Şimdi Ara

11.sınıfta karekök ygs matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hoca 15 tatil için karekök alın ygs de işlediğimiz konuları çözün kontrol edecem dedi iyi bir okuldayım ama hocaya dedim çok ağır gelir sağ çıkamayız diye birey b var olmaz mı dedim dedi yok illa karekök abatıyorlar o kadar zor değil al çözemediğine bakarız dedi temelim iyi ygs matta 1 sb bitirdim (kolay) alıyım mı yoksa beklemede mi kalayım tavsiyelerinizi bekliyorum

• Kardeşim bazen zor görülen soru gelir ama genel olarak kazık demek yanlış olur sorular bence kaliteki sadece çözmesi fazla zaman alıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temel kavramlar sayilar haricindekiler sadece zamanini aliyor temel kavramlar ve sayilar biraz yardim gerektiyor başla bence

Zaten internette cozumleri var matematikkalesi nde

Gozun korkmasin ben psfden indirip cozuyorum hatta gecen gun mutlak degeri cozdum o kadar da zor degil
  • Benim mat netlerim (geo kotu) genelde 28-29 ama zorlanmadim cok
  • Kareköku herkes cozuyor
  • Hocam 11.sınıfım

• bulabilirsen fem konu özetli al bitir adam gibi ygsye kadar mat sıkıntın kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Ygs karekökün sadece belli konuları zor sayılar ve problemler falan gerisinde baştan kolay başlıyo sonradan zorlaşarak gidiyor.Sen ilk 5 6 testi çözersin gerisi yarım yamalak olur son teste elini süremezsin.Bence almak kesinlikle yanlış bir davranış nedenine gelirsek kitabı eşelemekten başka bir şey yapamazsın ve %100 verim alarak çözemezsin.Karekök 12 de çözülmesi gereken bir kitap (zor olduğu için değil aldığın verim 2 katı olduğu için).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.