Şimdi Ara

(111) Sürücü hatası RR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamunaleyküm arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var yine.bundan bi kaç gün içinde bi program indirdim onu dirdikten sonra internet bağlantıma bir şey oldu bende programı sildim ama sorun başka bir yerdeydi çünkü düzelmedi.adsl i aradım.bi problem yok dediler . ben ondan sonra ağır proları silmeye başladım vs vs vs.benim bilgisayarcı benim makinayı hardskini bölmüş bi adminastor bir de benim adımda server kurmuş.ben aminastorü girdim hemen çıktım.kendi serverıma girdim ama makinanın aklı karışmış hiç bir şeyi adam gibi açmıyordu.o arada nerden aklım ageldiyse nod32 sildim ama ne siliş dosya falan bırakmadım makinada .aradan baya bi zaman geçti norton bilmem kaç versiyonun yükledim o da ayıprtır söylemesi bi boka yaramadı.silicem silinmiyo vs vs vs oda öyle kaldı.sonra nod32 yi yüklemeye kalktım yüklüyorum iler ileri diyorum hep sonra bu hata çıkıyo bunu çözemedim nedir bu ''nod32 setup (111) Sürücü hatası RR'' yardımlarınızı bekliyorum çok uzun oldu biliyorum okurken sıkılıcaksınız ama ne yapıyım ve internetteki problemim devam ediyo çok yavaş ve sanırım bilgisayarıma spy yada spam girdi(doğru mu yazdım)

cevaplarınızı bekliyorum herşey için teşekkürederim

• nod32 kaspersky la aynı anda calısmaz ya kasperskyı sılıceksın nod32 kurucaksın yada nod32yı kaldıracaksın kasperskyı kuracaksın

bırde spylar ıcın ad-aware yukle

not:kasperskyı kaldırmak ıcın forumda arastırma yap cok topık acıldı kasperskyla ılgılı sanırım cvplar atılmıstır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 13 Ağustos 2006; 16:02:23 >
  • once NOD32 cozumu soyliyim:
    baslat - calistir - regedit yaz entera bas
    F3 bas nod32 ve ESET diye arat (ayri ayri) butun cikan sonuclari sil. Sonra kurmayi dene olacaktir.
    Norton cozumu:
    http://files3.majorgeeks.com/files/4a71e49f6bda0c9b7642f39f1aa1f567/antivirus/symnrt.exe
    bunu kur bu kaldiracak nortonu
    Viruslerden ve spylardan kurtulmak icin:
    SpySweeper ve Bitdefender AntiVirus kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serji

once NOD32 cozumu soyliyim:
    baslat - calistir - regedit yaz entera bas
    F3 bas nod32 ve ESET diye arat (ayri ayri) butun cikan sonuclari sil. Sonra kurmayi dene olacaktir.
    Norton cozumu:
    http://files3.majorgeeks.com/files/4a71e49f6bda0c9b7642f39f1aa1f567/antivirus/symnrt.exe
    bunu kur bu kaldiracak nortonu
    Viruslerden ve spylardan kurtulmak icin:
    SpySweeper ve Bitdefender AntiVirus kur.
    arkadaş verdiğin programı kurdum.İleri dedim bi kaç yazılar çıktı sonra exit diyorum basıyorum ona ama hiç bir şey olmuyor. bu arada ben kasperky kullanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: _DAViD_

arkadaş verdiğin programı kurdum.İleri dedim bi kaç yazılar çıktı sonra exit diyorum basıyorum ona ama hiç bir şey olmuyor. bu arada ben kasperky kullanmıyorum

Alıntıları Göster
    Nod32 oldumu?
    Norton guvenli modda kaldirmayi dene verdigim program ile.
  • quote:

Nod32 oldumu?
    Norton guvenli modda kaldirmayi dene verdigim program ile.

