Şimdi Ara

110K sıralama ile bilgisayar mühendisliği önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sıralamam 110K. Bu hafta tercih dönemi başladı. Kendimden yüksek okulları da yazacağım ilk başta. Benim sıralamama yakın universiteler şöyle: Çukurova üniversitesi(IO), Manisa celal bayar üniversitesi(IO), pamukkale üniversitesi, erciyes üniversitesi, Bolu abant izzet baysal üniversitesi ve trakya üniversitesi. Bu üniversitelerde okuyan veya bu üniversitelerden mezun olmuş arkadaşlar bir fikir verirse mutlu olurum.

    Ayrıca hazırlık sınıfı okumuş birisi yardımcı olursa sevinirim. Bu üniversitelerin bazıları İngilizce. Hazırlık sınıfı zorunlu mudur? Sınavla bu sınıfı geçebilir miyim? İngilizcem fena değil ama mezun olduğum için tedirginim. İngilizce sınavında kalıp bir sene daha beklemek istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrresistible1 -- 8 Ağustos 2020; 23:3:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Başka bir bölüm için hazırlık eğitimi almıştım,dostum ilk bir sınav yaparlar seni bu yeterlilik testini ölçmek adınadır.Eğer sınavı geçersen bölümdesin ama aksi taktirde bir senen gider.Bizim üniversitede böyle işliyordu muhtemeldir ki rota aynıdır diye düşünüyorum hepsinde.. İngilizce eğitim hakkında merak ettiklerin varsa özelden yazabilirsin.kolay gelsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.