Şimdi Ara

110-120 arasi kasmasi en zor level. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
17.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Hala isro oynayanar varmi

Oynayanlarda var Oynıyamayanlarda var ( genelde bu kişiler private serverlarına kaçarlar zor gelince )

botla 1 sene kasmak mı oynamak oluyor :) 24 yaşındayım bana isro dan bahsetme zamanında çok para harcadım

• Yazık yaa...
  • quote:

quote:

quote:

Oynayanlarda var Oynıyamayanlarda var ( genelde bu kişiler private serverlarına kaçarlar zor gelince )

botla 1 sene kasmak mı oynamak oluyor :) 24 yaşındayım bana isro dan bahsetme zamanında çok para harcadım

Bende 18 yaşındayım 3 senedir oynuyorum , ne yazıkki herşey para harcamakla olmuyor bunu ne şekilde harcadığın ne kadar emek verdiğin önemli 30-40 yaşında cafe sahibi kaç kişi tanıyorum benım yaptığım chara denk bir char yapamadılar. Privatelerde kolay kasılır kolay item yapılır herkesin işine gelir tabiki ama çoluk çocukla oynamak ne kadar keyif verir orası tartışılır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 18 yaşındayım 3 senedir oynuyorum , ne yazıkki herşey para harcamakla olmuyor bunu ne şekilde harcadığın ne kadar emek verdiğin önemli 30-40 yaşında cafe sahibi kaç kişi tanıyorum benım yaptığım chara denk bir char yapamadılar. Privatelerde kolay kasılır kolay item yapılır herkesin işine gelir tabiki ama çoluk çocukla oynamak ne kadar keyif verir orası tartışılır

paran varsa gerisi yalan resmen felsefe yaptın

• Bence 119'dan 120'ye atlamak oldukça zor 1.5 aydır 119 level'im, atlayamadım gitti,premium plus'um da bitti inadına almıyorum şuan exp 70 civarlarında max. 2.5 haftaya atlayacağım.

Not:Yukarıdaki yazılanların tümü hayal ürünüdür.
  • Öyle Bir Konuşuyorsunuzki Sanki iSro 20- Oynayan Hiç Kimse Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mass_Effect

Bence 119'dan 120'ye atlamak oldukça zor 1.5 aydır 119 level'im, atlayamadım gitti,premium plus'um da bitti inadına almıyorum şuan exp 70 civarlarında max. 2.5 haftaya atlayacağım.

Bir buçuk aymı :D hocam naptın sen ya, 119 olduktan sonra en kolayı zaten 6 günde 119dan 120 olmuştum

Not: Hayal ürünüyse bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Caudion_ -- 5 Ocak 2012; 22:16:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Caudion_

quote:

Bence 119'dan 120'ye atlamak oldukça zor 1.5 aydır 119 level'im, atlayamadım gitti,premium plus'um da bitti inadına almıyorum şuan exp 70 civarlarında max. 2.5 haftaya atlayacağım.

Bir buçuk aymı :D hocam naptın sen ya, 119 olduktan sonra en kolayı zaten 6 günde 119dan 120 olmuştum

Fail olmaktan son anda kurtuldun.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Caudion_

quote:

Fail olmaktan son anda kurtuldun.:)

Küçük ve yeşil olması görmemde zorluk yarattı

• Ahahaha.:D
  • ndnse private oynayanlara , isro oynayan ardkşlar laf yapıyor. veletmişde , orda veletlerin içinde oynanılmazmış fln gibi. bende isro oynadım 110a kadar kastım. ve oynadığm halde gm her updatede oyunun tadını kaçırıyordu. başka seceneğim de yktu oynamaya devam ediyordm. çünkü herşey paraya dönüştü. son zmnlarda kaliteli privateler çıktı ve onlardan birini oynuyorm gayette zevk alıyorum, gerek fw gerek kervan gerekse pvp konusunda . bu oyunu oynama amacımız ztn zevk üzerine. şimdi gelip zoru görenler privateye kaçıo kelimesi beni sinir etti. velet iki oyundada var bunu kmse inkar edemez. lafın özü km nerde zevk alıyorsa orda oynar. laf atma hakkına sahip değilsniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

ndnse private oynayanlara , isro oynayan ardkşlar laf yapıyor. veletmişde , orda veletlerin içinde oynanılmazmış fln gibi. bende isro oynadım 110a kadar kastım. ve oynadığm halde gm her updatede oyunun tadını kaçırıyordu. başka seceneğim de yktu oynamaya devam ediyordm. çünkü herşey paraya dönüştü. son zmnlarda kaliteli privateler çıktı ve onlardan birini oynuyorm gayette zevk alıyorum, gerek fw gerek kervan gerekse pvp konusunda . bu oyunu oynama amacımız ztn zevk üzerine. şimdi gelip zoru görenler privateye kaçıo kelimesi beni sinir etti. velet iki oyundada var bunu kmse inkar edemez. lafın özü km nerde zevk alıyorsa orda oynar. laf atma hakkına sahip değilsniz.