Alıntıları Göster
    hayır olmadı nod32 yazdım bi dosya çıktı.onu sildim eset valla bi tn dosya çıktı onuları silemedim.

bu arada format atmasını bilmiyorum en temiz yolu hangisi acaba
  • quote:

hayır olmadı nod32 yazdım bi dosya çıktı.onu sildim eset valla bi tn dosya çıktı onuları silemedim.

bu arada format atmasını bilmiyorum en temiz yolu hangisi acaba

Alıntıları Göster
    XP cdsini tak BIOS'a gir (ilk acilista DEL tusuna bas mavi ekran cikicak) Boot Sequence yada oyle biseyler var oraya gir orada First Boot Device CDROM getir F10 bas y bas entera bas sonra lutfen 5 saniye icinde bi tusa basin dicek bas yonergeleri ilze

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

XP cdsini tak BIOS'a gir (ilk acilista DEL tusuna bas mavi ekran cikicak) Boot Sequence yada oyle biseyler var oraya gir orada First Boot Device CDROM getir F10 bas y bas entera bas sonra lutfen 5 saniye icinde bi tusa basin dicek bas yonergeleri ilze

Alıntıları Göster
    YAW ARKADŞIM ÇOK GÜZEL SÖYLÜYORSUN AMA BEN FORMAT ATTIĞIMDA BİLGİSAYARIMDAN HİÇ BİR ŞEY KAYBOLMUYOR HER ŞEY AYNI BÜTÜN DOSYALAR AYNI YERİNDE UMARIM ANLATABİLMİŞTİRİM DERDİMİ.YANİ KISACASI TOPTAN TEMİZLİK YAPMAK İSTİYORUM VE DAHA SONRA KENDİM YÜKLEMEK İSTİYORUM HERŞİYİ AMA DEDİĞİNİ YAPINCA HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMİYO HER ŞEY AYNI CEVAP BEKLİYORUM DOSTLAR .....

SAYIGILARIMLA

• quote:

YAW ARKADŞIM ÇOK GÜZEL SÖYLÜYORSUN AMA BEN FORMAT ATTIĞIMDA BİLGİSAYARIMDAN HİÇ BİR ŞEY KAYBOLMUYOR HER ŞEY AYNI BÜTÜN DOSYALAR AYNI YERİNDE UMARIM ANLATABİLMİŞTİRİM DERDİMİ.YANİ KISACASI TOPTAN TEMİZLİK YAPMAK İSTİYORUM VE DAHA SONRA KENDİM YÜKLEMEK İSTİYORUM HERŞİYİ AMA DEDİĞİNİ YAPINCA HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMİYO HER ŞEY AYNI CEVAP BEKLİYORUM DOSTLAR .....

SAYIGILARIMLA

Alıntıları Göster
    sen buyuk ihtimalle onarma kurulumu yapiyorsun. Xp sana isletim sistemini onarabilirim R ye bas dicek hicbirinde R'e kesinlikle basma.

• quote:

sen buyuk ihtimalle onarma kurulumu yapiyorsun. Xp sana isletim sistemini onarabilirim R ye bas dicek hicbirinde R'e kesinlikle basma.

Alıntıları Göster
    yaw bilmiyorum kardeş bilmiyorum öyle mi yapıyorum sadce windos takip ediyorum bana bi de çalıştıra girip ordan da atabilirsin dediler. acaba bunu nasıl yapıldığını bilen varmı
  • dostum XP cdsini tak baslat - calistir - "e:\i386\winnt.exe" yaz entera bas (tirnaklar yok) ama yine dosyalar gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serji -- 14 Ağustos 2006; 22:03:00 >
  • quote:

dostum XP cdsini tak baslat - calistir - "e:\i386\winnt.exe" yaz entera bas (tirnaklar yok) ama yine dosyalar gitmez
    neden ben dosyaların yüklediim her şeyin gitmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim ki
  • quote:

neden ben dosyaların yüklediim her şeyin gitmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim ki

Alıntıları Göster
    bak o zaman soyle yap XP cdsini tak sonra 5 asniye icinde bi tusa bas sana bisey sordugunda R bas siyah bi ekran cikacak kurtarma konsolu oradaki yonergeleri takip et. sonra komut istemine "format c:" yaz entera bas (tirnaklar yok) y bas entera bas sonrada "chdir d:\i386\" yaz entera bas tirnaklar yok d'yide kendi cd surucun ile degistir. sonra winnt yaz entera bas

