Şimdi Ara

11.Sınıfta YKS 2022 Hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar biliyorsunuz 22 Ocak 'ta bi tatile gireceğiz o arada paragraf, problem çözmeye başlayacağım. Ilerleyen zamanlarda deneme netlerimi ve ilerlememi atarım. Yorumlarınızı bekliyorum paragraf problemden baska ne yaparsam tyt de kolaylık olur

Not: Sayısal bölümdeyim

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt
    6 ayda tyt matı 30 üstüne çıkarırsın bence
  • Tyt fen ile uğraşma türkçe matematik çalış.

Netler düşük gelebilir fen için ama yazın rahat bitirebilirsin,takma kafana.

Ama ana odağın 11 olsun.

• Baby-Faced Assassin kullanıcısına yanıt
    11 2.donem biraz daha kolay ben fonksiyonlarda işlemlere kadar bi bitireyim bu tatilde ilk önce tabi problem ve paragrafta çözerim. Halledilmeyecek bir şey göremiyorum umarım xd
  • Bugün başladım diyebiliriz 11.sinif trigonometri full tekrar yaptım, yarın analitik geometride sıra, biyoloji çalıştım birde 3 saat sürdü toplam. Yarın bidaha bi kısa tekrar trigo, sonra analitik ve sonra biraz kimya. Ilk dönem konuslri bitirip öyle tyt mat çözeceğim.
  • 11 çok önemli 11 sıkı tut paragraf problem geometri çalış gerisi önemli değil.Tyt fene kesinlikle çalışma 12+ 12 yazı çok fazla göreceksin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ara tatilimi 11 i baştan alarak ve matematikle boğuşarak geçireceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2020 TM YARDIM
    5 yıl önce açıldı
    2021 yks sayısal 1.si İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kediçocuk K kullanıcısına yanıt
    Bende başladım trigo bitti sıra analitik de biraz karışıkmis ama kolay, biyoloji kolay fizik kimya daha bakmadım ama hallederiz
  • Yıllar sonra gelen edit, büyük hedefler 12 de tutmuyor yapabilen zaten başarır ben yapamadım. Fene ayırdığım vakti matematiğe ayırsaydim olurdu. BU EN ONEMLISI SEVGILI YAPMAYIN NE OLURSA OLSUN SEVSENIZ BILE OTURSUN BEKLESIN 1 YIL

Büyük hayallerle gidip benim gibi erteleye erteleye son 4 5 aya ağırlık vermeyin zamana yayın. Hadi ben kaçtım iyi çalışmalar herkese.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sizi seviyoruz

• simityayınları kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam tanışıyor muyuz

• Hatırladım sizi. 11 iken görüyordum

• orientis O kullanıcısına yanıt
    1 yıl uzak kaldım hocam

• yok hocam tanışmıyoruz, yazarken içimden geldi de

• 11. sınıfta şimdiki aklım olacaktı var ya şuan Ege Tıp 2. sınıf öğrencisi olacaktım amk.

• Ah ege ah, inanın hocam heryer bana onu hatirlarmasa İzmir yazacaktım ama artık gezmeye bile gelmem

• fen çalışma unutacaksın. paragrafı da siktir et o pratik 1 hafta ara versen bile uçuyor. problem ve geometri kültürü oturtmaya çalış. yüzde sorusu görünce kafanda hemen bir şeyler canlanacak, katlanmış dörtgen görünce devamını çizecek, ağırlık merkezi yazar yazmaz hemen k 2kyı yerleştriecek duruma gel. onun haricinde 11.sınıfa aban.

• en büyük pişmanlığım tyt fen soru bankaları çözmektir bu hayatta 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.