Bir konuda hakli digerlerinde tamamen bence haksizsin.

Hakli oldugun konu , bu oyunu herkes zevk icin oynuyor. Kim nerde zevk alirsa orada oynar. Bu cok dogru bir tanim oldu.

Haksiz oldugun konu ise Private Server hakkinda yazdiklarin.. iSro'da hersey para ile degil. Oyunu oynamasini bilen adam oyuna para harcamaz. Kendi partisini kurar insan ustu gold kasar , o goldlar ile kendi gecimini saglar ve olaganustu bir set dizer. Benim oyle bir seye ayiricak bir zamanim yok , ondan dolayi islerimi para ile goruyorum.

Velet konusuna gelince , iSro'da su canina kurban oldugum Private Server denilen meret geldiginden beri cok nadir globallerde veya PvP alaninda kufur eden goruyorum. Hatta global 0 bile oldu. Private Serverlarin hic birinde bulunmadim fakat Turk'lerin cogunlukta oldugu Private Serverlarda eminim her gun ana baci birbirine soven veletlere rastliyorsunuzdur.

Tekrar ediyorum bu lafimi ve tekrar etmeye hep devam edecegim : Sizi iSro'yu , iSro oldugu icin oynamaya yani orjinal oyuna davet ediyorum. Ozetlemek gerekirse "iSro amac , Private Server aractir."(Anlayana)

Buradaki kimse bana Private Serverlari savunamaz , savunamayacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

Cumleten hayirli sabahlar.

110-120 arasi level kasmanin olum oldugunu hepimiz biliyoruz... 117 levele ulastik cok sukur , fakat ne bitmez leveldir arkadas... 3 hafta oldu bi level atlayamadik.

Sizin en zorlandiginiz level nedir.(110-120 arasi) O level cabucak nasil atlatilir ?

Tesekkurler , hayirli gunler.

aynen karşim.bende geçen baktım kasamıcam 115 moblarda çarı manyanglarda bota bıraktım 1 saat sonra geldım ex aynı sp aynı filan çok kotu bi durum.privite sötvırdayım 110 lvl çarımı manyangda bota bırakıyorum lvl kasıyor deli gibi beklerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 6 Ocak 2012; 2:36:47 >

• quote:

quote:

ndnse private oynayanlara , isro oynayan ardkşlar laf yapıyor. veletmişde , orda veletlerin içinde oynanılmazmış fln gibi. bende isro oynadım 110a kadar kastım. ve oynadığm halde gm her updatede oyunun tadını kaçırıyordu. başka seceneğim de yktu oynamaya devam ediyordm. çünkü herşey paraya dönüştü. son zmnlarda kaliteli privateler çıktı ve onlardan birini oynuyorm gayette zevk alıyorum, gerek fw gerek kervan gerekse pvp konusunda . bu oyunu oynama amacımız ztn zevk üzerine. şimdi gelip zoru görenler privateye kaçıo kelimesi beni sinir etti. velet iki oyundada var bunu kmse inkar edemez. lafın özü km nerde zevk alıyorsa orda oynar. laf atma hakkına sahip değilsniz.

Hakli oldugun konu , bu oyunu herkes zevk icin oynuyor. Kim nerde zevk alirsa orada oynar. Bu cok dogru bir tanim oldu.

Haksiz oldugun konu ise Private Server hakkinda yazdiklarin.. iSro'da hersey para ile degil. Oyunu oynamasini bilen adam oyuna para harcamaz. Kendi partisini kurar insan ustu gold kasar , o goldlar ile kendi gecimini saglar ve olaganustu bir set dizer. Benim oyle bir seye ayiricak bir zamanim yok , ondan dolayi islerimi para ile goruyorum.

Velet konusuna gelince , iSro'da su canina kurban oldugum Private Server denilen meret geldiginden beri cok nadir globallerde veya PvP alaninda kufur eden goruyorum. Hatta global 0 bile oldu. Private Serverlarin hic birinde bulunmadim fakat Turk'lerin cogunlukta oldugu Private Serverlarda eminim her gun ana baci birbirine soven veletlere rastliyorsunuzdur.

Tekrar ediyorum bu lafimi ve tekrar etmeye hep devam edecegim : Sizi iSro'yu , iSro oldugu icin oynamaya yani orjinal oyuna davet ediyorum. Ozetlemek gerekirse "iSro amac , Private Server aractir."(Anlayana)

karşim seni şikayet ettim

• quote:

quote:

walla kardşeim önyargılı konuştuğun apaçık ortada. gel oynadığım oyuna glodan ana bacı küfreden görürsen ben bırakcam bu oyunu. hemde türk serveri. bu kdr net konuşuyorum sana. item yapmasını bilen falan filan bu lafını diyeceğini biliyordum açıkçası. ben senin oynadığın oyunu kötülüyorum bu çünkü bana göre kötü ve gidişatı iyi değil. bu forumda bile milletin şikayetini görebilirsin. private diye bilip bilmeden konuşman hiç doğru değil. sen o oynuna devam et. ben de kendi oynuma.