• quote:

bak o zaman soyle yap XP cdsini tak sonra 5 asniye icinde bi tusa bas sana bisey sordugunda R bas siyah bi ekran cikacak kurtarma konsolu oradaki yonergeleri takip et. sonra komut istemine "format c:" yaz entera bas (tirnaklar yok) y bas entera bas sonrada "chdir d:\i386\" yaz entera bas tirnaklar yok d'yide kendi cd surucun ile degistir. sonra winnt yaz entera bas

Alıntıları Göster
    dediğinden hiç bir şey anlamadım be dosttum gerçekten bu işle ilgili fazla bir bilgim yok daha anlaşaılır bir biç.imde anlatırsan çok iyi olur. ben 5 saniye içinde del bastım mavi sayfa açıldı komutları taki etim bıos falan filan vardı ona bastım sonra f10 a bastım y de bastım yine aynı format oldu.makina formatıyo ama benim istediğim gibi değil makina bomboş olucak dosyalrı ben tek tek kendim kuramk istiyorum.sadece windos wp kurulu olucak tabi öyle bi şey oluyorsa

• quote:

dediğinden hiç bir şey anlamadım be dosttum gerçekten bu işle ilgili fazla bir bilgim yok daha anlaşaılır bir biç.imde anlatırsan çok iyi olur. ben 5 saniye içinde del bastım mavi sayfa açıldı komutları taki etim bıos falan filan vardı ona bastım sonra f10 a bastım y de bastım yine aynı format oldu.makina formatıyo ama benim istediğim gibi değil makina bomboş olucak dosyalrı ben tek tek kendim kuramk istiyorum.sadece windos wp kurulu olucak tabi öyle bi şey oluyorsa

Alıntıları Göster
    mavi ekranda hicbiseye basma bekle. sana 3 tane secenek sunacak o zaman entera bas. F8 bas sartlari kabul et.sonra XP onarma ile ilgili bisey cikacak ESC bas. Sonra C:\ uzerine gel D bas daha sonra sorarsa L bas entera bas NTFS cabuk sec entera bas dosyalari kopyalayacak falan sakin bi tusa basma 15 saniye geri sayim olacak yeniden baslatacak. sonra yine dicek 5 saniye icinde bi tusa bas diyebu sefer basma birak gitsin. XP kurulumu baslicak yonergeleri takip et bi sorun olursa burdayim elimden gelidignce yardimci olurum

• quote:

mavi ekranda hicbiseye basma bekle. sana 3 tane secenek sunacak o zaman entera bas. F8 bas sartlari kabul et.sonra XP onarma ile ilgili bisey cikacak ESC bas. Sonra C:\ uzerine gel D bas daha sonra sorarsa L bas entera bas NTFS cabuk sec entera bas dosyalari kopyalayacak falan sakin bi tusa basma 15 saniye geri sayim olacak yeniden baslatacak. sonra yine dicek 5 saniye icinde bi tusa bas diyebu sefer basma birak gitsin. XP kurulumu baslicak yonergeleri takip et bi sorun olursa burdayim elimden gelidignce yardimci olurum

Alıntıları Göster
    eyvallah

• quote:

eyvallah

Alıntıları Göster
    yanlız ben hala nod32yi yükleyemiyorum hala bu hata var ve nortonuda kaldıramıyorum bazı dosyalrını kendim sildim ama hala bilgisayarı meşgul ediyor bunun için ne yapmam lazıım
  • quote:

yanlız ben hala nod32yi yükleyemiyorum hala bu hata var ve nortonuda kaldıramıyorum bazı dosyalrını kendim sildim ama hala bilgisayarı meşgul ediyor bunun için ne yapmam lazıım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _DAViD_

nortonun bazı dosyalarını sıldıysen kalkmaz tekrar yuke nortonu sonra duzgun bı sekılde sıl ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

nortonun bazı dosyalarını sıldıysen kalkmaz tekrar yuke nortonu sonra duzgun bı sekılde sıl ..

Alıntıları Göster
    eyvallah
  • quote:

eyvallah

Alıntıları Göster
    quote:

eyvallah

onemlı degıl kolay gelsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.