Şimdi Ara

1147 TL'ye Sony 40BX420 Tavsiye Edilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anneme isteği üzerine büyük ekran lcd bir televizyon alacağım. Beklentiler çok yüksek değil ve normal uydu yayını için kullanılacak ve yaklaşık 1000 tl bütçeyle alınabilecek bir lcd televizyona ihtiyacım var. Vodafone un kamuavantaj reklamlarından sonra gerçekten indirim var mı diye reklamlardaki siteye girdim. Gözüme 40BX420 televizyon takıldı. Fiyatını araştırdım en ucuz sitede 1400 civarı, teknosa da 1599. Bu sitede ise 1147 tl. Fiyat piyasaya göre uygun görünüyor ama bu televizyon alınır mı yoksa 1200-1300 civarında samsung, lg gibi markalara ait modeller mi düşünülmeli? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

http://www.kamupanya.com.tr/ProductDetail.aspx?PID=599

• ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukber

İyi günler,

Anneme isteği üzerine büyük ekran lcd bir televizyon alacağım. Beklentiler çok yüksek değil ve normal uydu yayını için kullanılacak ve yaklaşık 1000 tl bütçeyle alınabilecek bir lcd televizyona ihtiyacım var. Vodafone un kamuavantaj reklamlarından sonra gerçekten indirim var mı diye reklamlardaki siteye girdim. Gözüme 40BX420 televizyon takıldı. Fiyatını araştırdım en ucuz sitede 1400 civarı, teknosa da 1599. Bu sitede ise 1147 tl. Fiyat piyasaya göre uygun görünüyor ama bu televizyon alınır mı yoksa 1200-1300 civarında samsung, lg gibi markalara ait modeller mi düşünülmeli? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

http://www.kamupanya.com.tr/ProductDetail.aspx?PID=599

Bende yaklaşık bir aydır araştırıyorum, ne bir alana rastladım ne de bir kullanıcıya.
    Ama büyük bir ihtimalle alacağım. Piyasadaki en cazip televizyon ve sonuçta SONY kalitesi.
    Siz ne yaptınız aldınız mı ya da araştırabildiniz mi?

• fiyat iyiymiş buradan alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi Box 4K 429 TL (Hepsiburada)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.