Şimdi Ara

11.Sınıflar Okul Dışı Çalışma!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu Anadolu Lisesi için konuşuyorum.8-3 ders var okuldan gelme 3.30 oluyor ve sonrası dinlenmedir derken saat 6 yı buluyor. Hafta içi tekrar yaparsam işlenen konuları 3-4 saat sürer test çözmesiyle beraber.. saat olur 10 10 dan sonra 1 saat kitap okusam ardından 1-1.5 saat de ygs(9-10) çalışmayı planlıyorum. Saat 12 diyelim 2 saat de kitap okurum daha fazla hatta.. 2-3 saatlik uykuyla bile dinç oluyorum tabi 1 haftayı geçince bitkinlik başlıyor.. Aslında bir planım daha var okuldan hemen sonra dershaneye gidip arkadaş ortamında çalışıp verimi arttırmak. Sizce bu fikir nasıl?

• Cok kotu bir fikir. Tam buyume caginda 2-3 saat uyursan zararini cok gorursun. Kitabini okuduktan sonra yat bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl desem uyudukça uyuyasım geliyor 2-3 saatle sanki geceden öğrendiklerimi öğrenmiş gibi bir psikolojiyle kalkıyorum deneyeceğim baktım olmuyor vurur kafayı yatarım ama ileride konu sıkıntısı yüzünden yatamamaktansa şimdi kendimi iyi hissetmek için yatmamayı tercih ederim :/ Kafa karıştı of of
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

Nasıl desem uyudukça uyuyasım geliyor 2-3 saatle sanki geceden öğrendiklerimi öğrenmiş gibi bir psikolojiyle kalkıyorum deneyeceğim baktım olmuyor vurur kafayı yatarım ama ileride konu sıkıntısı yüzünden yatamamaktansa şimdi kendimi iyi hissetmek için yatmamayı tercih ederim :/ Kafa karıştı of of

Bak bende 11deyken aynı senin gibi heyecanlıydım bilenler bilir , gerçi faydalı oldu ama bir yerden sonra bıkkınlık geliyor yani sadece 11 derslerini çalış zaten 12 de ölüceksin merak etme şimdi kafanı dağıt yazın başlarsın benden sana bir tavsiye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredirim

quote:

Orijinalden alıntı: hamamtellagi

Nasıl desem uyudukça uyuyasım geliyor 2-3 saatle sanki geceden öğrendiklerimi öğrenmiş gibi bir psikolojiyle kalkıyorum deneyeceğim baktım olmuyor vurur kafayı yatarım ama ileride konu sıkıntısı yüzünden yatamamaktansa şimdi kendimi iyi hissetmek için yatmamayı tercih ederim :/ Kafa karıştı of of

Bak bende 11deyken aynı senin gibi heyecanlıydım bilenler bilir , gerçi faydalı oldu ama bir yerden sonra bıkkınlık geliyor yani sadece 11 derslerini çalış zaten 12 de ölüceksin merak etme şimdi kafanı dağıt yazın başlarsın benden sana bir tavsiye...

Evet çok heycanlıyım şu 2 sene ne yapıp edip istediğim yere girmeliyim yoksa bizim döneme açık uçlu falan denk gelecek mezuna kalırsam. Korkum o yüzden şimdiden ölüp lys bitiminde hortlamayı düşünüyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.