Şimdi Ara

11.sinifim fizik yapamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene basinda fizik bu sene rahat olucak diye dusunuyodum. Baslarda oyleydi tabi isi sicakliga kadar sıkıntım yoktu. Cembersel harekete gecince fizigi kaybettim neredeyse. Suan okulda basit makineleri bitirdik. Terazilere gececegiz 15 tatilden sonra. Fakat aciklarimi nasil kapatacagim ko nusunda en ufak fikrim yok. Elimde esen konu ozetli , korfez konu anlatimli , maltepe konu anlatimli fizik var. Nasil calismaliyim nereden dinlemeliyim konuyu ? Aslinda esen isi sicakliga kadar cozulu. Az once tork calisip cozeyim dedim olmadi. Yapamadigim konular : cembersel hareket , itme ve momentum, tork , denge , kutle ve agirlik merkezi , basit makinelerin bi kismi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 30 Ocak 2014; 18:35:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip bendede ısı ve sıcaklık sonrası yok.

• Beyler piyasadaki en iyi konu anlatımı kuşkusuz FİNAL ( Mustafa Başer-sarı kitap) dir.
    Bu kitapla sorunları çözeceğinizi düşünüyorum!
  • metalcover M kullanıcısına yanıt
    Cok sagol inceleyecegim

• Up

• bende aynı çembersel haraekeetten sonrsası yok yarından itibaren baslayıp halletmeyi düşünüyorum .
  • Reisas kullanıcısına yanıt
    Nasil calismayi planliyorsun hangi kaynaklardan ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • esen
  • Up

• aynen ha :D ısı ve sıcaklığın sonuna kadar çok iyi.çembersel hareketten sonra ne oldu ne olduysa :D torku basit makineleri falan da anladım gerçi ama ondan sonraki konularda bulanık. bu sene kimya ve fizik zor :/
  • Çembersel Hareket gayet kolay ve zevkli bence. İtme ve Momentum ve İş Enerji de çalışarak yapılır. Ama Tork, Ağırlık Merkezi, Denge gibi konular biraz yetenek istiyor gibi.
  • düzenli calismaliydiniz

• Benim de tork biraz sorunlu. Okulda dersleri vs kaçırdığım için. Ağırlık merkezi ve basit makinalar çok eğlenceli hocam mantığını oturttuktan sonra. O da soru çözerek oluyor kanımca. Konulara korkarak yaklaşma sene başında fizikten (ygs denemesinde fakat 11'in çoğu ygs konusu) 0.25 net yapîyordum şimdi 11 net gördüğüm oluyor. Kısacası fizik nankör bir ders değil; hakkıyla çalışınca oluyor. Başarılar dilerim

• takip +
  • Bende 11. sınıfım muhammet çoruh fizik videolarını tavsiye derim biraz uzun videolar ama olsun. Hiç fizik yapamazken video izleyip yazılıdan 93 aldım.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.