Şimdi Ara

11855 avea kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun telefondan avea online işlemlere giris yaptım. Biraz kurcaliyayim dedim 11855 bilinmeyen numaralar gozume ilisti. Isimden numara sorgulama ozelligi vardı ve programda sonuca ulasilamayan sorgulamalar ücretsizdir diye bir ibare vardi. Bende 3 isim sorgulattim ve hicbirinde numara bulamadi. Dolayısıyla ucret alınmaması gerekirken guncel faturama 3.75 tl olarak yansitmislar. Programin resmini buraya ekliyorum birde siz bakin arkadaşlar. Ben mi yanlış yorumluyorum yoksa ?

11855 avea kazığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendivli -- 28 Kasım 2013; 0:13:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence hemen btk'ya şikayet edin

https://tuketici.btk.gov.tr/
  • Evet btk şikayeti çözüm getirecektir..
  • aynen
    tam btk lık mevzu..
  • Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım m.h de ücret alınmaması gerektiği söyledi hatta sinirli bir şekilde söyledi bu nasıl yanlışlıktır falan az kalsın beraber aveya sövüyorduk . Faturanız kesildiğinde ücret yansımışsa bizi tekrar arayın hallederiz dedi :) sonucu buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendivli

Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım m.h de ücret alınmaması gerektiği söyledi hatta sinirli bir şekilde söyledi bu nasıl yanlışlıktır falan az kalsın beraber aveya sövüyorduk . Faturanız kesildiğinde ücret yansımışsa bizi tekrar arayın hallederiz dedi :) sonucu buraya yazarım

Yazmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

quote:

Orijinalden alıntı: hendivli

Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım m.h de ücret alınmaması gerektiği söyledi hatta sinirli bir şekilde söyledi bu nasıl yanlışlıktır falan az kalsın beraber aveya sövüyorduk . Faturanız kesildiğinde ücret yansımışsa bizi tekrar arayın hallederiz dedi :) sonucu buraya yazarım

Yazmadı

hatırladığım kadarıyla ücreti faturaya yansıtmışlardı miktar küçük olunca bende peşine düşmemiştim. 3 yıllık konuyu görüpte hortlattığınız içinde sizi tebrik ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hendivli kullanıcısına yanıt
    Hortlattığımın farkındayım google da 11855 i araştırırken buldum konuyu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.