Şimdi Ara

11.SINIFIM TYT İÇİN İLK DENEME ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet tytye 1 hafta sonra başlayacağım deneme önerisi istiyorum benim seviyeme göre soru bankasıda olur daha konuların hakkında hiç bişi bilmiyorum fakat benim seviyeme uygun bir soru bankası/deneme önerebilirmisiniz size zahmet

• ben de 11im ilk kez başlıyorsan direkt denemeyle başlama bence. ama okyanusun 6lı denemesi yanında bulunsun derim.
  • soru bankası için matematikte metini öneririm. kolaydan zora doğru gidiyor. diğer dersler için bir fikrim yok maalesef. ama istersen kullandığım kaynakları söyleyebilirim.
  • 2018 tyt sinaviyla basla direkt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim çok geç kalmışsın ya, ama yine de çalışmayı bırakma gerekirse mezuna kalırsın
  • eğer bir kurs merkezine gitmiyorsan ya da okul deneme yapmıyorsa herhangi bi kursla anlaşıp denemelerine girebilirsin. çok yararlı olur senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigied

eğer bir kurs merkezine gitmiyorsan ya da okul deneme yapmıyorsa herhangi bi kursla anlaşıp denemelerine girebilirsin. çok yararlı olur senin için.
    ya hocam o nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin sana zahmet hiç bilmiyorum bu konuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazemeta9

kardeşim çok geç kalmışsın ya, ama yine de çalışmayı bırakma gerekirse mezuna kalırsın
    yapma ya moralim çoktü ya neyse tühh seneye inş
  • quote:

ben de 11im ilk kez başlıyorsan direkt denemeyle başlama bence. ama okyanusun 6lı denemesi yanında bulunsun derim.
    nasıl yapayim hocam hiç bilgilendiren beni yokta nasıl başlayayım

yada sen nasıl başladın

ne önerirsin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulanalihocaadamlan

ya hocam o nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin sana zahmet hiç bilmiyorum bu konuları

Alıntıları Göster
    şehrindeki iyi olduğunu düşündüğün kurs merkezleriyle görüşebilirsin. mesela bizim burada bi kurs var kursa gitmediğin halde 5 tl verip denemelere girebiliyorsun
  • quote:

soru bankası için matematikte metini öneririm. kolaydan zora doğru gidiyor. diğer dersler için bir fikrim yok maalesef. ama istersen kullandığım kaynakları söyleyebilirim.
    metin yayınları mı ?? kaliteli yayındır inşallah hocam çokda kalem oynatamama durumu olmaz inşallah
  • quote:

şehrindeki iyi olduğunu düşündüğün kurs merkezleriyle görüşebilirsin. mesela bizim burada bi kurs var kursa gitmediğin halde 5 tl verip denemelere girebiliyorsun

Alıntıları Göster
    allahallah iymiş ya bunu deneyeceğim sağolasın kardeşim
  • quote:

yada sen nasıl başladın

ne önerirsin bana

Alıntıları Göster
    aslında biz okulda tyt mat ve tyt biyo görüyoruz fl den temele geçtiğim için. ama buna gerek yok. hafta sonlarının bir kısmını tytye ayırabilirsin ben öyle yapıyorum. okuldaki hocalarından tyt kitaplarından ödevlendirme isteyebilirsin ya da kendin yapabiliyorsan kendini ödevlendir. internetten mutlaka video izle ama hangi kanalları bilmiyorum çünkü hiç izlemedim. ama kesin işe yarayacaktır. ve kaf 1 alabilirsin videolarıyla. yararını görürsün bence.

• quote:

yada sen nasıl başladın

ne önerirsin bana

Alıntıları Göster
    mesela bir örnek vereyim.
    9 veya 10. sınıf fizik defterimden bir konu belirliyorum ve tekrar ediyorum. çok kafama yatmadıysa fazla vaktimi almayacak şekilde video izliyorum. sonra tyt kitabından testleri çözüyorum. bu şekilde mat fizik kimya biyo hepsini uygulayabilirsin.
    bir de bi kitap önerim olcak.
    merkez yayınlarının tyt-ayt biyoloji KONU ANLATIMI kitabı işini görür. sadece konu anlatımı var.şu an için sadece 11 konularına bakıyorum ama tyt bölümü de gayet iyi ve detaylı anlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041AC64DC

Bu mesaj silindi.
    tabi doğru söylüyorsunuz

hocam ben bide şeyi düşünüyorum 11lerden oluşan yks2020 için bi grup kuralım diyorum nedersiniz yapalımmı böyle birşeyler tüm 11ler olarak birbirimize destek veya soru çözüm motivasyon için iyi olur bence ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.