Şimdi Ara

11.SINIFLAR İÇERİ (ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben epey alt bir anadolu lisesindeyim,bir şey değişmiyor.
    Çok iyi fen lisesinde olanlar varsa okullarında en çok yapılan tyt netini söyleyebilirler mi ?
    100 net üzerisini duydum çoğu forumda.

İlk tyt denemem 50 net geldi,hedefim 60-70 bin,şimdiden çok zor duruyor gibi.

2021 çok kötü geçecek gibi duruyor..

• salla gitsin sanene çok iyi fen liselerinden çalış yap ne kadar yapabiliyorsan ben 60 65 civarı çıkarabiliyorum hedefim ilk 5k gayette yapılabilir bir hedef bana göre çok çalıştıktan sonra neden olmasın
  • Bir Lgs mağduru olarak ben de bunu düşünüyordum çözümü açığa geçmekte buldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamaYKS

salla gitsin sanene çok iyi fen liselerinden çalış yap ne kadar yapabiliyorsan ben 60 65 civarı çıkarabiliyorum hedefim ilk 5k gayette yapılabilir bir hedef bana göre çok çalıştıktan sonra neden olmasın
    teog falan kaç gelmişti,üst profilli misin hocam.

valla çok iyiler var.
  • teog benim de boş çalışmadan girdik aklım başıma geç geldi biraz ama yine bana kalırsa fena değil 450 puan yapmıştım anadolu lisesindeyim hocalar da 10 numara yani sıkıntı yok bende şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamaYKS

teog benim de boş çalışmadan girdik aklım başıma geç geldi biraz ama yine bana kalırsa fena değil 450 puan yapmıştım anadolu lisesindeyim hocalar da 10 numara yani sıkıntı yok bende şu an
    okul birincisi misin? kaçıncısın bu netle,birincinin kaç geliyor ortalama?
  • Şimdiden uyarıyım kendini başkasıyla kıyaslama önüne bak sadece. Kafayı yersin ileride dostum.^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okulda birinci olmak için ort 65 70 75 yetiyor tabi denemeye göre değişiyor ama bu bantta oluyor genelde
  • Sen okulun standartı gibi hissediyorsan öylesin eğer diyorsan ben farklıyim göster okul konularını daha önce de açmıştın sana sınavı kazandıracak şey okul mu sence de

• up
  • 3 ayda yazın nasıl bitiyor bu tyt amq
  • @ssembler{ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ben de fen lisesindeydim 12 yim geçen sene bu zamanlar 45-50 net yapıyordum denemelerde okulda ilk 30 daydım. Hiç Tyt bakmadım iyi ki bakmamışım ayt fene asıldım full sadece haftalık Türkçeden bölüm denemesi atıyordum 30 üstüne çıkarmıştım tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotless -- 6 Ocak 2020; 21:37:45 >
  • 90+geneli çevremin

• hangi lise,teog yüzdelik kaçtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi lise,teog yüzdelik kaçtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka çok takıyorsun liseyi yapma kafayı siyirirsin sen çalış önüne bak sanane başka liselerden onlar ilk 100 de olsun sana 101 de yeter mesela benim okulumun puanı sözde 460 meslekten farkı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kafsızderecemiolrolm

Kanka çok takıyorsun liseyi yapma kafayı siyirirsin sen çalış önüne bak sanane başka liselerden onlar ilk 100 de olsun sana 101 de yeter mesela benim okulumun puanı sözde 460 meslekten farkı yok
    takmak değil,olum derste hoca kinetiği potansiyele çeviriyor,adam neden böyle diye soruyor. biz 1 derste 2 soru çözüyoruz matematikte,her hoca kendi branşını önemsiyor.

okul birincisi 100 bindeydi,kütüphaneye gidip ders çalışamıyoruz.kıç kadar yer,4 masa var.

saat 5e yaklaşıyor evde oluyorum,geriye kalan en fazla 3 saat verim düşüyor.

ben cidden sıfırdım,hani sıfır yani. 2x-3=15 denklemini bile değer vererek yapıyordum 9un sonunda.

lise falan mühim değil burada,bir ortam kültür yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.