• quote:

quote:

quote:

walla kardşeim önyargılı konuştuğun apaçık ortada. gel oynadığım oyuna glodan ana bacı küfreden görürsen ben bırakcam bu oyunu. hemde türk serveri. bu kdr net konuşuyorum sana. item yapmasını bilen falan filan bu lafını diyeceğini biliyordum açıkçası. ben senin oynadığın oyunu kötülüyorum bu çünkü bana göre kötü ve gidişatı iyi değil. bu forumda bile milletin şikayetini görebilirsin. private diye bilip bilmeden konuşman hiç doğru değil. sen o oynuna devam et. ben de kendi oynuma.

Ben de diyorum ki , oyunun kotuye gitmesi diye bir kavram yoktur. Sadece siz baskalarinin gazina gelip ve baskasinin laflarina inanip oyunu oynuyorsunuz benim sikinti cektigim nokta bu. Kim dedi size "120 cok kotu bir level , oyun oynayamiyoruz" diye anlamis degilim..

Bu arada Private Server oynayan kisiler benim gozumde oyuncu degildir , kimse alinmasin. Evet bir cok kisi bu yorumumdan sonra buyuk tepki vericek ama daha iyi bir ornek verilemez. Oyunun kotuye gittigi falan yok.. Siz , Private Serverlara gecip , iSro tutunamayanlardan biri oldugunuz icin , yok para yetismiyor , yok level kas kas bitmiyor vb. ornekler vericeksiniz , anlarim. Bir cok kisinin kotuledigi %30 Alchemy Event'i oyuna bence bir rekabet getirdi.

Bu Turk Milleti'nin genel bir ozelligidir. Bir bahane bulup veya oynadigi oyunu kotuleyip pes etmektir. Ondan dolayi oyun camiasinda pek fazla Turk goremeyiz , cunku bir cogu pes etmistir. Bu Silkroad'da veya diger bir cok oyun icin gecerli(Dota , CoD serisi , vb.) Kisacasi TU-TU-NA-MA-MA-MAK'tir.

• walla kardeşim. bu oyunda ben ndn tutunayımki. senn görüşlerinle benm görşlerim bayağı farklı. o bahsettiğin eventler ve yeni gelen petler. sencede gm'nin playerları oyunda tutma amaclı oldunu herkes biliyor. ya onu geç joymax bile kendi privatesini açtı. sen kaplmşsın gidiyorsun. neyse sen yoluna devam et.
  • Previte ler bigun kaybolup gidecekler bugun one cikiyor cunku 1 yil da yapabileceginizi 3 gunde yapiyirsunuz buda size zevk veriyor. Ama her gun tencid pilavi yenmez bakalim previteler ne kadar update edebilecekler kendilerini
  • beyler 111+ pt exp/h ortalamasını yazarmısınız ama görev hariç bana 0,2 geliyor saatte 114lvl chara az oldugunu düşünüyorum sizde yazarsanız karşılaştırma imkanımız olur.. 118 lerde kasiyorum 120 lvllerde iğne atsan yere düşmez her 30mt de bir pt kurulmuş mecburen 118 lerde kasiyoruz bizde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

beyler 111+ pt exp/h ortalamasını yazarmısınız ama görev hariç bana 0,2 geliyor saatte 114lvl chara az oldugunu düşünüyorum sizde yazarsanız karşılaştırma imkanımız olur.. 118 lerde kasiyorum 120 lvllerde iğne atsan yere düşmez her 30mt de bir pt kurulmuş mecburen 118 lerde kasiyoruz bizde..

Hocam , ben saatte ticket ile 0.40 kasiyorum , 120 level yaratiklarinda , levelim 117. Birde sirf kendi yaptigim questim var yani saatte ticket ile 1 xp falan oluyor. Sana tavsiyem , yapmadigim 110-117 gorevlerini yapman. Sadece 1 veya 2 gun alicaktir hepsini bitirmen. Birde 111-113 Temple var. Kissadan hisse ; ne kadar gorev varsa hepsini yapman , gelebildigin level 115 %50 kusur olur. %50 daha kasip 116 olabilirsin. 116 olunca o temple toplam %22-25 gibi bir xp veriyor. Ama soyle soyleyim , ya simdiden sabirsizlik yapip o gorevlerini bitiriceksin veya simdi yapip , gorevler ile ulasablicegin maksimum seviyeyi alip , 117 levelde cildiricaksin.(Kendimden biliyorum ve kesme gorevlerinin hic birini ve 116 temple yapmadim , xp dayandi 70'e.) Cumartesi aksam 118 insallah ve gerisi cok kolaymis dediklerine gore. Cunku , 118 level temple insan ustu xp veriyormus. 119'da gelen gorev repeat kesme gorevi var ve gerisi malum sonunda 120 insallah.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.