Şimdi Ara

1100 TL GAMING MOUSE-KLAVYE-KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, sonunda yeni bir bilgisayar topluyorum. Artık ofis ekipmanıyla oynamaktan bıktığımdan kendime güzel bir klavye-fare-kulaklık alacağım. Bu iş için olan bütçem 1100 TL. Kulaklığa daha az para ayırabilirsinzi, bence çok da önemli değil. (Yine de dandik olmasın.)

Bu fiyata alınabilecek en iyi fare-klavye-kulaklık üçlüsünü söyleyebilir misiniz? Aynı marka filan olmak zorunda değil.

Şimdiden teşekkürler, iyi günler.

• Cevabın için teşekkürler ancak klavyeyi internet dışında bir yerde bulamadım. (İnternet alışverişine çok sıcak bakmıyorum.) Ayrıca klavye İngilizce + tek ışık rengi var. Gerçekten almaya değer mi, yoksa alternatifler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PfzieL -- 6 Ocak 2017; 21:16:29 >

tr dil destegi logide var cunku
    http://www.hepsiburada.com/logitech-g810-orion-spectrum-rgb-mekanik-oyuncu-klavye-920-007774-p-HBV000002HP96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 7 Ocak 2017; 7:54:49 >

• Teşekkür ederim aslında biraz bakınca SteelSeries Apex M500'ü sevdim ancak dediğim gibi bulamadım. Onun dışında Apex M800 modelini de çok beğendim sadece biraz bütçeyi aşıyor sizce kulaklıktan kısıp onu almalı mıyım? (Belki internetten M500'ü alabilirim.)
  • _____________________________

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler, sizce Rival 300 mü yoksa Zowie EC2-A mı? Biraz araştırdım sadece CS:GO oynuyorsak Zowie, diğer oyunlarıda oynuyorsak Rival 300 daha iyiymiş. Bu arada kulaklığa o kadar bütçe ayırmaya gerek var mı?
    tabikide Zowie EC2-A. sensörü ergonomisi büyük fark var alabileceğin en iyi mouse'tur. Rival 300 biraz büyük resimdeki gibi değil. Kulaklığa okadar vermeyedebilirsiniz kingston hyperx'in birsürü modelleri var hepsi kalitelidir beğenmezseniz steelseriesda bakabilirsiniz
  • Evet, Rival büyük diyorlar. Benim ellerim orta hatta biraz küçük denilebilir. Klavye olarak Apex M800 çok hoşuma gitti sizce nasıl? Kulaklık olarakta SteelSeries Siberia 200 ve Razer Kraken Usb modelleri nasıl?
    Klavye olarak Corsair K70 Rapidfire bakmanızı öneririm gerçekten çok kaliteli 2 klavyede çok iyi 2si arasında seçim yapabilirsiniz hangisi gözünüze hoş gelirse.. siberia 200 biraz yetersiz kalıyor diger modellere göre. Kingston HyperX Cloud en iyi tercih olur
    hayır benim bahsettiğim ürün:http://www.gameekstra.com/HyperX-Cloud-Gamer-Kulaklik-SIYAH-Ses-Kartsiz-KHX-H3CLWR,PR-4229.html

siz en fazla verebileceğiniz rakamı söylerseniz daha yardımcı olurum
    Mediamarkt da şuan Logitech G230 kulaklık 169 TL indirimde normal fiyatı 200 TL. f/p olarak çok iyi bir kulaklıktır.. 300 liraya Siberia 200 bakabilirsiniz
  • Klavye, Kulaklık modelleri için başka modellerede bakabilirsiniz fakat mouse için zowie ec2-a biçilmiş kaftan özelliklede csgo için bu arada avmlerde veya başka biyerde denemeden almayın. en önemli sizin elinize oturması daha sonra diğer özellikler..
    Zowie satan mağazalar GameEkstra, Hepsiburada, Adeksstore da bulabilirsiniz. GameEkstra da deneyebiliyorduk diye hatırlıyorum Mekanları İstanbul Bahçelievler. gitmeden önce telefonla ararsanız daha çok bilgilendirirler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.