor. Ben de 9-10da tamamen yatmış biri olarak temelden girmeyi planlıyorum. Mesela fonksiyonlar. İşlem yeteneğim de zayıf sayılır. Bu tür konularda 9dan başlayıp bitiricem 11i. Bu şekilde 11in tamamı ve tytnin birazını bitirmiş olacağım. Sonra da tytyi bitiricem. Bunlar bittikten sonra 12. Tabi unutmamak için sürekli tekrar ve denemeler. Ayrıca okul dershane vs düşünmüyorum. Bu şekilde hedefim ilk 1000 :)
    Yarın çalışmaya başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 11 Haziran 2019; 21:15:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.