arkadaşlar tüm param bu kadar ...11500 e alacağım en iyi araç hangisi.
en iyi değil ama oldukça mantıklı, tipo bakabilirsin dostum lpg ile az da yakarsın
Honda Civic.
quote:
Orjinalden alıntı: hakan.
Honda Civic.
ben bulamadım o fiyata honda civic..Hepsi 12000 istiyor..
2000-2001 Fiat BRava en mantıklısı olur bence.ABs,klima,çift airbag,sis farı.kısaca full gibi bir araç model yüksek.
Ben mazdamı en son bu fiyata vereceğim, düşünürsen bu paraya alabileceğin en iyi araçlardan biridir. Ama lpg ihtiyacın olucak çünkü ben kıyıpta lpg işine girmemiştim.
2000-2001 Fiat BRava en mantıklısı olur bence.ABs,klima,çift airbag,sis farı.kısaca full gibi bir araç model yüksek.
hem performanslı hem konforlu bir araçtır brava olmazsa marea da bulabilirsin bu paraya ya da 98-99 polo hb de bakabilirsin
1991 Model E30 Kasa 3.20 BMW veya E36 Kasa 3.18is te dusunebilirsin. TEmizini bulman zordur ama. Bulursanda tadindan yenmez.
Bravo-Brava-Marea
İhtiyacına göre birini seç
pazarı geziceksin civic için internet başında 11500 bulamazsın ama git pazara keş parayı ver rahat alırsın 98-99 modelini dolaşmana bağlı bir durum ,kısacası azim meselesi diyelim
dostum bence ya polo al yada corolla ben poloyu sürmedim pek bilmiyorum ama ben corolla yı aldığında ki eğer alırsan tabi pişman olmayacağını çok iyi biliyorum.sanırım o paraya 95xli falan alabilirsin tavisye ederim
o fiyatlara 97 98 corolla uyar
egr çok ararsan civic te bulabilirsin 1.4
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme