|
Selamlar, Sinerji sitesinden hazırladım ve buradan da alacağım gibi. Farklı sitelerde daha uygun olabilir ama uğraşmak istemiyorum ve tek bir yerden alıp geçmek istiyorum. Tek yer olmak şartı ile ve İstanbul içi gidip alacağım bir yer önerilerinize de açığım. Sistemde 9800 x3d var. 7800 x3d de olabilir ama aradaki fark için daha yeni bir işlemci tercih etmek mantıklı değil mi? 2tb ssd seçtim. Bunu 1 tb yapıp ilerde 1 daha alsam ne sorunlar yaşarım yada kullanımda ne sorunlar yaşarım bilemeyeceğim için bu şekilde aldım. Varsa kullanıcı deneyiminiz paylaşabilirseniz sevinirim. Sıvı soğutnmadan hiç anlamam ama olsun istiyorum. En uygunu ekledim. Ne kadar doğru. Anakart için 4 bin liraya da alternatifler var ama ne derece mantıklı bilmiyorum. Varsa tavsiyeleriniz açığım. Kasa için tasarım veya rgb hiç ama hiç umrumda değil. Masanın altına atıcam ve tü ışıklarını kapatacağım. Daha uygun ve ekran kartının sığacağı birşey de önerebilirseniz sevinirim. Ekran kartını ise değiştirmek istemiyorum. Ama 5070ti da bunun yanınnda bir alternatif olabilir. Güç olarak bariz fark var ama kullanıcı deneyiminde ne dersiniz? Son olarak başlıktada belirttiğim gibi bunda kısmaya gitsem nerelerden kısmalıyım. ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt