Şimdi Ara

11 sınıfım hukuk istiyorum nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 sınıfım hukuk istiyorum nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ygs lys çalışmaya :S

• Sana bir tavsiye veriyim o zaman. Önce basit bir ygs mat soru bankası al.( birey a gibi) sonra hergün 2 konunun ilk iki testini çöz. Hergün diğer iki konuya geç. Böylelikle 1-2 hafta içinde her konunun ilk 2 testini çözmüş olursun. Yapamadığın sorular olacaktır muhakkak hatta çok olsa bile kafana takma (12.sınıfım benimde hala var :P) sonraki hafta boyunca sadece yapamadığın sorular üzerine uğraş, mantık yürütmeye çalış ve kafanı zorla. Eğer 1 hafta sonunda yapamazsan o zaman tüm sorularını sorarsın anladıktan sonra bir kere de sen çözersin. Bunun sebebi kendi başına öğrendiğin bir şeyi unutmanın neredeyse imkansız olması. Soru bankası bitene kadar bu şekil devam et. Aynı zamanda ygs türkçe kitabı da al. Hergün sıkılma oranına göre 2-3 test çöz sırası önemli değil bunda. Bilmediğin konuları işaretle ve onlara bir göz at. Saatlerce konu çalışmanın bir lüzumu yok. Matematik içinde geçerli aynısı. Geri kalan zamanında da 11 konularına asıl.eğer bukadarcık bile alışkanlık kazanabilirsen istediğin üniversiteye rahatça ulaşabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok saol dediklerini kayda alacam kardeşim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.