Şimdi Ara

110 ytl 80 FF wizard Alınacaktır(itemsizde olabilir) acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 100 ytlye 80 lvl yada üstü wizard char alınacaktır.. charda önemli olan wizard skillerinin full farm yada ona yakın olması we kesinlikle full int olması 1 lvl bile str olmaması we silk costumu ( herhangi bi silk dressi) olması..ilk tercih serverlarım venice yada eldoradodur ... ama baska serverlarda olabilir.item onemli deildir.. soyunukta olabilir benim icin onemli olan üsteki 3 madde.. yan skill farketmez bard cleric v.b .. 110 ytl odenecektir.. yada 66 wizard venicede ( 1 aylık %100 exp we sp ticketlı) + 60 ytl odenecektir.. secim size kalmış...
    sslerinizi bekliorum ..
    msn:shy_n_lover@hotmail.com
    tel: 0506 927 43 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wumble_boi1 -- 6 Mart 2009; 0:29:44 >

• Üzerine 90 YTL Daha Bırak Yani 200 YTL ye 88 Lv Wizz 88 Bard 80 Bi Char Werim +5 Set +7 Staff Server Venüs İlgilenirsen

onur_23@live.com / 0539 726 31 86
  • Yemekde Yapsınmı 100 Tl Veriyorsun İstemediğin Şey Kalmamış FF Dressli Vs Vs Yok Daha Neler. ?
  • @kale2

Herkesin tercihi farklıdır.Saygı duymak gerek.İsteyen şartlar uygunsa satar isteyende satmaz.Bu mevzu alıcıyla satıcı arasında
  • Hayırlı alışlar

• benim orda dress icin yazdıgım qesinliqle die bi madde yoq ii oqu istersen ayrıca char ''İTEMSİZDE'' olabilir dedim yani soyunuk bundan ne anlıorsan odur .. 80 sadece wizard skilleri ff yada ona yakın olmalı dedim yan mastery onemli deil bard yada cleric (isterse 20 lvlde olsun ).. ayrıca .. 1 lvl bile str olmucak dedim ben bundada bi maruzat göremiorum.. fiyat makul bence 110 ytl soyunuk bi chara tabi tercih meselesi sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wumble_boi1 -- 6 Mart 2009; 2:03:02 >
  • kardeş ekledim.. qonusalım acill....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eos Char aranıyor 35-60
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 79 lwl wızard carım var eldoradoda 100tl bırakırım cadı kostumu var .farm denen sey yok kaslımaya baslandıgı gıbı dır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener1907

79 lwl wızard carım var eldoradoda 100tl bırakırım cadı kostumu var .farm denen sey yok kaslımaya baslandıgı gıbı dır.

kardes ekle qonusalım shy_n_lover@hotmail.com yada 0506 927 43 20 acil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.