Şimdi Ara

11E GECTIM (YAT DIYECEKLER GELMESIN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lastletterfromyourlover

quote:

Orijinalden alıntı: arz-ı hal

Ygs lys kaynaklarini sakin cozme.
    ara sinif coz. palme cozcem diyorsan 11.sinif palme coz.
    iyi bir anadolu lisesindesin zaten ve bu lisede 90 gibi bir ortalama yapmissan temel saglam demektir. sen bu yil 9 10 11 oturtmaya calis. ara sinif kaynaklariyla tabiki de. ygs lys kaynaklarini sakin cozme.

bunu yap seneye sadece 12.sinif konulari kalmis olacak. o konular ve ygs lys kitaplarini cozdugun takdirde buyuk ihtimalle ilk 100 gibi bir derecede olursun.

okul puanin fena degil ama bu sene bi 40 50 kisi geriye atar ilk 500 de diye dusunuyorum. okul ortalamasini bu sene 97 98 getirmeue calis. son senede 98 getirsen okul puani seni bi 200 kisi ileri atar istedigin yere cok rahat girersin.

Teşekkür ederim de neden çözmemeliyim ygs lys kaynaklarını?

seneye cozmen daha faydalı olur. sen beni dinle

• arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs-lys çalışmak için çok erken dostum ygs mat için 9. sınıf çalışmak yerine 11 in konularına başla derim ben çalışmaya hevesli isen. ygs de derece yapmak için 2 sene önceden çalışmaya başlamak değil her şeyi zamanında öğrenip bol pratik yapmak lazım. konu eksiğin varsa onlara öncelik ver tamamlamadan başka bir şeye kalkışma elindeki kaynakları bitir sonra 11 in konularına başla bence yıl içinde rahat edersin. 2 sene geriye ışınlansak ben böyle yapardım
  • kardeşim açıkçası asosyalsin galiba ynalış anlama ama 11 e geçmişsingit çık oyna kızlara takıl spor yap en önemlisi eğer seneye bu yaz çalışmadığın için pişman olursan ben burdayum 11. sınıf yazı hariç 10 ve 9 yazlarında hatta okul dönemlerinde bile çalışmadığı için pişman olan görmedim + sizin sene konular değişecek duydum hocalarımdan sınıfa ders verirken mezuna kalmayın dediydi şimdi çalışırsan sistem kökten değişirse ne olacak yine faydası olur ama sıkılırsın 12. sınıf ta çalışacağın derslerden keyif almazsın
  • bende 11 e geçtim. 9. sınıf ortalamam 91.66 10. sınıf ortalamam 93.31.Ygs mattan üslü sayılar köklü sayılar biyoloji bi kaç konu eksik ygs kimya kolay diolar daha çalışmadım. ygs fiziğin çoğu 11 deymiş.Geometride analitik tekrar etmem lazım.Sana diyeceğim şu dostum günlük sadece 40 dk baksan yeterli sonra git eğlen dolaş.Ben şahsen böyle yapıyorum başarılar.
  • Arkadaşım kendi virüsümü sana bulaştırmak istemem ama cidden yat yahu.9-10 konuları zaten çok kek 11 de dersi adam akıllı dinle derste fazlası gereksiz.Hedefin ne bilmiyorum ama son seneki çalışmanla ilk bine de girersin ilk yüze de girersin sağlam kasarsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

9-10'u boş geçirmedim demişsin, öncelikle 9-10 müfredatında kendini eksik hissettiğin konular varsa onlara çalış. İlerisini hemen düşünme her şey zamanla olacak şeyler, sen geçmişte eksik kalmamasına özen göster.

11. Sınıf başlayınca da derslerine düzenli çalışmaya devam et, 11. sınıf bittiğinde "of ben şu konuyu bilmiyorum" kaygısı olmasın kafanda, bu yeter de artar bile.

Eğer bu şekilde olursa 12. sınıfta çoğu konuyu ufak bir tekrarla tamamen yapabileceksin ve testlere daha çok zaman ayırıp hız kazanacaksın.

Son olarak tavsiyem şimdiden bu sınav işleriyle kafanı kurcalama. Sen geride eksik konu bırakmamaya çalış, o sana yeterli olacak. Çok kafana takarsan 12. sınıfta özellikle sınavlar yaklaştığında çok fazla stres yaparsın ve bunun ne başarını ne kadar etkileyeceğini anlatmama gerek yok sanırım. Kolay gelsin.

• Palme biyoloji agir gelir hele b kitabi 12.sinif sistenlerle dolu bence mf ciysen turkce sosyal mat1 ve geometri kas surekli feni hocalardan dinle derim
    Kaynak olarakta femede bi goz at ozellikle mat ve fen soru bankasi guzeldir ayrica eger ben lys 12.sinif ada calisicam diyosan teknofem videolarini youtubeden bul bi bucuk kat hizlandiratak hizlica ize
    Ama en onemlisi sakin okulu ihmal etme +90ortalama yap ve burda yat diyenlerede aldiris etme ben yattim simdi 50k oldum cok pismanim seneyede kalamiyorum calis kardesim calis adam gibi calis

Senin yerinde olsam fazla sıkmadan bol tekrar ile 1-2 ders çalışır ve sevdiğim bir hobimi gerçekleştirmeye çalışırdım. Hep piano çalmak istemişimdir şimdi üniversiteye erteledim ama cidden içime oturdu

Bu yazı da boş geçirme, zaten yazın ortasına geldik hemen hemen. Ara ara 9. ve 10. sınıf konularından testler çöz.

Bunları, hedefinin iyi bir yer olduğunu düşünerek söylüyorum.
  • Git olimpiyatları gir

Orijinalden alıntı: highpossibility

izmir-bornova anadolu lisesi'ni mi kastediyorsun? kısaltması BAL olan birçok okul var.

çok abartıp seneye sıkılırsan görürsün

Orijinalden alıntı: ehdude31

kardeşim açıkçası asosyalsin galiba ynalış anlama ama 11 e geçmişsingit çık oyna kızlara takıl spor yap en önemlisi eğer seneye bu yaz çalışmadığın için pişman olursan ben burdayum 11. sınıf yazı hariç 10 ve 9 yazlarında hatta okul dönemlerinde bile çalışmadığı için pişman olan görmedim + sizin sene konular değişecek duydum hocalarımdan sınıfa ders verirken mezuna kalmayın dediydi şimdi çalışırsan sistem kökten değişirse ne olacak yine faydası olur ama sıkılırsın 12. sınıf ta çalışacağın derslerden keyif almazsın

Hayır şu an 10 a geçenlerde müfredat değişti.
    Mesela normalde 10. Sınıf konularınıı 9 da gördüler..
    O yüzden bizim mezuna kalma ihtimalimiz olmamalı .
    Ayrıca ben bayramdan sonra fizik çalışacağım.
    Derece yapanların çoğu ygs matı hallediyorlar.

• Yazililara calis bide lol oyna bu zamanlari cok ararsin

Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.