Şimdi Ara

1199 TL Lian Li PC-O11 Dynamic Black PC-O11DX Temperli Cam USB 3.1 Type-C Siyah E-ATX Mid-Tower

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1199 TL Lian Li PC-O11 Dynamic Black PC-O11DX Temperli Cam USB 3.1 Type-C Siyah E-ATX Mid-Tower


    https://www.incehesap.com/lian-li-pc-o11-dynamic-black-pc-o11dx-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48643//


    Resmi web sitesi : https://lian-li.com/product/pc-o11-dynamic//


    1199 TL Lian Li PC-O11 Dynamic Black PC-O11DX Temperli Cam USB 3.1 Type-C Siyah E-ATX Mid-Tower







  • ikinci el ilanları baltalamasan iyiydi :)

  • minisi de 999tl fiyatlar çok iyi bence.

  • Çok sağolun ya, uzun süredir radarımda olan bir kasaydı. 1200 lira alt limit belirlemiştim satın almak için. Kasayı satın aldıktan hemen sonra fiyatını tekrar 1836,62 ye çektiler. Çok iyi denk getirdim sayenizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Aequitas D kullanıcısına yanıt
    Fiyat yine 1199 tl her kullanıcı 1 adet alabileceği için sizde 1836 tl gözüküyor.
  • Umarım gönderirler biran evvel kasanızı. Pazartesi sabah 9:19 da Lian li kasa ve yanında 4 parça bilgisayar bileşeni aldım. Aldığım 5 parça üründe stoktan hızlı teslimat şeklinde gözüküyordu ki alışveriş sonrası gelen mailde ürünlerin kargoya veriliş tarihi aynı gün gözüküyordu. O gün vermediler. Salı günü bir rica maili attım. Bayram tatiline girileceğini için bugün kargoya vermezseniz taa pazartesiye kalacağını ve tam kapanma biteceği için iş başı yapacağım ve bu kasayı toplamam zorlaşacağını tatlı dille anlattım. İlgili birime aciliyet bilgisi ileteceklerini söylediler. Ama ne dün ne bugün kargoya ürünlerim verilmedi. Bakalım kim bilir ürünler ne zaman kargoya verilecek. Siz siz olun arada uçurum fiyat farkları yoksa bilindik diğer siteleri tercih edin. En azından ürünü belirtilen tarihte gönderemeyeceklerse bir aranıp şöyle bir sıkıntı oldu kusura bakmayın dense her şey kapanacak belki ama bunu bile yapmaktan aciz firma.


    Şimdiden güle güle kullanın kasanızı.





  • altug_unver A kullanıcısına yanıt
    O yoğunluk kaynakli. İndirimler süreci aynı sekklde ramim kargoda bekliyor. İncehesap bu konuda kötü bir firma değil.

    Kendilerine yurticikargodan vazgecmemeleri ile ilgili bir öneri maili attım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 20 Mayıs 2021; 22:48:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altug_unver A kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Kasam 17'sinde kargoya verildi araya bayram tatili girdiği için, salı günü sabah elime ulaştı. Kasa direkt kendi kutusu ile gönderilmiş, hiçbir deformasyon vs yok. Zaten bayramdan sonraya sarkacağını tahmin etmiştim satın aldığımda, aciliyeti de olmadığı için sorun etmedim. İncehesaptan daha önce de çok defa ürün satın aldığım için güven sorunum da yoktu. Tekrar haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Cidden iyi bir fiyata denk getirdim. Şimdi karar veremiyorum, içini doldurmak için zen 3+ veya zen 4'ü beklesem mi yoksa R7 5800X için de uygun fiyat denk gelirse öyle mi doldursam içini bilemiyorum. Takipte kalalım bakalım, belki iyi bir işlemci fırsatı denk gelirse toplar geçerim sistemi de ona göre.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bana cevap vereli 6 gün, bayram tatili dahil toplam 10 gün oldu ama hala ürünleri kargoya vermediler. Oraya hızlı kargo yazmasalar ve alışveriş sonrası gelen otomatik mailde kargoya verilme tarihi ayın 10unda gözükmese her şey tamam olabilir ama şuan ki süreç hangimizin başına gelse kabul edilebilir değil. Ayrıca dün mailime e fatura maili geldi. Fatura ayın 10unda düzenlenmiş ve ürünler hala elime geçmedi. Koskoca şirketin deposunda 2 kişi çalışıyormuş gibi hareket ediyorlar. İstanbulda yaşıyor olsam işimden izin alıp özel olarak giderdim yerlerine o kadar sinir olmuş durumdayım.

  • altug_unver A kullanıcısına yanıt

    Benim kargom pazartesi sabah ulaştı. Şanssızlık yaşamışsınız.

  • Maalesef öyle :( güle güle kullanın ürünlerinizi sizlerde. Yanlış hatırlamıyorsam şikayetvarda okumuştum. Adet sayısı çok olan alışverişlerde problem yaşıyorlar. Büyük ihtimal ben tek kasa alsaydım gelecekti. Ama yanında 4 parça daha ürün aldığım için bunlarda problem yaşadım. Okuduğum yerde de buna benzer yorum yazıyordu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.